Jobba hos oss

Vill du göra skillnad som systemutvecklare?

Världen är större än kontoret vi är på!

På Nethouse jobbar vi i effektiva team och nära våra kunder. För oss är det viktigt att förstå våra kunders behov för att kunna leverera hållbara lösningar och det gör vi tillsammans med kunden som ett team. För oss är det en självklarhet att det ska vara roligt att komma till jobbet och vi tar ett gemensamt ansvar för våra uppdrag genom kontinuerlig kunskapsdelning och med hjälp av modeller för grupputveckling. På Nethouse uppmuntrar vi ständig kompetensutveckling genom att bl.a. anordna Braindays där deltagarna får släppa lös sin kreativitet och jobba med innovation och kompetensutveckling. Vi anpassar utbildningar utifrån både gruppens och individens behov och har årliga konferenser som bidrar till vår unika gemenskap där vi förenar nytta med nöje.

Vi vet också att världen är så mycket större än vårt kontor och på Nethouse vill vi göra skillnad. För oss är det viktigt att våra medarbetare har balans mellan privatliv och jobb och vi uppmuntrar också till engagemang i vår omvärld. Vi gör det bland annat genom att stötta högskolor och universitet så att de kan växa i sin forskning och samarbetar med andra aktörer för att uppmuntra barn och unga att intressera sig för programmering. Engagemang, Kompetens, Ödmjukhet och Lönsamhet är vår värdegrund och genomsyrar allt vi gör!

Nu söker vi dig som...

 • Vill vara med och göra skillnad
 • Brinner för att leverera nytta och effektivitet till kund
 • Vill utvecklas vidare i nya utmaningar som ger dig motivation och energi.
 • Har ett äkta intresse av systemutveckling och erfarenhet av .NET, C# och Microsoft SQL Server.
 • Speciellt intressant är det om du har erfarenhet från webbutveckling och har arbetat i ett eller flera agila projekt, till exempel med Scrum.
 • Trivs att samverka med andra och tycker om att dela med dig av dina erfarenheter och kompetens
 • Meriterande är om du har certifieringar inom Microsoft .NET Framework
 • Vi ser gärna att du har erfarenhet av klientutveckling i SPA arkitektur, Typescript och moderna JS-ramverk

Vi erbjuder dig...

 • Inspirerande uppdrag som skapar ny effektiv funktionalitet till våra kunder
 • Moderna arbetsverktyg och härliga kollegor med ett stort engagemang.
 • Möjligheten att vara med och påverka företagets utveckling.
 • Kompetensmässig och personlig utveckling.
 • En kreativ, öppen och varm arbetsmiljö.


Vill du bli en del av vårt Nethouseteam? Skicka in din ansökan till oss så kontaktar vi dig!

Om du vill ha mer information om tjänsten som konsult inom systemutveckling är du välkommen att höra av dig till konsultchef Malin Öhgren på 076-840 04 54.

Ansökan

I enlighet med Personuppgiftslagen, PuL ber vi dig att samtycka till att vi behandlar och ansvarar för lämnade uppgifter om dig som arbetssökande på Nethouse AB.

Hur behandlar vi uppgifterna?

Nethouse Sverige AB är skyldiga att be Dig samtycka till att vi behandlar och ansvarar för Dina personuppgifter i samband med arbetssökning enligt PuL. De personuppgifter som du lämnar kommer att behandlas av våra datorsystem men kommer ej delas med till externa organisationer, verksamheter eller dyl.

Uppgifterna kommer behandlas inom ramen för det ändamål som Nethouse Sverige AB har som företag och innebär att dessa uppgifter avseende, namn, adress, telefonnummer och e-postadress kommer att registreras i vårt interna system vid arbetsansökningar från Dig.

Om Dina personuppgifter Du angivit vid arbetsansökan är felaktiga, ofullständiga eller missvisande har Du rätt att begära att uppgifterna ska rättas eller raderas. Du kan kontakta oss när du vill om du har några frågor om detta genom att maila info(at)nethouse(dot)se.

Vill Du veta mer om Personuppgiftslagen, PuL kan Du läsa vidare på Datainspektionen.se