Vårt affärs- och verksamhetsutvecklingsteam
i Örebro söker en konsultchef med bra sikte

Vårt affärs- och verksamhetsutvecklingsteam i Örebro söker en konsultchef med bra sikte

På Nethouse jobbar vi gärna tillsammans. Några gör det i team med knasiga namn, andra gör det utan att namnge sitt samarbete alls. Men det som förenar oss alla är att ingen är ensam. Vi hittar fram till lösningarna tillsammans. Om du tycker om utmaningar och affärs- och verksamhetsutveckling så kommer du att trivas hos oss. Vi är ett glatt gäng och vi umgås också en del efter jobbet. Ibland är temat bowling och ibland skjuter vi pilbåge och träffar nya vänner. Nu söker vi en konsultchef som vill utvecklas vidare tillsammans med oss.

”Att komma in till kontoret är som att komma hem till ett gäng kompisar”

Henrik Selin, projektledare på Nethouse

Möt några av dina nya kollegor

Adam Svensson

Verksamhetskonsult

Åsa Danell

Leveransområdeschef

Johan Hårstad

Verksamhetskonsult

Stina Wahnström

Konsultchef Stockholm

Åke Söderberg

BI-konsult

Henrik Johansson

BI-konsult

Henrik Selin

Projektledare

Mikael Arvidsson

BI-konsult

Stefan Ventura

Konsultchef Linköping

Magnus Lander

BI-konsult

Maria Danielsson

Konsultchef Borlänge

#nethouseorebro

Bilder på oss
Bilder på oss
Bilder på oss

Affärs- och verksamhetsutvecklingsteamet söker konsultchef

Affärs- och verksamhetsutvecklingsteamet i Örebro består av ca 15 konsulter med kompetens inom ledning, styrning och strategi samt Business Intelligence. Hos oss finns stort utrymme för handlingsfrihet, vi är öppna för nya idéer och det är korta beslutsvägar. Vi söker dig med flerårig erfarenhet av verksamhetsutveckling och konsultbranschen. Du har jobbat som ledare eller chef och brinner för att göra nytta för kunder med hjälp av IT.

I rollen som konsultchef hos oss ingår ansvar för kunder och leveranser, försäljning, ekonomiskt ansvar för teamet, rekrytering samt ansvar för våra konsulter och deras utveckling. Du ansvarar också för att omvärldsbevaka området och är delaktig i att ständigt förbättra och anpassa våra tjänsteerbjudanden. Du kommer att samarbeta med övriga konsultchefer för att skapa affärer och god utveckling av personal och företaget. Vi söker dig som är kundfokuserad med kvalitet i fokus, som trivs i säljsammanhang och har förmåga att prata med ledningsgrupper. Har du erfarenhet av verksamhetsstyrning och Business Intelligence så är det meriterande. Vi erbjuder ett spännande och utmanande arbete i ett tillväxtbolag med höga ambitioner. En företagskultur där värdeorden engagemang, kompetens, ödmjukhet och lönsamhet genomsyrar vårt arbete hos kund, internt och i vårt förhållningssätt till varandra och omvärlden.

Har du några frågor kring Nethouse, tjänsten eller hur man vinner en pokal i bågskytte? Kontakta Åsa Danell via mail: asa.danell@nethouse.se


Den kanske viktigaste byggstenen för att skapa framgångsrika samarbeten är att verkligen förstå kundens affär och verksamhet. Vi är bra på att kombinera den djupa kundförståelsen med våra olika kompetenser, från strategi till teknik och systemutveckling. Vi undersöker alltid nya infallsvinklar och idéer för att hitta förbättringar för varje unikt projekt och samarbete. Vi har kunskapen och engagemanget som krävs för att göra verklig skillnad. NETHOUSE – En lönsam relation

Dela

Ansökan

Filformat: .pdf, .doc, .docx, .odt, .txt, .rtf
Filformat: .pdf, .doc, .docx, .txt, .rtf

I enlighet med Personuppgiftslagen, PuL ber vi dig att samtycka till att vi behandlar och ansvarar för lämnade uppgifter om dig som arbetssökande på Nethouse AB.

Hur behandlar vi uppgifterna?

Skicka