Team Ledning-styrning-strategi i Linköping söker agil projektledare
som tycker om att jobba i team och att skratta länge åt oväntade
saker

Team Ledning-styrning-strategi i Linköping söker agil projektledare som tycker om att jobba i team och att skratta länge åt oväntade saker

På Nethouse jobbar vi gärna tillsammans. Några gör det i team med knasiga namn, andra gör det utan att namnge sitt samarbete alls. Men det som förenar oss alla är att ingen är ensam. Vi hittar fram till lösningarna tillsammans. Om du gillar utmaningar och drivs av att förbättra och effektivisera så kommer du att trivas hos oss. Vi är ett glatt gäng som tycker om att umgås både under och efter jobbet. Ibland för att laga mat tillsammans och ibland för mysiga skidresor med våra familjer. Vi tycker också om när våra kolleger går hem tidigt för att hämta på dagis.

”Vi samarbetar i det mesta och delar kunskap och erfarenhet med varandra så ofta vi kan!”

Åsa Källum, affärs- och verksamhetsutvecklare på Nethouse

Möt ditt nya team

Elvis Talic

Affärs- och verksamhetsutvecklare

Åsa Källum

Affärs- och verksamhetsutvecklare

Markus Malm

Affärs- och verksamhetsutvecklare

Jenny Björnholm

Affärs- och verksamhetsutvecklare

Stefan Ventura

Konsultchef Linköping

Fredrika Wallman

Affärs- och verksamhetsutvecklare

Fredrik Hörström

Affärs- och verksamhetsutvecklare

Åsa Danell

Leveransområdeschef

Jonas Silvero

Affärs- och verksamhetsutvecklare

Linda Nordenryd

Affärs- och verksamhetsutvecklare

#nethouselinkoping

Bilder på oss
Bilder på oss
Bilder på oss

Agil projektledare

Vi söker en agil projektledare som kan leda affärskritiska projekt som gör skillnad för våra kunder, och i många fall samhället i stort. För att trivas i rollen behöver du vara bra på att arbeta med andra människor, och kan få projektmedlemmar, projektägare, scrum master, styrgrupp och andra intressenter att arbeta åt samma håll.

Du är bekant med en eller flera agila metoder som Scrum, Kanban, Safe eller LEAN. Du har antagligen erfarenhet av att jobba med en projektmodell som PPS, XLPM, Prince2 eller motsvarande. Du kanske också har jobbat med ITIL, pm3 eller processutveckling. Det viktigaste är dock att du delar vårt engagemang för att skapa långsiktig nytta för kunden, och kan sprida engagemang, kunskap och inspiration inom teamet.

Vi erbjuder en välkomnande arbetsmiljö där du kan utvecklas både personligt och kompetensmässigt, samt har stor möjlighet att vara med och påverka företagets utveckling.

Har du några frågor kring Nethouse, tjänsten eller vilken ost som är mest ”ostformad”? Kontakta Stefan Ventura på mobil nr: 070-2509207 via mail: stefan.ventura@nethouse.se


Den kanske viktigaste byggstenen för att skapa framgångsrika samarbeten är att verkligen förstå kundens affär och verksamhet. Vi är bra på att kombinera den djupa kundförståelsen med våra olika kompetenser, från strategi till teknik och systemutveckling. Vi undersöker alltid nya infallsvinklar och idéer för att hitta förbättringar för varje unikt projekt och samarbete. Vi har kunskapen och engagemanget som krävs för att göra verklig skillnad. NETHOUSE – En lönsam relation

Dela

Ansökan

Filformat: .pdf, .doc, .docx, .odt, .txt, .rtf
Filformat: .pdf, .doc, .docx, .txt, .rtf

I enlighet med Personuppgiftslagen, PuL ber vi dig att samtycka till att vi behandlar och ansvarar för lämnade uppgifter om dig som arbetssökande på Nethouse AB.

Hur behandlar vi uppgifterna?

Skicka