Vi söker en molnspecialist med fokus på Microsoft
Azure som gillar att spinna vidare på olika
molnlösningar

Vi söker en molnspecialist med fokus på Microsoft Azure som gillar att spinna vidare på olika molnlösningar

På Nethouse jobbar vi gärna tillsammans. Några gör det i team med knasiga namn, andra gör det utan att namnge sitt samarbete alls. Men det som förenar oss alla är att ingen är ensam. Vi hittar fram till lösningarna tillsammans. Om du drivs av att lösa problem, tycker om nära kundkontakt och har en förståelse för komplexa tekniska problem så kan du vara precis den vi söker. Vi är ett glatt gäng och vi umgås också en del efter jobbet. Ibland är temat gokart och ibland har vi LAN-kvällar. Nu söker vi en Azure molnspecialist som vill utvecklas vidare tillsammans med oss.

”Att få arbeta sida vid sida med medarbetare av den kalibern som finns på Nethouse är något jag värdesätter högt.”

Andreas Ekberg, Konsultchef på Nethouse

Möt ditt nya team

Ulf Söderqvist

IT-konsult

Kristoffer Ardhage

IT-konsult

Kent Karlsson

IT-konsult

Patrik Johansson

IT-arkitekt

Robin Hardstål

IT-konsult

#nethouseorebro

Bilder på oss
Bilder på oss
Bilder på oss

Azure molnspecialist

Vi söker dig som har ett starkt tekniskt intresse som framgångsrikt har arbetat i olika typer av projekt med molntjänster som Microsoft Azure, Office 365 och som har relevant högskoleexamen eller motsvarande kunskaper. Fokus är infrastrukturnära molnlösningar baserad på teknologi och de senaste tjänsterna/produkterna från Microsoft.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av att genomföra behovsanalyser, planera och driva teknikuppdrag (implementering, konfiguration, migrering etc.). I rollen som teknisk specialist kommer du delta i teknikprojekt med våra kunder och vara rådgivande gällande teknikval, strategi och arkitektur samt övergripande och i enskilda lösningar som tekniskt säljstöd.

För att lyckas krävs mycket god kunskap inom några av följande teknikområden: Molnlösningar (Publikt, Privat, Hybrid), Nätverk och säkerhet, Informationshantering, Microsoft Azure PaaS tjänster, Office 365, Windows Server, DevOps, Automatisering, Scripting med främst PowerShell, Identitetshantering (AD, Azure AD), Infrastruktur och virtualisering.

Det är meriterande om du har certifieringar inom ovan områden.

En styrka inom Nethouse är att arbeta i team vilket skapar mervärde och kundnytta åt våra kunder. Och inte minst en härlig teamkänsla. Därför söker vi dig som är självgående, strukturerad, noggrann och professionell i din arbetsroll och trivs att arbeta tillsammans med kompetenta kollegor som du gärna delar med dig av din kompetens till. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat samt innehar B-körkort.

Vi erbjuder dig en arbetsmiljö där du kan utvecklas både personligt och kompetensmässigt, möjligheten att vara med och påverka företagets utveckling, samt arbeta med trevliga kompetenta arbetskamrater och en inspirerande arbetsplats med hög förändringstakt och korta beslutsvägar.

Har du några frågor kring Nethouse, tjänsten eller hur man vinner i gokart? Kontakta Andreas Ekberg på mobil nr 070-338 36 05 eller via mail: andreas.ekberg@nethouse.se


Den kanske viktigaste byggstenen för att skapa framgångsrika samarbeten är att verkligen förstå kundens affär och verksamhet. Vi är bra på att kombinera den djupa kundförståelsen med våra olika kompetenser, från strategi till teknik och systemutveckling. Vi undersöker alltid nya infallsvinklar och idéer för att hitta förbättringar för varje unikt projekt och samarbete. Vi har kunskapen och engagemanget som krävs för att göra verklig skillnad. NETHOUSE – En lönsam relation

Dela

Ansökan

Filformat: .pdf, .doc, .docx, .odt, .txt, .rtf
Filformat: .pdf, .doc, .docx, .txt, .rtf

I enlighet med dataskyddsförordningen – GDPR – så ber vi dig att samtycka till att vi behandlar och lagrar de personuppgifter som du skickar till oss som arbetssökande.

Läs mer i hur vi behandlar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy.

Skicka