Nyhet 2021-12-21

God Jul & Gott nytt år

Som tack till våra kunder och medarbetare för ett fantastiskt 2021 avslutar vi året med en julgåva till er. En gåva som vi valt att ge till Stiftelsen Läxhjälpen, för att stötta deras arbete -för att alla ska växa upp med förutsättningar att klara skolan och forma sin egen framtid.

Läs mer

Nyhet 2021-12-09

Introdagar för nya medarbetare

Sedan hösten 2020 har 21 nya medarbetare rekryterats till Nethouse och nu passade vi på att samla dem alla under två dagar på Lanna lodge utanför Örebro. På Nethouse jobbar vi alltid i team och därför blandades ämnena försäljning, marknadsföring med olika teamworkövningar. För att all...

Läs mer

Nyhet 2021-11-18

Ett stort tack till alla våra kunder – tillsammans blir vi bättre

Varje år gör vi undersökningar bland våra kunder för att få värdefull input som tar oss framåt, som gör att vi kan utvecklas som- företag, partner, team och individer. I årets undersökning fick vi ett NPS på 59. Ett fantastiskt fint betyg på att våra konsulter skapar värde och ger tr...

Läs mer

Nyhet 2021-10-29

Hans Dahlberg tillträder som vd på Nethouse

Vi har glädjen att välkomna Hans Dahlberg till rollen som vd. Hans tillträder tjänsten som vd på Nethouse den 1 november 2021 och ersätter då Joao Stoltz. Joao Stoltz har varit vd på Nethouse sedan 2017 och slutar på egen begäran. Hans har över 25 års erfarenhet från högre chefsroller ...

Läs mer

Nyhet 2021-09-21

Nu har vi kickat igång årets traineeprogram

Årets CombinedX-traineer Hösten är här och likaså våra traineer Johanna Hofrén och Daniel Lindau som båda ingår i CombinedX traineeprogram. CombinedX traineeprogram är ett koncerngemensamt program där alla bolagens traineer får en gemensam utbildning i modernt ledarskap, affärsmannaskap...

Läs mer

Nyhet 2021-09-02

Utökad specialistkompetens inom AI

Genom Erik Sandberg och Erik Särner har vi på Nethouse utökat vår specialistkunskap inom AI (Artificiell Intelligens). De har under sommaren deltagit i SMARTER - kompetensutveckling inom artificiell intelligens (AI) vid Örebro Universitet.

Läs mer

Nyhet 2021-08-17

Mattias Fornberg ny CCO på Nethouse

Vi har glädjen att välkomna Mattias Fornberg i den nya rollen som CCO Mattias kommer närmast från rollen som Client Director på bankdatacentralen SDC i Danmark och tillträdde sin nya tjänst nu i augusti. – Jag är väldigt glad att Mattias Fornberg har valt att anta utmaningen som CCO f...

Läs mer

Nyhet 2021-08-13

Nethouse stöttar unga entreprenörer i Örebro

Vi på Nethouse har kunskapen och engagemanget som krävs för att göra verklig skillnad med hjälp av smart teknik. Innovationer ligger oss varmt om hjärtat, därför vill vi verkligen stötta Period Pack som utvecklat en smart fysisk produkt för att göra sanitetsprodukter tillgängliga för alla på offentliga platser och kontor.

Läs mer

Nyhet 2021-06-17

Vi välkomnar Nethouse nya traineer

Nu är det klart! Den 30 augusti får Nethouse ytterligare tillskott när Daniel Lindau och Johanna Hofrén börjar vårt traineeprogram.

Läs mer

Nyhet 2021-04-20

Nethouse fördjupar sina certifieringar inom MS Azure

I pandemins spår har en fördel varit att man kan få mer tid till utbildning och kompetensutveckling. En av dem som passat på att fördjupa sin expertis är Mikael Arvidsson, expert inom Business Intelligence och integrationer.

Läs mer

Nyhet 2021-04-09

Nethouse hanterar drift och förvaltning på ELON-Groups SQL:er

Nethouse har idag utökat samarbetet med ELON-Group och tar numera även ansvar för drift och förvaltning av ELON-Groups databasinstanser. Uppdraget innebär att vi säkerställer en fungerande databasmiljö och tillgång till våra kompetenta resurser vid behov.

Läs mer

Nyhet 2021-04-07

Slussen är öppen hos Skellefteå Kraft – nu är det enklare än någonsin att börja jobba

Skellefteå Kraft är idag en av Sveriges största kraftproducenter med över 750 anställda och verksamhet i stora delar av norra Sverige. Under 2019 inleddes ett arbete på Skellefteå Kraft med att förbättra och förenkla deras onboardingprocess – introduktion av nyanställda.

Läs mer

Nyhet 2021-03-23

Thomas Löfstrand utnämnd till Solarwinds MVP

Nethouse SolarWinds expert Thomas Löfstrand har blivit utnämnd till SolarWinds MVP - Most Valuable Professional. Han är en av alla SolarWinds användare, säljare och supportrar i världen som får denna utnämning vilket gör oss extra stolta över.

Läs mer

Nyhet 2021-02-24

Diös satsar på digital utveckling med hjälp av Nethouse RPA-lösning

Diös Fastigheter tecknar avtal med Nethouse. Avtalet avser en Robotic Process Automation-lösning som kommer löpa under 3 års tid med start omgående.

Läs mer

Nyhet 2021-02-10

Combined Excellence byter namn till CombinedX och lanserar kampanjen ”Vi digitaliserar Sverige”

Digitaliseringskoncernen Combined Excellence, som Nethouse är en del av, byter idag namn till CombinedX samt lanserar kampanjen ”Vi digitaliserar Sverige”. Namnbytet och kampanjen är ett steg i att göra det lättare för nya och befintliga kunder att hitta och dra nytta av all den digitaliseringsexpertis som finns i koncernen.

Läs mer

Nyhet 2021-01-18

Nethouse tecknar nytt ramavtal med SPV

Nethouse har blivit tilldelade ett nytt ramavtal gällande konsulttjänster inom IT eller med anknytning till IT, med Statens Tjänstepensionsverk – SPV. Det nya avtalet löper under 4 år och har ett totalt uppskattat värde på 180 miljoner kronor.

Läs mer