Jobba hos oss

Utvecklare/konsult inom Business Intelligence

Vi söker just nu en BI-utvecklare/konsult som skall förstärka vårt växande BI-Team.

På Nethouse kommer du att ingå i vårt BI-Team där vi alla hjälps åt att driva Nethouse satsning på Business Intelligence framåt. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att designa, utveckla och förvalta nuvarande och framtida BI-lösningar hos våra kunder.

 

Vem är du?

Du har flerårig erfarenhet av att implementera BI-lösningar. Vi arbetar med BI-lösningar baserade på Microsofts BI-plattform eller QlikView. Kunskap inom SQL Server är en god bas och verktyg som SharePoint, Reporting Services, Analysis Services och Excel PowerPivot är viktiga delar. Har du dessutom erfarenhet av QlikView är det meriterande.

Som person är du prestigelös och tycker om att arbeta i team, men du kan också arbeta självständigt under eget ansvar. Vi värdesätter att du tänker utifrån kundens bästa och att du är van att snabbt sätta dig in i nya områden. Vi tror att du trivs att arbeta både med problemlösning och proaktivt förbättringsarbete.

Förmodligen är din utbildning/bakgrund dataingenjör, systemvetare eller motsvarande alternativt ekonom med inriktning mot teknik. Har du certifieringar inom området är det ett plus.

 

Vilka är vi?

På vårt kontor råder en härlig stämning där idéer och framåtanda uppmuntras och det finns stora möjligheter till utveckling. Att ha en bra balans mellan arbete och fritid tycker vi är viktigt.

 

Kontakt

Har du några frågor eller funderingar kring denna tjänst, kontakta Christer Ericsson, Teamchef Nethouse Örebro, 0730-23 14 39

Ansökan

I enlighet med Personuppgiftslagen, PuL ber vi dig att samtycka till att vi behandlar och ansvarar för lämnade uppgifter om dig som arbetssökande på Nethouse AB.

Hur behandlar vi uppgifterna?

Nethouse Sverige AB är skyldiga att be Dig samtycka till att vi behandlar och ansvarar för Dina personuppgifter i samband med arbetssökning enligt PuL. De personuppgifter som du lämnar kommer att behandlas av våra datorsystem men kommer ej delas med till externa organisationer, verksamheter eller dyl.

Uppgifterna kommer behandlas inom ramen för det ändamål som Nethouse Sverige AB har som företag och innebär att dessa uppgifter avseende, namn, adress, telefonnummer och e-postadress kommer att registreras i vårt interna system vid arbetsansökningar från Dig.

Om Dina personuppgifter Du angivit vid arbetsansökan är felaktiga, ofullständiga eller missvisande har Du rätt att begära att uppgifterna ska rättas eller raderas. Du kan kontakta oss när du vill om du har några frågor om detta genom att maila info(at)nethouse(dot)se.

Vill Du veta mer om Personuppgiftslagen, PuL kan Du läsa vidare på Datainspektionen.se