Jobba hos oss

Arkitekter och systemutvecklare .NET

Tycker du det är viktigt med ett personligt engagemang i uppdragen och vill medverka till en roligare vardag?

Nu söker vi dig som har:

  • Högskoleutbildning inom relevant ämnesområde som datavetenskap eller informatik
  • Minst 3 års erfarenhet av systemutveckling och/eller systemarkitektur inom .NET (C#, VB, ASP) med erfarenhet av TFS samt SQL

Din personlighet är lika viktig som din tekniska kompetens. Vi tror att du har ett stort teknikintresse och att du är noggrann, strukturerad och har starkt kundfokus.

Nethouse strävar efter att bli IT-branschens bästa arbetsgivare - genom det får vi också de bästa medarbetarna. Det innebär att du får kompetenta, engagerade och inspirerande kollegor. Du har dessutom stora möjligheter att vara med och påverka både affärsverksamheten och vår framtida utveckling.

Vi erbjuder också:

  • En arbetsmiljö där du kan utvecklas både kompetensmässigt och personligt
  • En gemenskap som är speciell
  • Självklart marknadsmässiga löner och förmåner men även ett generöst vinstdelningssystem

Visst verkar det intressant? Skicka in din intresseanmälan så hör vi av oss!

Har du några frågor eller funderingar kring tjänsten, ring oss på 0243-79 42 00.

Ansökan

I enlighet med Personuppgiftslagen, PuL ber vi dig att samtycka till att vi behandlar och ansvarar för lämnade uppgifter om dig som arbetssökande på Nethouse AB.

Hur behandlar vi uppgifterna?

Nethouse Sverige AB är skyldiga att be Dig samtycka till att vi behandlar och ansvarar för Dina personuppgifter i samband med arbetssökning enligt PuL. De personuppgifter som du lämnar kommer att behandlas av våra datorsystem men kommer ej delas med till externa organisationer, verksamheter eller dyl.

Uppgifterna kommer behandlas inom ramen för det ändamål som Nethouse Sverige AB har som företag och innebär att dessa uppgifter avseende, namn, adress, telefonnummer och e-postadress kommer att registreras i vårt interna system vid arbetsansökningar från Dig.

Om Dina personuppgifter Du angivit vid arbetsansökan är felaktiga, ofullständiga eller missvisande har Du rätt att begära att uppgifterna ska rättas eller raderas. Du kan kontakta oss när du vill om du har några frågor om detta genom att maila info(at)nethouse(dot)se.

Vill Du veta mer om Personuppgiftslagen, PuL kan Du läsa vidare på Datainspektionen.se