Lediga jobb

Alla BorlängeLinköpingÖrebroStockholm
Örebro

Azure molnspecialist

Nu söker vi dig som Azure molnspecialist som har ett starkt tekniskt intresse och har arbetat i olika typer av projekt med molntjänster. Fokus är infrastrukturnära molnlösningar baserad på teknologi och de senaste tjänsterna/produkterna från Microsoft. Vi erbjuder dig en arbetsmiljö där du kan utvecklas både personligt och kompetensmässigt, samt möjligheten att arbeta tillsammans med kompetenta och härliga kollegor.
Läs mer
Örebro

Kommunikatör

Har du svart bälte i InDesign och Photoshop? Tycker du det är kul att jobba med att koordinera event? Nu söker vi en kommunikatör som vill utvecklas vidare tillsammans med oss. Din huvuduppgift kommer vara att producera marknadsföringsmaterial och arbeta med företagets externa och interna webbplatser.
Läs mer
Linköping

Utvecklare inom Business Intelligence

Vill du arbeta med att designa, utveckla och förvalta både nuvarande och framtida BI-lösningar? Nu söker vi en utvecklare/konsult vars hjärta klappar extra för Business Intelligence, som vill vara med i vårt växande team. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att designa, utveckla och förvalta nuvarande och framtida BI-lösningar åt våra kunder. Som person är du nyfiken och vill ligga i framkant, vilket driver din egen kompetensutveckling.
Läs mer
Linköping

Projektledare

Är du duktig på att leda teknikintensiva team mot gemensamma mål? Vill du vara i en välkomnade arbetsmiljö där du kan utvecklas både personligt och kompetensmässigt? Nu söker vi en erfaren projektledare med ett genuint teknikintresse, som vill utvecklas vidare tillsammans med oss.
Läs mer
Linköping

Team Unicorn söker en driven utvecklare

Vi söker nu dig som är systemutvecklare med ett stort tekniskt intresse och som vill vara med och bygga vidare på ett starkt utvecklarteam. Vi i Team Unicorn är ett glatt gäng som gillar att umgås efter jobbet och att utvecklas tillsammans. Du kommer att ingå i ett team med engagerade och erfarna konsulter inom området och vår mix av olika roller och kompetenser på företaget gör att vi har en stor bredd i våra leveranser.
Läs mer
Örebro

Team Flamingo söker XR-utvecklare

Team Flamingo söker nu en medlem som vill vara med och bygga XR-lösningar i Unity till HoloLens och olika enheter. Du är driven, bra på att ta fram kreativa lösningar och intresserad av interaktiv 3D-visualisering av virtuella världar. Om du tycker om problemlösning och vill vara med och bygga vidare på ett starkt leveransteam som arbetar med XR-lösningar (AR/MR/VR) så kommer du att trivas hos oss.
Läs mer
Örebro

Team Unicorn söker Lead Developer

Är du kreativ och driftig med stort tekniskt intresse? Brinner du för systemutveckling och vad som händer inom området? Vi söker dig som har jobbat som Lead Developer under några år och som vill leda ett av våra interna utvecklingsteam och arbetet med dess kunder. I din roll är du tekniskt leveransansvarig vilket innebär att du leder utvecklingsarbetet i uppdragen och har mycket kundkontakt. På vårt kontor råder en härlig stämning där idéer och framåtanda uppmuntras och det finns stora möjligheter till personlig utveckling.
Läs mer
Örebro

Infrateam söker Drifttekniker

Nu söker vi en Drifttekniker som är prestigelös, kundfokuserad och som trivs att arbeta med problemlösning och proaktivt förbättrande arbete i kundens IT-miljö. För att lyckas i rollen hos oss tror vi att du är affärsdriven, noggrann och ansvarstagande. Om du drivs av att lösa problem, tycker om nära kundkontakt och har en förståelse för komplexa tekniska problem så kan du vara precis den vi söker.
Läs mer
Örebro

Team Flamingo söker driven utvecklare

Tycker du om problemlösning och vill vara med och bygga vidare på ett redan starkt utvecklarteam? Nu söker vi en systemutvecklare som kommer att ingå i ett team med engagerade och erfarna konsulter inom området. Vår mix av olika roller och kompetenser på företaget gör att vi har en stor bredd i våra leveranser. På vårt kontor råder en härlig stämning där idéer och framåtanda uppmuntras och det finns stora möjligheter till personlig utveckling.
Läs mer
Borlänge

Team Katana söker systemutvecklare

Nu söker vi dig som brinner för utveckling och vill ingå i ett av våra inhouse team. I huvudsak kommer du att arbeta med ett av våra längre förvaltningsuppdrag där vi arbetar med ett brett spektrum av tekniker. Förutom att du får jobba med världens härligaste kollegor kommer du få utrymme att kompetensutvecklas, åka på roliga och intressanta konferenser, ha balans mellan jobb och fritid samt delta på roliga aktiviteter med hela kontoret.
Läs mer
Borlänge

Projektledare och verksamhetsutvecklare

Vill du arbeta med kollegor som har ett starkt driv, engagemang och brinner för det du gör? Vi söker nu en projektledare eller verksamhetskonsult som har känsla och hög förståelse för kundernas verksamhet och affärsnytta och som vill utvecklas vidare genom nya spännande uppdrag och utmaningar i ett ungt växande företag. Vi erbjuder även dig en fin gemenskap med engagerade och kompetenta kollegor.
Läs mer

Hittar du inte en utannonserad tjänst som passar just dig? Klicka här och gör en Spontanansökan!

Spontanansökan

Filformat: .pdf, .doc, .docx, .odt, .txt, .rtf
Filformat: .pdf, .doc, .docx, .txt, .rtf

I enlighet med dataskyddsförordningen – GDPR – så ber vi dig att samtycka till att vi behandlar och lagrar de personuppgifter som du skickar till oss som arbetssökande.

Läs mer i hur vi behandlar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy.

Skicka