Jobba hos oss

Erfaren Serverkonsult

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har jobbat med Windows Server i flera år. Du är kreativ och driftig med stort tekniskt intresse. Du brinner för arkitektur inom IT-infrastruktur och vad som händer inom området. Du har dokumenterad erfarenhet inom design/implementering av Windows Server samt Lync Server och/eller Skype for Business. Har du certifieringar är det ett plus. Som person är du prestigelös och tycker om att arbeta i team, men du kan också arbeta självständigt under eget ansvar. Vi värdesätter att du tänker utifrån kundens bästa och att du är van att snabbt sätta dig in i nya områden. Vi tror att du trivs att arbeta både med problemlösning och proaktivt förbättringsarbete i komplexa miljöer.

 

INFRASTRUKTUR PÅ NETHOUSE

På vårt kontor råder en härlig stämning där idéer och framåtanda uppmuntras och det finns stora möjligheter till utveckling. Att ha en bra balans mellan arbete och fritid tycker vi är viktigt.

 

Utrustning

Om det finns speciella önskemål kring dator och telefon försöker vi tillgodose detta. Vi har förstått vikten av att förse våra teammedlemmar med rätt verktyg för att kunna utföra sitt arbete på bästa sätt.

 

Kompetensutveckling

Det är viktigt att vi håller oss uppdaterade och att vi alla känner att vi utvecklas. Vi har interna föreläsningar och demos där vi delar med oss av kunskap och erfarenheter vi fått i våra projekt. Några gånger om året har vi en så kallad Braindays då vi fritt labbar med koncept och tekniker vi vill utvecklas inom.

 

Effektiva team

I våra leveransteam arbetar vi med ständig förbättring för att skapa effektiva team. Oavsett uppdragens storlek fördelas dessa inte på individer utan på team. Det är alltså teamets ansvar att en uppgift blir genomförd. Genom att ha detta förhållningssätt minskas individberoendet, kvaliteten ökar och vi har roligare!

 

Har du frågor?

Ring Peter Skoglund, Konsultchef, Nethouse i Örebro på 019-16 40 00 eller peter.skoglund@nethouse.se om du har några frågor. Verkar detta intressant? Skicka in din intresseanmälan så hör vi av oss!

Ansökan

I enlighet med Personuppgiftslagen, PuL ber vi dig att samtycka till att vi behandlar och ansvarar för lämnade uppgifter om dig som arbetssökande på Nethouse AB.

Hur behandlar vi uppgifterna?

Nethouse Sverige AB är skyldiga att be Dig samtycka till att vi behandlar och ansvarar för Dina personuppgifter i samband med arbetssökning enligt PuL. De personuppgifter som du lämnar kommer att behandlas av våra datorsystem men kommer ej delas med till externa organisationer, verksamheter eller dyl.

Uppgifterna kommer behandlas inom ramen för det ändamål som Nethouse Sverige AB har som företag och innebär att dessa uppgifter avseende, namn, adress, telefonnummer och e-postadress kommer att registreras i vårt interna system vid arbetsansökningar från Dig.

Om Dina personuppgifter Du angivit vid arbetsansökan är felaktiga, ofullständiga eller missvisande har Du rätt att begära att uppgifterna ska rättas eller raderas. Du kan kontakta oss när du vill om du har några frågor om detta genom att maila info(at)nethouse(dot)se.

Vill Du veta mer om Personuppgiftslagen, PuL kan Du läsa vidare på Datainspektionen.se