Lediga jobb

Alla BorlängeLinköpingÖrebroStockholm
Linköping

Konsultchef Systemutveckling

Nu söker vi dig som vill vara med och bygga vår affär och vårt team inom systemutveckling i Linköping. Om du tycker om att inspirera din omgivning och vill utvecklas vidare genom spännande uppdrag och utmaningar i ett växande företag, kommer du att trivas hos oss. Rollen som konsultchef är bred med ansvar för våra leveranser, kunder, försäljning, ekonomiskt ansvar för enheten, rekrytering samt ansvar för våra konsulter och deras utveckling.
Läs mer
Örebro

Projektledare/Förvaltningsledare

Är du proaktiv, innovativ och lösningsorienterad? Drivs du av att få ditt team att bidra till affärsnytta och affärsmål? Nu söker vi dig som projektledare och eller förvaltningsledare inom IT-system som vill utvecklas vidare tillsammans med oss. Vi erbjuder dig en arbetsmiljö där du kan utvecklas både personligt och kompetensmässigt samt en möjlighet att vara med och påverka företagets utveckling. Vi erbjuder även en inspirerande arbetsplats med hög förändringstakt och korta beslutsvägar tillsammans med trevliga och kompetenta arbetskamrater.
Läs mer
Linköping

Senior utvecklare inom Business Intelligence

Vill du arbeta med att designa, utveckla och förvalta både nuvarande och framtida BI-lösningar? Nu söker vi en utvecklare/konsult som vill vara med i vårt växande team inom Business Intelligence. Du är nyfiken och vill ligga i framkant vilket driver din egen kompetensutveckling. Det viktigaste är inte din nuvarande kompetensnivå utan hur högt du siktar.
Läs mer
Linköping

Projektledare

Är du duktig på att leda teknikintensiva team mot gemensamma mål? Vill du vara i en välkomnade arbetsmiljö där du kan utvecklas både personligt och kompetensmässigt? Nu söker vi en erfaren projektledare med ett genuint teknikintresse, som vill utvecklas vidare tillsammans med oss.
Läs mer
Linköping

Team Unicorn söker en driven utvecklare

Vi söker nu dig som är systemutvecklare med ett stort tekniskt intresse och som vill vara med och bygga vidare på ett starkt utvecklarteam. Vi i Team Unicorn är ett glatt gäng som gillar att umgås efter jobbet och att utvecklas tillsammans. Du kommer att ingå i ett team med engagerade och erfarna konsulter inom området och vår mix av olika roller och kompetenser på företaget gör att vi har en stor bredd i våra leveranser.
Läs mer
Örebro

Projektledare IT-infrastruktur

Är du proaktiv, innovativ, lösningsorienterad och drivs av att få ditt team att bidra till affärsnytta och affärsmål? Nu söker vi en projektledare inom IT-infrastruktur som kan leda team mot högt uppsatta mål oavsett om det gäller tekniska förstudier och utredningar eller projekt. Vi värdesätter att du är kvalitets- och resultatorienterad och har lätt för att skapa goda relationer. För att lyckas i rollen hos oss tror vi att du har mer än 5 års erfarenhet av arbete med kundinteraktion i en teknisk ledarroll.
Läs mer
Örebro

Team Flamingo söker XR-utvecklare

Team Flamingo söker nu en medlem som vill vara med och bygga XR-lösningar i Unity till HoloLens och olika enheter. Du är driven, bra på att ta fram kreativa lösningar och intresserad av interaktiv 3D-visualisering av virtuella världar. Om du tycker om problemlösning och vill vara med och bygga vidare på ett starkt leveransteam som arbetar med XR-lösningar (AR/MR/VR) så kommer du att trivas hos oss.
Läs mer
Örebro

Team Unicorn söker Lead Developer

Är du kreativ och driftig med stort tekniskt intresse? Brinner du för systemutveckling och vad som händer inom området? Vi söker dig som har jobbat som Lead Developer under några år och som vill leda ett av våra interna utvecklingsteam och arbetet med dess kunder. I din roll är du tekniskt leveransansvarig vilket innebär att du leder utvecklingsarbetet i uppdragen och har mycket kundkontakt. På vårt kontor råder en härlig stämning där idéer och framåtanda uppmuntras och det finns stora möjligheter till personlig utveckling.
Läs mer
Örebro

Infrateam söker Drifttekniker

Nu söker vi en Drifttekniker som är prestigelös, kundfokuserad och som trivs att arbeta med problemlösning och proaktivt förbättrande arbete i kundens IT-miljö. För att lyckas i rollen hos oss tror vi att du är affärsdriven, noggrann och ansvarstagande. Om du drivs av att lösa problem, tycker om nära kundkontakt och har en förståelse för komplexa tekniska problem så kan du vara precis den vi söker.
Läs mer
Örebro

Team Flamingo söker driven utvecklare

Tycker du om problemlösning och vill vara med och bygga vidare på ett redan starkt utvecklarteam? Nu söker vi en systemutvecklare som kommer att ingå i ett team med engagerade och erfarna konsulter inom området. Vår mix av olika roller och kompetenser på företaget gör att vi har en stor bredd i våra leveranser. På vårt kontor råder en härlig stämning där idéer och framåtanda uppmuntras och det finns stora möjligheter till personlig utveckling.
Läs mer
Örebro

IT-arkitekt/projektledare

Nu söker vi en engagerad och driven IT-arkitekt/projektledare, som har förmågan att hjälpa våra kunder att utveckla sin IT-infrastruktur genom att ta fram tekniska lösningar eller bistå olika migreringsprojekt i rådgivande eller ledande roll. Vi värdesätter att du är kvalitets- och resultatorienterad och har lätt för att skapa goda relationer. Vi erbjuder dig en arbetsmiljö där du kan utvecklas både personligt och kompetensmässigt, samt en inspirerande arbetsplats med hög förändringstakt och korta beslutsvägar.
Läs mer
Borlänge

Team Katana och Team Optimus söker systemutvecklare

Har du erfarenhet av arbete som systemutvecklare och vill utvecklas vidare genom spännande uppdrag och utmaningar i ett växande företag? Nu söker vi dig som brinner för systemutveckling och som skulle trivas i ett team med högt i tak och nära till skratt. Här finns det stora möjligheter att vara med och påverka både affärsverksamheten och vår framtida utveckling.
Läs mer
Borlänge

Projektledare och verksamhetsutvecklare

Vill du arbeta med kollegor som har ett starkt driv, engagemang och brinner för det du gör? Vi söker nu en projektledare eller verksamhetskonsult som har känsla och hög förståelse för kundernas verksamhet och affärsnytta och som vill utvecklas vidare genom nya spännande uppdrag och utmaningar i ett ungt växande företag. Vi erbjuder även dig en fin gemenskap med engagerade och kompetenta kollegor.
Läs mer

Hittar du inte en utannonserad tjänst som passar just dig? Klicka här och gör en Spontanansökan!

Spontanansökan

Filformat: .pdf, .doc, .docx, .odt, .txt, .rtf
Filformat: .pdf, .doc, .docx, .txt, .rtf

I enlighet med dataskyddsförordningen – GDPR – så ber vi dig att samtycka till att vi behandlar och lagrar de personuppgifter som du skickar till oss som arbetssökande.

Läs mer i hur vi behandlar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy.

Skicka