Kundcase & nyheter

Läs våra nyheter eller om hur vi på Nethouse hjälpt våra kunder genom långsiktiga samarbeten i projekt.

Diös är det marknadsledande och största börsnoterade fastighetsbolaget i Norrland. De behövde hjälp med att optimera sin tid och började spana på om RPA, Robotic Process Automation, kunde vara en lösning på deras problem.

Läs mer

CombinedX-bolagen CloudPro och Nethouse går samman under Nethouse varumärke. Sammanslagningen stärker Nethouse erbjudande och marknadsposition inom utveckling och drift av affärskritiska IT-miljöer.

Läs mer

Nethouse tecknar ett nytt fyraårigt avtal med Securitas. Tillsammans med dem har vi utvecklat och tagit fram tjänster för att få ett bättre långsiktigt samarbete.

Läs mer

Skellefteå Kraft ville ha ett skräddarsytt onboardingsystem. Vi hjälpte dem att skapa ett nytt systemstöd kallat SLUSSEN – nu är det enklare än någonsin att börja jobba hos dem.

Läs mer

För att uppmärksamma möjligheten att nu teckna aktier CombinedX så kör CombinedX en helsida i Dagens Industri per bolag. Annonskampanjen är CombinedX sätt att porträttera sina dotterbolag med en samlad visuell och lyfta varje bolags styrkor. 

Läs mer

Kunden behövde uppdatera sina databasservrar vars support hade gått ut. Vi hjälpte dem med att installera nya instanser av SQL Server och ta över drift och förvaltning – nu har de en stabil miljö som de har kontroll över.

Läs mer

Kunden behövde en mer pålitlig databasplattform. Vi hjälpte dem med att rita upp en framtidssäkrad plattform, byggd på de senaste versionerna av SQL Server och operativsystem.

Läs mer

Nethouse vill bidra till samhällsutvecklingen. Det gör vi genom att hjälpa forskare att skapa produkter och tjänster. I fallet Embrace hjälpte vi forskare vid Örebro Universitet att bygga ett digitalt stöd för Brottsförebyggande Rådet.

Läs mer

Kunden hade problem med lönsamhet och uppföljning av KPI:er. Vi hjälpte dem att påbörja sin resa mot att bli helt datadrivna genom en Business Intelligence-lösning. Nu har kunden ökat sin lönsamhet genom en enkel ekonomi- och verksamhetsuppföljning.

Läs mer