Jobba hos oss

Förvaltningsledare/Projektledare/Scrum Master

Vårt kontor i Borlänge växer och vi söker dig som har erfarenhet som Förvaltningsledare/Projektledare/Scrum Master för systemförvaltning och utvecklingsprojekt. Brinner du för affärer och för att göra skillnad hos våra kunder?

VEM ÄR DU?

Rollen innebär att du har förmågan att växla mellan förvaltningsledare/projektledare/scrum master beroende på uppdrag. Inom systemutveckling krävs det att du på ett professionellt sätt kan leda och driva arbetet i mål. Du är väl insatt i modern systemutvecklingsteknik och hur det integreras med ett effektivt testarbete. Att kunna inspirera och entusiasmera kundens intressenter likväl som medlemmarna i ditt team till framgångsrika leveranser är en del av din personlighet. Som person är du prestigelös och du tycker om att arbeta i grupp. Du kan även arbeta självständigt under eget ansvar. Vi värdesätter att du är kvalitets- och resultatorienterad och att du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.

 • Du har några års erfarenhet som ledare inom systemutveckling. Certifiering är meriterande
 • Du är van att arbeta agilt
 • Du är driven och gillar ordning och reda
 • Du har kunskap om erkända metoder så som exempelvis Scrum, Kanban, XP
 • Du har erfarenhet av att arbeta inom förvaltning och god kännedom av förvaltningsmodellen PM3
 • Du har känsla och förståelse för kundens verksamhet och affärsnytta
 • Du har god samarbetsförmåga och lätt för att arbeta tillsammans med externa kunder och interna kollegor.
 • Du vill utvecklas och är sugen på nya uppdrag och utmaningar

Vi erbjuder dig

 • Härliga arbetskompisar med ett stort engagemang.
 • Utmanande och breda uppdrag inom förvaltning och systemutveckling
 • Möjligheten att vara med och påverka företagets utveckling.
 • Kompetensmässig och personlig utveckling.
 • En kreativ, öppen och varm arbetsmiljö.

Vi bidrar till maximal nytta för våra kunder genom lösningar inom affärskritiska projekt. Vår företagskultur, värderingar och trivsel utgör grunden. Nu vill vi ta del av din ambition och kompetens!

Kontakt

Vill du ha mer information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Konsultchef Malin Öhgren på 076-840 04 54.

Ansökan

I enlighet med Personuppgiftslagen, PuL ber vi dig att samtycka till att vi behandlar och ansvarar för lämnade uppgifter om dig som arbetssökande på Nethouse AB.

Hur behandlar vi uppgifterna?

Nethouse Sverige AB är skyldiga att be Dig samtycka till att vi behandlar och ansvarar för Dina personuppgifter i samband med arbetssökning enligt PuL. De personuppgifter som du lämnar kommer att behandlas av våra datorsystem men kommer ej delas med till externa organisationer, verksamheter eller dyl.

Uppgifterna kommer behandlas inom ramen för det ändamål som Nethouse Sverige AB har som företag och innebär att dessa uppgifter avseende, namn, adress, telefonnummer och e-postadress kommer att registreras i vårt interna system vid arbetsansökningar från Dig.

Om Dina personuppgifter Du angivit vid arbetsansökan är felaktiga, ofullständiga eller missvisande har Du rätt att begära att uppgifterna ska rättas eller raderas. Du kan kontakta oss när du vill om du har några frågor om detta genom att maila info(at)nethouse(dot)se.

Vill Du veta mer om Personuppgiftslagen, PuL kan Du läsa vidare på Datainspektionen.se