Inspelning: Ta vara på möjligheterna med SolarWinds Observability

Vi anordnar ett webbinarium för att introducera en ny SolarWinds-plattform: SolarWinds® Hybrid Cloud Observability – som erbjuder organisationer av alla storlekar och branscher en omfattande, integrerad och kostnadseffektiv fullstack-lösning. Under webbinariet, som hålls av två Solarwinds-experter, får du veta hur SolarWinds-plattformen optimerar prestanda, hjälper till att säkerställa tillgänglighet och förkortar åtgärdstiden i lokala och multi-cloud miljöer genom att öka synlighet, intelligens och produktivitet.

I detta webbinarium går vi igenom:

 

  • Varför övervakning?
  • Nethouse, företaget
  • Thomas och Nethouse Orion Team
  • SolarWinds ITOM-portfölj
  • Observability
  • Börja i liten skala om du vill och väx till full observability
  • Frågor och svar

Pierre Ekroth

Regional Manager Nordics, SolarWinds

Han har mer än 20 års erfarenhet av försäljning inom IT och är nu regionchef för Norden på SolarWinds. Som tidigare partner till Solarwinds förstår han mervärdet av våra produkter och kan stödja kanalpartners och kunder på bästa sätt. Hans engagemang är mycket uppskattat bland våra kunder som upplever ett stort värde för sin verksamhet och ROI genom att använda Solarwinds.

Thomas Löfstrand

Senior IT Monitoring Architect, Nethouse

Med över 20 års erfarenhet inom IT-branschen har Thomas en gedigen erfarenhet från många aspekter av IT-infrastrukturområdet. Under de senaste 15 åren har övervakning av IT-miljön varit i fokus och Thomas är nu en av Nordens mest erfarna konsulter inom SolarWinds Orion. Erfarenhet som används för att bygga och analysera lösningar som passar in i kundens miljö och arbetssätt. Thomas har belönats med både SolarWinds Channel Champion och SolarWinds Thwack MVP-titlar.