Infrateamet i Örebro söker en Drifttekniker som
förstår vikten av att kommunicera med hjälp av
memes

Infrateamet i Örebro söker en Drifttekniker som förstår vikten av att kommunicera med hjälp av memes

På Nethouse jobbar vi gärna tillsammans. Några gör det i team med knasiga namn, andra gör det utan att namnge sitt samarbete alls. Men det som förenar oss alla är att ingen är ensam. Vi hittar fram till lösningarna tillsammans. Om du drivs av att lösa problem, tycker om nära kundkontakt och har en förståelse för komplexa tekniska problem så kan du vara precis den vi söker. Vi är ett glatt gäng och vi umgås också en del efter jobbet. Ibland är temat Go-kart och ibland har vi LAN-kvällar. Nu söker vi en Drifttekniker som vill utvecklas vidare tillsammans med oss.

”Nethouse sporrar mig att göra mitt yttersta”

Andreas Ekberg, Leveransområdeschef på Nethouse

Möt några av dina nya kollegor

Ronnie Pettersson

IT-konsult

Jonas Carlsson

Teamleader

Robin Hardstål

IT-konsult

Patrick Bjelkengren

IT-konsult

Kent Karlsson

IT-konsult

Mårten Persson

IT-konsult

#nethouseorebro

Bilder på oss
Bilder på oss
Bilder på oss

Drifttekniker

Vi söker dig som är prestigelös och kundfokuserad och som trivs att arbeta både med problemlösning och proaktivt förbättrande arbete i kundens IT-miljö. För att lyckas i rollen hos oss tror vi att du är affärsdriven, noggrann och ansvarstagande. Du har relevant utbildning eller motsvarande erfarenhet samt minst två års erfarenhet av praktiskt arbete med renodlad serverdrift i större komplexa Microsoft-miljöer.

Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat och ser vikten av teknisk dokumentation. Som person tar du stort ansvar för dina egna prestationer, har en utpräglad servicekänsla samt ett brinnande intresse för teknik. Du trivs med att prata med kunder och har lätt för olika typer av människor.

Vi tror att du också har goda kunskaper och en vilja att utvecklas inom de flesta av följande områden: Windows Server, AD, Office 365, Azure samt Nätverk/Brandväggar. Kunskap inom Exchange, PowerShell, VMware, Hyper-V, övervakning, backup, SQL, Citrix XenApp/Xendesktop och Netscaler är meriterande.

Vi arbetar med affärskritiska lösningar och tar ofta ett helhetsansvar för kunders IT-miljö och agerar som bollplank och rådgivare vid alla typer av IT-frågor. Vi jobbar proaktivt för att utveckla affärer och verksamheter med hjälp av teknik samt att göra både system och lösningar smartare, lönsammare och effektivare.

Har du några frågor kring Nethouse, tjänsten eller om hur man blir en bra spelare? Kontakta Andreas Ekberg på mobil nr 070-338 36 05 eller via mail andreas.ekberg@nethouse.se


Den kanske viktigaste byggstenen för att skapa framgångsrika samarbeten är att verkligen förstå kundens affär och verksamhet. Vi är bra på att kombinera den djupa kundförståelsen med våra olika kompetenser, från strategi till teknik och systemutveckling. Vi undersöker alltid nya infallsvinklar och idéer för att hitta förbättringar för varje unikt projekt och samarbete. Vi har kunskapen och engagemanget som krävs för att göra verklig skillnad. NETHOUSE – En lönsam relation

Dela

Ansökan

Filformat: .pdf, .doc, .docx, .odt, .txt, .rtf
Filformat: .pdf, .doc, .docx, .txt, .rtf

I enlighet med dataskyddsförordningen – GDPR – så ber vi dig att samtycka till att vi behandlar och lagrar de personuppgifter som du skickar till oss som arbetssökande.

Läs mer i hur vi behandlar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy.

Skicka