Från frånvaro till
närvaro med AR

Vi använder smart teknik för att hjälpa barn som inte kan närvara i skolan att ändå hänga med i skolarbetet.

Läs mer

Den bästa
IT-lösningen är
ännu oupptäckt

Vi är IT- och managementkonsulter som jobbar med affärskritiska lösningar. Det är där vi är som bäst. Vi har kunskapen och engagemanget som krävs för att göra verklig skillnad med hjälp av smart teknik.

Den kanske viktigaste byggstenen för att skapa framgångsrika samarbeten är att verkligen förstå kundens affär och verksamhet. Vi är bra på att kombinera den djupa kundförståelsen med våra olika kompetenser, från strategi till teknik och systemutveckling. Vi utvecklar affärer och verksamheter med hjälp av teknik och gör system och lösningar smartare, lönsammare och effektivare.

Vi söker medarbetare som tycker om att spela boule. Eller heter det Petanque?

På Nethouse jobbar vi gärna tillsammans. Några gör det i team med knasiga namn, andra gör det utan att namnge sitt samarbete alls. Men det som förenar oss alla är att ingen är ensam. Vi hittar fram till lösningarna tillsammans.

Se lediga jobb

Teknik är kul, men det är vad vi åstadkommer med den som betyder något.

Rätt teknik använd på rätt sätt kan dramatiskt förbättra en verksamhet eller ett företags konkurrenskraft. Vi hjälper dig att utveckla din affär genom IT och nå nya mål med rätt teknik på rätt plats. Läs mer om våra spännande uppdrag.

Läs våra kundcase

Nyhet

Nominera din favorit till ”Årets Digitala Innovation” inför Örebrogalan 2020

I mars kommer Nethouse vara prisvärdar inom kategorin ’’Årets digitala innovation’’ på Örebrogalan 2020. Nu behövs din hjälp att få in nomineringar! Det kan både vara Startups eller redan etablerade bolag som förtjänar priset med allt ifrån små insatser till större projekt.

Läs mer

Nyhet

Nethouse på Innovation Week i Östergötland

Nethouse kommer i år att medverka som arrangörer under Innovation Week mellan den 4 och 10 november – en vecka, fylld av inspiration, innovation och möten för att stärka Östergötlands innovations- och entreprenörsklimat. Onsdag den 6 november kl. 11.30-13.00 har du under lunchen chansen att komma till oss på Platensgatan i Linköping för att lyssna på den spännande föreläsningen om ledarens roll i digitaliseringen.

Läs mer

Nyhet

Nethouse utvecklar AR–applikation åt Kopparbergs Bryggeri med målsättning att halvera upplärningstider för operatörer

På Nethouse jobbar vi med affärskritiska lösningar. Ända sedan starten 1998 har vi prioriterat att hålla oss långt framme och väl uppdaterade på ny teknik och spännande innovationer. AR (Augmented Reality – ”förstärkt verklighet”) är inget undantag. Nethouse har utvecklat en AR-applikation som ger maskinoperatörer hos Kopparber...

Läs mer

Nyhet

Nu övervakar vi två bankers system också. Dygnet runt. Året om.

Banker och betalningsföretag har en stor affärskritisk verksamhet som behöver fungera hela tiden. Med en sådan komplexitet, antal kunder, transaktioner och anställda ger utmaningar för att hålla igång en IT-infrastruktur dygnet runt. För att minimera driftstörningar är ett proaktivt arbetssätt ovärderligt. Nu övervakar vi två stora b...

Läs mer

Succé för årets Code Summer Camp

Över fyrahundra programmeringsnyfikna barn och ungdomar sökte till de 120 eftertraktade platserna på Code Summer Camp i Linköping i somras.

Läs mer

Systemutveckling kan
vara ett smutsigt arbete

Så här hjälpte vi 1200 sotare att bli mer effektiva.

Läs mer