Från frånvaro till
närvaro med AR

Vi använder smart teknik för att hjälpa barn som inte kan närvara i skolan att ändå hänga med i skolarbetet.

Läs mer

Vi söker medarbetare som tycker om att spela boule. Eller heter det Petanque?

På Nethouse jobbar vi gärna tillsammans. Några gör det i team med knasiga namn, andra gör det utan att namnge sitt samarbete alls. Men det som förenar oss alla är att ingen är ensam. Vi hittar fram till lösningarna tillsammans.

Se lediga jobb

Teknik är kul, men det är vad vi åstadkommer med den som betyder något.

Rätt teknik använd på rätt sätt kan dramatiskt förbättra en verksamhet eller ett företags konkurrenskraft. Vi hjälper dig att utveckla din affär genom IT och nå nya mål med rätt teknik på rätt plats. Läs mer om våra spännande uppdrag.

Läs våra kundcase

Nyhet

Nu har vi kickat igång årets traineeprogram

Årets CombinedX-traineer Hösten är här och likaså våra traineer Johanna Hofrén och Daniel Lindau som båda ingår i CombinedX traineeprogram. CombinedX traineeprogram är ett koncerngemensamt program där alla bolagens traineer får en gemensam utbildning i modernt ledarskap, affärsmannaskap, konsultrollen och kommunikation som sträcker si...

Läs mer

Nyhet

Utökad specialistkompetens inom AI

Genom Erik Sandberg och Erik Särner har vi på Nethouse utökat vår specialistkunskap inom AI (Artificiell Intelligens). De har under sommaren deltagit i SMARTER - kompetensutveckling inom artificiell intelligens (AI) vid Örebro Universitet.

Läs mer

Nyhet

Mattias Fornberg ny CCO på Nethouse

Vi har glädjen att välkomna Mattias Fornberg i den nya rollen som CCO Mattias kommer närmast från rollen som Client Director på bankdatacentralen SDC i Danmark och tillträdde sin nya tjänst nu i augusti. – Jag är väldigt glad att Mattias Fornberg har valt att anta utmaningen som CCO för Nethouse säger Joao Stoltz, VD på Nethouse. ...

Läs mer

Nyhet

Nethouse stöttar unga entreprenörer i Örebro

Vi på Nethouse har kunskapen och engagemanget som krävs för att göra verklig skillnad med hjälp av smart teknik. Innovationer ligger oss varmt om hjärtat, därför vill vi verkligen stötta Period Pack som utvecklat en smart fysisk produkt för att göra sanitetsprodukter tillgängliga för alla på offentliga platser och kontor.

Läs mer

Succé för årets Code Summer Camp

Över fyrahundra programmeringsnyfikna barn och ungdomar sökte till de 120 eftertraktade platserna på Code Summer Camp i Linköping i somras.

Läs mer

Systemutveckling kan
vara ett smutsigt arbete

Så här hjälpte vi 1200 sotare att bli mer effektiva.

Läs mer