Jobba hos oss

Projektledare/Scrum Master

Har du erfarenhet som Projektledare/Scrum master för systemutvecklingsprojekt? Brinner du för affärer och för att göra skillnad hos våra kunder?

VEM ÄR DU?

I rollen som projektledare inom systemutveckling krävs det att du på ett professionellt sätt kan leda och driva projekt i mål. Du är väl insatt i modern systemutvecklingsteknik och hur det integreras med ett effektivt testarbete. Att kunna inspirera och entusiasmera dina projektmedlemmar till framgångsrika projekt är en del av din personlighet. Som person är du prestigelös och du tycker om att arbeta i grupp. Du kan även arbeta självständigt under eget ansvar. Vi värdesätter att du är kvalitets- och resultatorienterad och att du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.

  • Du har några års erfarenhet som projektledare inom systemutveckling. Certifiering är meriterande
  • Du är van att arbeta agilt
  • Du är driven och gillar ordning och reda
  • Du har kunskap om erkända metoder så som exempelvis Scrum, Kanban, XP
  • Du har känsla och förståelse för kundens verksamhet och affärsnytta
  • Du vill utvecklas och är sugen på nya uppdrag och utmaningar

Vi erbjuder diG

  • Möjligheten att vara med och påverka företagets utveckling
  • En arbetsmiljö där du kan utvecklas både personligt och kompetensmässigt
  • Trevliga, engagerade arbetskamrater och en inspirerande arbetsplats

Kontakt

För frågor, kontakta Bosse Westher, Konsultchef Nethouse Örebro, på 070-180 80 21.

Ansökan

I enlighet med Personuppgiftslagen, PuL ber vi dig att samtycka till att vi behandlar och ansvarar för lämnade uppgifter om dig som arbetssökande på Nethouse AB.

Hur behandlar vi uppgifterna?

Nethouse Sverige AB är skyldiga att be Dig samtycka till att vi behandlar och ansvarar för Dina personuppgifter i samband med arbetssökning enligt PuL. De personuppgifter som du lämnar kommer att behandlas av våra datorsystem men kommer ej delas med till externa organisationer, verksamheter eller dyl.

Uppgifterna kommer behandlas inom ramen för det ändamål som Nethouse Sverige AB har som företag och innebär att dessa uppgifter avseende, namn, adress, telefonnummer och e-postadress kommer att registreras i vårt interna system vid arbetsansökningar från Dig.

Om Dina personuppgifter Du angivit vid arbetsansökan är felaktiga, ofullständiga eller missvisande har Du rätt att begära att uppgifterna ska rättas eller raderas. Du kan kontakta oss när du vill om du har några frågor om detta genom att maila info(at)nethouse(dot)se.

Vill Du veta mer om Personuppgiftslagen, PuL kan Du läsa vidare på Datainspektionen.se