Jobba hos oss

Affärsinriktad Systemutvecklare

Brinner du för att skapa nytta och lönsamhet för kunden? Vågar du ta lead för ditt teams utveckling samtidigt som du driver kunden till att bli mer lönsam? Är du sugen på att ta projektledarrollen men ändå hänga kvar i tekniken? Då är det här rätt jobb för dig!

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har jobbat med systemutveckling under några år och som vill leda ett av våra interna utvecklingsteam och arbetet med dess kunder. I din roll är du leveransansvarig och arbetar med en mix av arbetsuppgifter som projektledare, scrum master, arkitekt och systemutvecklare. Du är kreativ och driftig med stort tekniskt intresse. Du brinner för systemutveckling och vad som händer inom området. Du har dokumenterad erfarenhet av .NET, C# och SQL Server och jobbar agilt. Vi värdesätter att du tänker utifrån kundens bästa och att du är van att snabbt sätta dig in i nya områden. Vi tror att du trivs att arbeta både med problemlösning och proaktivt förbättringsarbete i komplexa miljöer.

SYSTEMUTVECKLING PÅ NETHOUSE

På vårt kontor råder en härlig stämning där idéer och framåtanda uppmuntras och det finns stora möjligheter till personlig utveckling. Du kommer att ingå i ett team med engagerade och erfarna konsulter inom området systemutveckling.

Utrustning

På Nethouse är det en självklarhet att alla utvecklare får en ReSharper-licens och så många skärmar som man tycker sig behöva. Om det finns speciella önskemål kring dator och telefon försöker vi tillgodose detta. Vi har förstått vikten av att förse våra teammedlemmar med rätt verktyg för att kunna utföra sitt arbete på bästa sätt.

Kompetensutveckling

Det är viktigt att vi håller oss uppdaterade och att vi alla känner att vi utvecklas. Vi har interna föreläsningar och demos där vi delar med oss av kunskap och erfarenheter vi fått i våra projekt. Några gånger om året har vi så kallade Braindays då vi fritt labbar med koncept och tekniker vi vill utvecklas inom.

Effektiva team

I våra leveransteam arbetar vi med ständig förbättring för att skapa effektiva team. Oavsett uppdragens storlek fördelas dessa inte på individer utan på team. Det är alltså teamets ansvar att en uppgift blir genomförd. Genom att ha detta förhållningssätt minskas individberoendet, kvaliteten ökar och vi har roligare! Vi ligger långt fram inom test och vi brinner för det. Våra testare är en del i våra effektiva team. För oss är test en naturlig del av systemutveckling och agil testning är lika självklart som agil utveckling.

Vi har speciella rum avsedda för parprogrammering. Dessa är välanvända på Nethouse då det innebär många fördelar. Det går fortare att ta fram ny funktionalitet och det blir naturligt högre kvalitet. Kunskapsspridning sker både inom systemet vi arbetar med men också om hur vi på bästa sätt använder de olika verktygen i vår flora.

DevOps

På Nethouse jobbar vi enligt DevOps som innebär ett tätt samarbete mellan system (Development) och infra (Operations). Vi har hela maskinparken i Azure vilket innebär att det är enkelt och smidigt att installera och skapa nya miljöer för alla behov. För automatiska byggen och deploy använder vi TeamCity och Octopus Deploy. Det här sparar oss mycket tid och vi kan lägga fokus på det roliga, att skapa ny bra funktionalitet till våra kunder!

KONTAKT

För mer information, kontakta Carina Åstrand, konsultchef Nethouse Örebro, 070-683 08 71.

Ansökan

I enlighet med Personuppgiftslagen, PuL ber vi dig att samtycka till att vi behandlar och ansvarar för lämnade uppgifter om dig som arbetssökande på Nethouse AB.

Hur behandlar vi uppgifterna?

Nethouse Sverige AB är skyldiga att be Dig samtycka till att vi behandlar och ansvarar för Dina personuppgifter i samband med arbetssökning enligt PuL. De personuppgifter som du lämnar kommer att behandlas av våra datorsystem men kommer ej delas med till externa organisationer, verksamheter eller dyl.

Uppgifterna kommer behandlas inom ramen för det ändamål som Nethouse Sverige AB har som företag och innebär att dessa uppgifter avseende, namn, adress, telefonnummer och e-postadress kommer att registreras i vårt interna system vid arbetsansökningar från Dig.

Om Dina personuppgifter Du angivit vid arbetsansökan är felaktiga, ofullständiga eller missvisande har Du rätt att begära att uppgifterna ska rättas eller raderas. Du kan kontakta oss när du vill om du har några frågor om detta genom att maila info(at)nethouse(dot)se.

Vill Du veta mer om Personuppgiftslagen, PuL kan Du läsa vidare på Datainspektionen.se