Vårt affärs- och verksamhetsutvecklingsteam
i Örebro söker en konsultchef med bra sikte

Vårt affärs- och verksamhetsutvecklingsteam i Örebro söker en konsultchef med bra sikte

På Nethouse jobbar vi gärna tillsammans. Några gör det i team med knasiga namn, andra gör det utan att namnge sitt samarbete alls. Men det som förenar oss alla är att ingen är ensam. Vi hittar fram till lösningarna tillsammans. Om du tycker om utmaningar och affärs- och verksamhetsutveckling så kommer du att trivas hos oss. Vi är ett glatt gäng och vi umgås också en del efter jobbet. Ibland är temat bowling och ibland skjuter vi pilbåge och träffar nya vänner. Nu söker vi en konsultchef som vill utvecklas vidare tillsammans med oss.

”Att komma in till kontoret är som att komma hem till ett gäng kompisar”

Henrik Selin, projektledare på Nethouse

Möt några av dina nya kollegor

Adam Svensson

Verksamhetskonsult

Åsa Danell

Leveransområdeschef

Johan Hårstad

Verksamhetskonsult

Stina Wahnström

Konsultchef Stockholm

Åke Söderberg

BI-konsult

Henrik Johansson

BI-konsult

Henrik Selin

Projektledare

Mikael Arvidsson

BI-konsult

Stefan Ventura

Konsultchef Linköping

Maria Danielsson

Konsultchef Borlänge

#nethouseorebro

Bilder på oss
Bilder på oss
Bilder på oss

Affärs- och verksamhetsutvecklingsteamet söker konsultchef

Trivs du i en bred roll med ansvar för medarbetare och deras utveckling, kunder och leveranser samt försäljning och ekonomiskt ansvar? Då kan du vara den konsultchef vi söker. Affärs- och verksamhetsutvecklingsteamet i Örebro består av cirka 15 konsulter med kompetens inom ledning, styrning och strategi samt Business Intelligence. Du får en arbetsplats med trevliga, kundfokuserade och engagerade kollegor i en helt ny och modern arbetsmiljö centralt i Örebro.

I rollen som konsultchef hos oss ingår ansvar för kunder och leveranser, försäljning tillsammans med kundansvariga, ekonomiskt ansvar för teamet, rekrytering, ansvar för våra konsulter och deras utveckling samt administrativt arbete som exempelvis offerter och rapportering. Du ansvarar också för att omvärldsbevaka området inom ditt verksamhetsområde och är delaktig i att ständigt förbättra och anpassa våra tjänsteerbjudanden. Du kommer att vara ansvarig för leveransområdets verksamhet i Örebro och ha ett nära samarbete med de övriga konsultcheferna.

Vi erbjuder ett spännande och utmanande arbete, ibland med virtuella team över hela världen. Du får en arbetsplats där framåtandan är tydlig och där du dagligen får arbeta utifrån Nethouse kärnvärden och affärsidé att förverkliga informationsteknikens affärsmässiga möjligheter. Vi erbjuder även en företagskultur där värdeorden engagemang, kompetens, ödmjukhet och lönsamhet genomsyrar vårt arbete hos kund, internt och i vårt förhållningssätt till varandra och omvärlden. Vi är ett tillväxtbolag med höga ambitioner och arbetar tillsammans för att skapa affärer och god utveckling av personal och företaget.

Du har relevant utbildning och flera års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom IT. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom konsultbranschen och/eller med verksamhetsutveckling. Du gillar att leda och glädjas åt att se dina medarbetare utvecklas. Du har ett starkt kund- och kvalitetsfokus samt är lösningsorienterad. Vidare så stimulerar du till ständiga förbättringar och proaktivitet samt har lätt för att kommunicera.

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Om du är intresserad av tjänsten, så ansök snarast! Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Maria Tedsjö via mail maria.tedsjo@tng.se eller på telefonnummer 070-976 48 95

Välkommen med din ansökan via ansökningsformuläret i länken nedan:
https://www.tng.se/lediga-jobb/konsultchef-till-nethouse-i-orebro


Den kanske viktigaste byggstenen för att skapa framgångsrika samarbeten är att verkligen förstå kundens affär och verksamhet. Vi är bra på att kombinera den djupa kundförståelsen med våra olika kompetenser, från strategi till teknik och systemutveckling. Vi undersöker alltid nya infallsvinklar och idéer för att hitta förbättringar för varje unikt projekt och samarbete. Vi har kunskapen och engagemanget som krävs för att göra verklig skillnad. NETHOUSE – En lönsam relation

Dela

Ansökan

Filformat: .pdf, .doc, .docx, .odt, .txt, .rtf
Filformat: .pdf, .doc, .docx, .txt, .rtf

I enlighet med Personuppgiftslagen, PuL ber vi dig att samtycka till att vi behandlar och ansvarar för lämnade uppgifter om dig som arbetssökande på Nethouse AB.

Hur behandlar vi uppgifterna?

Skicka