Nyhet 2019-06-25

Nethouse expanderar kraftigt i Linköping

2008 slog vi upp portarna till kontoret i Linköping och idag är vi drygt 20 personer på plats. Nu vill vi bredda oss inom systemutveckling och inleder nu en stor satsning på Linköpingskontoret och hoppas rekrytera ett tiotal nya medarbetare. Vi på Nethouse ser Östergötland som en nyckelregio...

Läs mer

Nyhet 2019-05-06

Fairtrade Challenge

Vi har antagit utmaningen, har du? Nethouse kommer att delta i kampanjen Fairtrade Challenge, som bygger på gemenskap och utmanar hela Sverige att sätta fokus på varför Fairtrade behövs och vilken skillnad man kan göra. Vi vill vara med och skapa möjligheter till förändring samt bidra till ...

Läs mer

Nyhet 2019-04-15

Nominera din favorit till ”Årets Digitala Innovation” inför Näringlivsgalan 2019 i Linköping

Fredag den 27 september kommer Nethouse vara prisvärdar inom kategori ’’Årets digitala innovation’’ på Näringslivsgalan 2019 i Linköping. Vi på Nethouse tycker det är viktigt att uppmärksamma aktörer som med hjälp av digital teknik skapat innovationer för sin verksamhet. Därför behövs nu er hjälp med att få in nomineringar!

Läs mer

Nyhet 2019-04-12

Nethouse blir delägare i företagsparken Vreta Kluster

Vi på Nethouse gillar att uppmuntra entreprenörer och innovation och vi värnar om miljön. Med den ekvationen kan vi stolt meddela att vi nu är delägare i Vreta Kluster – en framgångsrik mötesplats och tvärvetenskaplig utvecklingsarena för teknik- och affärsutveckling inom de gröna näringarna.

Läs mer

Nyhet 2019-04-12

Nethouseare nominerad av kund

Som vi många gånger nämnt är vi på Nethouse stolta över att ha de bästa medarbetarna hos oss och ger samtliga första pris på pallen varje dag. Nu har en av våra konsulter Maria Malm inom Affärs- och verksamhetsutveckling, blivit nominerad av vår kund Coor i kategorin ”Fantastic for hire Project resource 2018”.

Läs mer

Nyhet 2019-04-01

Nethouse byter namn till Njethouse (aprilskämt)

(Detta är ett aprilskämt) I dagarna blev det klart att förvärvet av det ryska IT-bolaget Aspdotnjet gick i hamn. Ett stort förvärv som innebär att vi på Nethouse fördubblar vår kapacitet av bland annat systemutvecklare och stärker vår position ytterligare inom IT-branschen. Det i sin tur...

Läs mer

Nyhet 2019-03-11

Nethouse bakom succétjänst som hjälper de som har problem att kontrollera sitt spelande

Vi på Nethouse är stolta över att ha byggt spelpaus.se – en webbplats med funktion för personer som vill stänga av sig från spel om pengar samt blockera direktreklam.

Läs mer

Nyhet 2019-03-02

WayBill- Smart för både miljön och speditörerna!

Idag saknas 5000 yrkeschaufförer men samtidigt åker var femte lastbil på vägarna med tom last – det var något Fredrik Regin, som själv är operativ inom transportbranschen och VD för Transportservice, tänkt på under en lång tid. Ett stort problem, främst för miljön, men också för transportnäringen. En dag delade han sina tankar med Per Arenö..

Läs mer

Nyhet 2019-03-01

Vi gratulerar Waybill – vinnaren av “Årets digitala innovation” på Örebrogalan!

Stort grattis till Waybill! Motiveringen lyder: ”Årets vinnare har genom digitalisering och nytänkande skapat en tjänst som har potential att vända upp och ner på en traditionell bransch. Genom optimering av det logistiska flödet bidrar innovationen till minskade utsläpp, ökad hållbarhet ...

Läs mer

Nyhet 2019-02-26

De nominerade kandidaterna till priset ’’Årets digitala innovation’’ inför Örebrogalan

Den 28 februari arrangeras Örebrogalan – en galakväll som firar Örebros framgångar på Conventum Kongress. Vi på Nethouse kommer vara prisvärdar i kategorin ’’Årets digitala innovation’’ och tre nomineringar har nu utsetts.

Läs mer

Nyhet 2019-01-17

Välkommen på seminarium om genomtänkt digitalisering som sparar tid för vården

Vill du lära dig mer om digital transformation, hur digital mognad påverkar en verksamhet och vilka digitala lösningar som sparar tid? Den 30 januari kommer våra affärs- och verksamhetskonsulter i Stockholm tillsammans med Techtrade att tala om hur du kan påbörja din vårdmottagnings digitala transformation med utarbetad modell och metodik.

Läs mer