Jobba hos oss

Testare och Testledare

Vi fortsätter vår satsning på test! Vill du bli en del av testgänget på Nethouse och ta dig an spännande testuppdrag hos våra kunder? Vi söker dig som har flera års erfarenhet av mjukvarutest, brinner för test samt har tankar och idéer runt hur du vill jobba inom området. På Nethouse kommer du att ingå i ett team med engagerade och erfarna konsulter inom området test.

 

 

Vem är du?

Du är en erfaren och drivande testare och/eller testledare. Du har erfarenhet av arbete inom flera olika testområden och kan ta rollen som ensam testare i ett team alternativt testledare för ett större testuppdrag. Du är van att jobba nära utvecklare och att vara med och testa tidigt samt utforskande. På Nethouse jobbar vi agilt vilket gör att erfarenhet av agila metoder är meriterande. Har du arbetat med automatisering av test, genom utveckling eller med stöd av verktyg, är det också en merit.

Som person är du prestigelös och tycker om att arbeta i team, men du kan också arbeta självständigt under eget ansvar. Du är nyfiken samt flexibel och är inte rädd för att ta dig an nya utmaningar. Du har lätt för att kommunicera och du arbetar effektivt och lösningsorienterat. Vi tror att du trivs att arbeta både med problemlösning och proaktivt förbättringsarbete i komplexa miljöer. Både som testare och testledare är det meriterande att ha ansvarat för tester av stora och komplexa system.

Vilka är vi?

På vårt kontor råder en härlig stämning där idéer och framåtanda uppmuntras och det finns stora möjligheter till utveckling. Att ha en bra balans mellan arbete och fritid tycker vi är viktigt.

Kontakt

För mer information, kontakta Anna Elmsjö, konsultchef Nethouse Örebro, på 019-16 40 00.

Ansökan

I enlighet med Personuppgiftslagen, PuL ber vi dig att samtycka till att vi behandlar och ansvarar för lämnade uppgifter om dig som arbetssökande på Nethouse AB.

Hur behandlar vi uppgifterna?

Nethouse Sverige AB är skyldiga att be Dig samtycka till att vi behandlar och ansvarar för Dina personuppgifter i samband med arbetssökning enligt PuL. De personuppgifter som du lämnar kommer att behandlas av våra datorsystem men kommer ej delas med till externa organisationer, verksamheter eller dyl.

Uppgifterna kommer behandlas inom ramen för det ändamål som Nethouse Sverige AB har som företag och innebär att dessa uppgifter avseende, namn, adress, telefonnummer och e-postadress kommer att registreras i vårt interna system vid arbetsansökningar från Dig.

Om Dina personuppgifter Du angivit vid arbetsansökan är felaktiga, ofullständiga eller missvisande har Du rätt att begära att uppgifterna ska rättas eller raderas. Du kan kontakta oss när du vill om du har några frågor om detta genom att maila info(at)nethouse(dot)se.

Vill Du veta mer om Personuppgiftslagen, PuL kan Du läsa vidare på Datainspektionen.se