Nethouse Örebro söker en
IT-arkitekt/projektledare med affärssinne
och vinnarskalle

Nethouse Örebro söker en IT-arkitekt/projektledare med affärssinne och vinnarskalle

På Nethouse jobbar vi gärna tillsammans. Några gör det i team med knasiga namn, andra gör det utan att namnge sitt samarbete alls. Men det som förenar oss alla är att ingen är ensam. Vi hittar fram till lösningarna tillsammans. Vi är ett glatt gäng och vi umgås också en del efter jobbet. Ibland är temat curling och ibland skjuter vi pilbåge och träffar nya vänner. Nu söker vi en IT-arkitekt/projektledare som vill utvecklas vidare tillsammans med oss.

”Din viktigaste arbetsuppgift är att förstå kundens affär och att driva framgångsrika transformationsprojekt”

Bosse Westher, konsultchef på Nethouse

Möt några av dina nya kollegor

Anders Lindén

Konsultchef

Henrik Selin

Projektledare

Johan Lagerstam

Verksamhetskonsult

Kent Hjelm

Projektledare

Thomas Nyström

Verksamhetskonsult

Tommy Deile

Service Manager

#nethouseorebro

Bilder på oss
Bilder på oss
Bilder på oss

IT-arkitekt/projektledare med affärssinne

Vi söker dig som tycker om att ena dagen diskutera IT-strategi och affärsnytta i ledningsrummet hos kund till att andra dagen diskutera lösningar, arkitektur och design med arkitekter och tekniker. Du är engagerad och driven, har kunskap inom molnbaserad infrastruktur och har förmågan att hjälpa våra kunder att utveckla sin IT-infrastruktur genom att ta fram tekniska lösningar eller bistå olika migreringsprojekt i rådgivande eller ledande roll.

Det är meriterande om du arbetat i projekt som involverar molntjänster som Microsoft Azure eller Amazon AWS. Du har mycket bra kunskap inom Public Cloud och vet hur man utökar sitt datacenter med molntjänster. För att förstå och planera arkitektur, strategi eller designa helhetslösningar vill vi att du har kunskap inom följande områden: Server och virtualisering inom Microsoft/VMware, Mobilitet, Klienthantering Microsoft, Nätverk och kommunikation inom Cisco eller HP.

Du kommer att bli medlem i ett team där du arbetar med moderna projektstyrningsmetoder med framträdande agila inslag och fokus på arbetsuppgifter som rådgivning och utredningar av strategi och arkitektur, planering, ledning och genomförande av uppdrag, förberedelse infrastruktur, implementering, konfiguration och migrering samt utveckling av cloud-lösningar.

Du har troligen arbetat med kunder i en internationell miljö och har goda kunskaper i engelska i tal och skrift. För att lyckas i rollen hos oss tror vi att du har mer än 5 års erfarenhet av arbete med kundinteraktion i en teknisk ledarroll. Att inspirera och entusiasmera dina projektmedlemmar till framgångsrika projekt är en del av din personlighet. Som person är du prestigelös och du tycker om att arbeta i team men du kan även arbeta självständigt under eget ansvar. Vi värdesätter att du är kvalitets- och resultatorienterad och har lätt för att skapa goda relationer.

Vi erbjuder dig en arbetsmiljö där du kan utvecklas både personligt och kompetensmässigt, möjligheten att vara med och påverka företagets utveckling, samt trevliga kompetenta arbetskamrater och en inspirerande arbetsplats med hög förändringstakt och korta beslutsvägar.

Har du några frågor kring Nethouse, tjänsten eller hur man vinner den åtråvärda team-pokalen? Kontakta Anders Lindén, konsultchef Nethouse Örebro på 070-3863575


Den kanske viktigaste byggstenen för att skapa framgångsrika samarbeten är att verkligen förstå kundens affär och verksamhet. Vi är bra på att kombinera den djupa kundförståelsen med våra olika kompetenser, från strategi till teknik och systemutveckling. Vi undersöker alltid nya infallsvinklar och idéer för att hitta förbättringar för varje unikt projekt och samarbete. Vi har kunskapen och engagemanget som krävs för att göra verklig skillnad. NETHOUSE – En lönsam relation

Dela

Ansökan

Filformat: .pdf, .doc, .docx, .odt, .txt, .rtf
Filformat: .pdf, .doc, .docx, .txt, .rtf

I enlighet med dataskyddsförordningen – GDPR – så ber vi dig att samtycka till att vi behandlar och lagrar de personuppgifter som du skickar till oss som arbetssökande.

Läs mer i hur vi behandlar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy.

Skicka