Infrateamet i Örebro söker SQL-specialist som
uppskattar ordning och reda, pengar på fredag

Infrateamet i Örebro söker SQL-specialist som uppskattar ordning och reda, pengar på fredag

På Nethouse jobbar vi gärna tillsammans. Några gör det i team med knasiga namn, andra gör det utan att namnge sitt samarbete alls. Men det som förenar oss alla är att ingen är ensam. Vi hittar fram till lösningarna tillsammans. Om du tycker om att arbeta i team med hög teknisk kompetens och massor av positiv energi så kommer du att trivas hos oss. Vi är ett glatt gäng och vi umgås också en del efter jobbet. Ibland är temat Go-kart och ibland träffas vi efter jobbet för en middag tillsammans. Nu söker vi en SQL-specialist som vill utvecklas vidare tillsammans med oss.

”På Nethouse är varje dag unik med nya utmaningar för teamet”

Michael Wickström, IT-konsult på Nethouse

Möt några av dina nya kollegor

Thomas Löfstrand

IT-konsult

Mattias Lundell

SQL-arkitekt

Michael Wickström

IT-konsult

Mikael Kindfors

IT-arkitekt

Ulf Söderqvist

IT-konsult

Kristoffer Ardhage

IT-konsult

#nethouseorebro

Bilder på oss
Bilder på oss
Bilder på oss

Infrateam söker SQL-specialist

I rollen som SQL-specialist kommer du att arbeta med allt från design av nya miljöer och konsolideringar till löpande drift och förvaltning av kunders SQL-miljöer. För att du ska trivas hos oss behöver du vara en prestigelös person som tycker om att arbeta både proaktivt och problemlösande. Du uppskattar att hela tiden lära dig nya saker och att dela kunskap med dina kollegor.

Du har en dokumenterad arbetslivserfarenhet från branschen och vi ser gärna att du har aktuella certifieringar inom ditt specialområde. Du har en bakgrund som teknisk DBA eller SQL-utvecklare och det är meriterande om du kan Disaster Recovery/High Availability, Powershell Scriptning och Azure IaaS/PaaS/SaaS. Vi erbjuder dig en arbetsmiljö där du kan utvecklas både personligt och kompetensmässigt, kompetenta arbetskamrater och en inspirerande arbetsplats med hög förändringstakt och korta beslutsvägar.

Har du några frågor kring Nethouse, tjänsten eller hur man vinner i Go-kart? Kontakta Peter Skoglund på mobil nr: 073-3666799 eller via mail: peter.skoglund@nethouse.se


Den kanske viktigaste byggstenen för att skapa framgångsrika samarbeten är att verkligen förstå kundens affär och verksamhet. Vi är bra på att kombinera den djupa kundförståelsen med våra olika kompetenser, från strategi till teknik och systemutveckling. Vi undersöker alltid nya infallsvinklar och idéer för att hitta förbättringar för varje unikt projekt och samarbete. Vi har kunskapen och engagemanget som krävs för att göra verklig skillnad.
NETHOUSE – En lönsam relation

Dela

Ansökan

Filformat: .pdf, .doc, .docx, .odt, .txt, .rtf
Filformat: .pdf, .doc, .docx, .txt, .rtf

I enlighet med dataskyddsförordningen – GDPR – så ber vi dig att samtycka till att vi behandlar och lagrar de personuppgifter som du skickar till oss som arbetssökande.

Läs mer i hur vi behandlar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy.

Skicka