Jobba hos oss

Systemutvecklare med erfarenhet

Vi betalar dig för att göra det du älskar!

Nethouse växer och söker nya medarbetare som brinner för systemutveckling. Våra systemutvecklare arbetar i utvecklande uppdrag i inhouseteam och som resurskonsulter ute hos kund. Nethouse investerar mycket i kompetensutveckling och uppmuntrar innovativa arbetssätt och idéer. Nu vill vi ta del av din kompetens och drivkraft.

  • Vi söker dig som vill utvecklas vidare i nya utmaningar som ger dig motivation och energi.
  • Du ska ha ett äkta intresse av systemutveckling och flera års erfarenhet av .NET, C# och Microsoft SQL Server.
  • Speciellt intressant är det om du har erfarenhet från webbutveckling och har arbetat i ett eller flera agila projekt, till exempel med Scrum.
  • Du bör ha en god förmåga att samverka med andra.
  • Certifieringar inom Microsoft .NET Framework är meriterande.

Vi erbjuder dig…

  • Roliga uppdrag som skapar ny bra funktionalitet till våra kunder.
  • Goda arbetsverktyg så att du kan fokusera på uppdraget.
  • Härliga arbetskompisar med ett stort engagemang.
  • Både kompetensmässig och personlig utveckling.
  • En kreativ, öppen och inspirerande arbetsmiljö.

 

Vill du ha mer information om tjänsten som konsult inom systemutveckling är du välkommen att höra av dig till oss på 0770-17 43 00.

Verkar detta intressant? Skicka in din ansökan så hör vi av oss.

 

Ansökan

I enlighet med Personuppgiftslagen, PuL ber vi dig att samtycka till att vi behandlar och ansvarar för lämnade uppgifter om dig som arbetssökande på Nethouse AB.

Hur behandlar vi uppgifterna?

Nethouse Sverige AB är skyldiga att be Dig samtycka till att vi behandlar och ansvarar för Dina personuppgifter i samband med arbetssökning enligt PuL. De personuppgifter som du lämnar kommer att behandlas av våra datorsystem men kommer ej delas med till externa organisationer, verksamheter eller dyl.

Uppgifterna kommer behandlas inom ramen för det ändamål som Nethouse Sverige AB har som företag och innebär att dessa uppgifter avseende, namn, adress, telefonnummer och e-postadress kommer att registreras i vårt interna system vid arbetsansökningar från Dig.

Om Dina personuppgifter Du angivit vid arbetsansökan är felaktiga, ofullständiga eller missvisande har Du rätt att begära att uppgifterna ska rättas eller raderas. Du kan kontakta oss när du vill om du har några frågor om detta genom att maila info(at)nethouse(dot)se.

Vill Du veta mer om Personuppgiftslagen, PuL kan Du läsa vidare på Datainspektionen.se