Jobba hos oss

Systemutvecklare med erfarenhet

Vi söker nu fler nya medarbetare som vill satsa på systemutveckling tillsammans med oss. På Nethouse arbetar våra systemutvecklare i inspirerande, roliga och utvecklande uppdrag i både inhouse-projekt och som resurskonsulter i kunduppdrag.

Nethouse är ett växande företag som uppmuntrar kompetensutveckling och delaktighet. Vi arbetar agilt och i det dagliga jobbet är vi öppna för nya idéer och arbetssätt.

  • Vi söker dig som vill utvecklas vidare och är sugen på nya uppdrag och utmaningar som kan ge dig ytterligare motivation och energi.
  • Du ska ha ett äkta intresse av utveckling och flera års erfarenhet av att arbeta som systemutvecklare inom .NET och Microsoft SQL Server.
  • Vi ser gärna att du brinner för klientutveckling i SPA arkitektur, Typescript och moderna JS-ramverk.
  • Du har arbetat i ett eller flera agila projekt, till exempel med Scrum.
  • Kanske är ni två som har erfarenhet av att arbeta tillsammans och vill få chansen att sitta i samma uppdrag?
  • Du bör ha en god förmåga att samverka med andra och vana att arbeta direkt mot kund

Vi erbjuder dig...

  • Goda arbetsverktyg och härliga arbetskompisar med ett stort engagemang.
  • Möjligheten att vara med och påverka företagets utveckling.
  • Kompetensmässig och personlig utveckling.
  • En kreativ, öppen och varm arbetsmiljö.

Vi bidrar till maximal nytta för våra kunder genom lösningar inom affärskritiska projekt. Vår företagskultur, värderingar och trivsel utgör grund. Nu vill vi ta del av din ambition och kompetens!

Kontakt

Vill du ha mer information om tjänsten som konsult inom systemutveckling är du välkommen att höra av dig till konsultchef Malin Öhgren på 076-840 04 54.

Ansökan

I enlighet med Personuppgiftslagen, PuL ber vi dig att samtycka till att vi behandlar och ansvarar för lämnade uppgifter om dig som arbetssökande på Nethouse AB.

Hur behandlar vi uppgifterna?

Nethouse Sverige AB är skyldiga att be Dig samtycka till att vi behandlar och ansvarar för Dina personuppgifter i samband med arbetssökning enligt PuL. De personuppgifter som du lämnar kommer att behandlas av våra datorsystem men kommer ej delas med till externa organisationer, verksamheter eller dyl.

Uppgifterna kommer behandlas inom ramen för det ändamål som Nethouse Sverige AB har som företag och innebär att dessa uppgifter avseende, namn, adress, telefonnummer och e-postadress kommer att registreras i vårt interna system vid arbetsansökningar från Dig.

Om Dina personuppgifter Du angivit vid arbetsansökan är felaktiga, ofullständiga eller missvisande har Du rätt att begära att uppgifterna ska rättas eller raderas. Du kan kontakta oss när du vill om du har några frågor om detta genom att maila info(at)nethouse(dot)se.

Vill Du veta mer om Personuppgiftslagen, PuL kan Du läsa vidare på Datainspektionen.se