Vår koncern CombinedX fortsätter nu resan mot en börsnotering

På Nethouse är vi är specialister på att utveckla och ta ansvar för applikationer och miljöer som alltid – utan undantag – måste fungera. Men framförallt är vi specialister på att lyssna, förstå och lösa våra kunders problem och utifrån behov. Vi hjälper våra kunder att dra maximal nytta av digitaliseringens möjligheter.

 

Vår koncern CombinedX fortsätter nu resan mot koncernens börsnotering. För att uppmärksamma möjligheten att nu teckna aktier CombinedX så kör CombinedX en helsida i Dagens Industri per bolag. Annonskampanjen är CombinedX sätt att porträttera sina dotterbolag med en samlad visuell och lyfta varje bolags styrkor.

 

Om CombinedX

Koncernen CombinedX är från början sprunget ur vårt systerbolag Ninetech. 2016 bestämde sig ägarna att ”stycka” upp dåvarande Ninetech, som då hade en väldigt bred tjänsteportfölj, till ett antal spetsiga specialistbolag samlat under namnet Combined Excellence AB.

Under resan har fler starka bolag förvärvats in i koncernen och idag är vi nio bolag som tillsammans sysselsätter drygt 400 personer och omsätter ca 600 MSEK. Sedan februari 2021 går koncernen under namnet CombinedX. Bolagen som bildar familjen CombinedX är: CloudPro, Elvenite, Nethouse, Netgain, Ninetech, SmartSmiling, Two, ViewBase och Attentec.

Vill du veta mer om koncernen eller är intresserad av att teckna aktier? Läs mer på combinedx.com