Jobba hos oss

Erfaren nätverkskonsult

Våra kunder och affärer växer så nu söker Nethouse i Örebro personer inom Infrastruktur. Vi söker främst dig med följande erfarenheter och intressen:

  • Mycket goda kunskaper inom design/implementering av nätverk och kommunikation

  • Goda kunskaper inom CISCO

  • Dokumentation av komplexa system

Det är meriterande om du:

  • Har certifierad kompetens inom efterfrågade områden

  • Är * ITIL Certifierad

Vi tror att du är en prestigelös person som trivs att arbeta både med problemlösning och proaktivt förbättrande arbete i kunders miljöer samt bygga upp kundrelationer till en hög nivå. Du trivs i mötet med nya människor och är en social och utåtriktad person. Vi ser också att du är affärsdriven, noggrann och ansvarstagande, att du håller dig ajour med den tekniska utvecklingen samt har ett intresse för och förmåga att utveckla det egna kompetensområdet.

Vi erbjuder

Som konsult på Nethouse arbetar du på ett företag där personalen kommer i första hand. Vi anser att det är mycket viktigt med motivation både på arbetsplatsen och privat så ett aktivt fritidsliv är bara positivt och respekterat. På vårt kontor i centrala Örebro råder en härlig stämning där idéer och framåtanda uppmuntras och det finns stora möjligheter till utveckling. De flesta av våra medarbetare är även delägare i bolaget, vilket vi tror är en av anledningarna till att det går så bra för oss. Vi arbetar alltid på att ha en positiv kundrelation vilket kommer att öppna upp många möjligheter för dig i regionen. Vi får många intressanta uppdrag vilket vidareutvecklar våra medarbetare och gör alla extra nöjda. Du blir även den del av vårt team av nätverksexperter där du har stora möjligheter till utveckling. 

Har du frågor?

Ring Peter Skoglund, Konsultchef, på 019-16 40 00 om du har några frågor. Verkar detta intressant? Skicka in din intresseanmälan så hör vi av oss!

Ansökan

I enlighet med Personuppgiftslagen, PuL ber vi dig att samtycka till att vi behandlar och ansvarar för lämnade uppgifter om dig som arbetssökande på Nethouse AB.

Hur behandlar vi uppgifterna?

Nethouse Sverige AB är skyldiga att be Dig samtycka till att vi behandlar och ansvarar för Dina personuppgifter i samband med arbetssökning enligt PuL. De personuppgifter som du lämnar kommer att behandlas av våra datorsystem men kommer ej delas med till externa organisationer, verksamheter eller dyl.

Uppgifterna kommer behandlas inom ramen för det ändamål som Nethouse Sverige AB har som företag och innebär att dessa uppgifter avseende, namn, adress, telefonnummer och e-postadress kommer att registreras i vårt interna system vid arbetsansökningar från Dig.

Om Dina personuppgifter Du angivit vid arbetsansökan är felaktiga, ofullständiga eller missvisande har Du rätt att begära att uppgifterna ska rättas eller raderas. Du kan kontakta oss när du vill om du har några frågor om detta genom att maila info(at)nethouse(dot)se.

Vill Du veta mer om Personuppgiftslagen, PuL kan Du läsa vidare på Datainspektionen.se