Jobba hos oss

Vi söker Testare och Testledare till vårt team

Hos oss är det roligt att gå till jobbet varje dag!

På Nethouse jobbar vi i effektiva team tillsammans med varandra och nära våra kunder. För oss är det viktigt att förstå våra kunders behov och för att kunna leverera hållbara lösningar gör vi detta tillsammans som ett team. För oss är det en självklarhet att det ska vara roligt att komma till jobbet och vi tar ett gemensamt ansvar för våra uppdrag genom kontinuerlig kunskapsdelning och med hjälp av modeller för grupputveckling. Vi arbetar med ständig kompetensutveckling genom att bland annat anordna Braindays där deltagarna får släppa lös sin kreativitet och jobba med innovation och kompetensutveckling. Vi anpassar utbildningar utifrån både gruppens och individens behov och har årliga konferenser som bidrar till vår unika gemenskap där vi förenar nytta med nöje. Vi söker nu dig som har erfarenhet av testarbete och vill bidra med din kompetens till vårt team. Vi söker både juniora och mer erfarna testare/testledare. Viktigast av allt är du är ambitiös, vill utvecklas och brinner för testområdet. Hos oss på Nethouse är det roligt och utvecklande att jobba! Vi arbetar utifrån fyra nyckelord: Engagemang, Kompetens, Ödmjukhet och Lönsamhet! Det har funnits med sedan start och genomsyrar allt vi gör!

Nu söker vi dig som...

 • Vill utvecklas vidare och är sugen på nya uppdrag och utmaningar
 • Brinner för att leverera nytta till kund
 • Har ett äkta intresse av och en vilja att utvecklas inom testområdet
 • Har relevant eftergymnasial utbildning inom mjukvarutestning eller systemvetenskap
 • Snabbt kan skifta fokus mellan helheten och detaljer
 • Har en god förmåga att samverka med andra och gillar att jobba i team
 • Är nyfiken, prestigelös och ödmjuk i sitt sätt att agera

Vi erbjuder dig...

 • Roliga uppdrag som skapar ny bra funktionalitet till våra kunder
 • Goda arbetsverktyg och härliga arbetskompisar med ett stort engagemang
 • Möjligheten att vara med och påverka företagets utveckling
 • Kompetensmässig och personlig utveckling
 • En kreativ, öppen och varm arbetsmiljö

Visst låter det intressant? Skicka in din ansökan till oss så kontaktar vi dig!

Om du vill ha mer information om tjänsten som konsult inom Test/Testledning är du välkommen att höra av dig till konsultchef Malin Öhgren på 076-840 04 54.

Ansökan

I enlighet med Personuppgiftslagen, PuL ber vi dig att samtycka till att vi behandlar och ansvarar för lämnade uppgifter om dig som arbetssökande på Nethouse AB.

Hur behandlar vi uppgifterna?

Nethouse Sverige AB är skyldiga att be Dig samtycka till att vi behandlar och ansvarar för Dina personuppgifter i samband med arbetssökning enligt PuL. De personuppgifter som du lämnar kommer att behandlas av våra datorsystem men kommer ej delas med till externa organisationer, verksamheter eller dyl.

Uppgifterna kommer behandlas inom ramen för det ändamål som Nethouse Sverige AB har som företag och innebär att dessa uppgifter avseende, namn, adress, telefonnummer och e-postadress kommer att registreras i vårt interna system vid arbetsansökningar från Dig.

Om Dina personuppgifter Du angivit vid arbetsansökan är felaktiga, ofullständiga eller missvisande har Du rätt att begära att uppgifterna ska rättas eller raderas. Du kan kontakta oss när du vill om du har några frågor om detta genom att maila info(at)nethouse(dot)se.

Vill Du veta mer om Personuppgiftslagen, PuL kan Du läsa vidare på Datainspektionen.se