Nethouse Örebro söker en junior projektledare som
bemästrar avslut och målskytte inom utsatt matchtid

Nethouse Örebro söker en junior projektledare som bemästrar avslut och målskytte inom utsatt matchtid

På Nethouse jobbar vi gärna tillsammans. Några gör det i team med knasiga namn, andra gör det utan att namnge sitt samarbete alls. Men det som förenar oss alla är att ingen är ensam. Vi hittar fram till lösningarna tillsammans. Vi är ett glatt gäng och vi umgås också en del efter jobbet. Ibland är temat foto och ibland lagar vi mat tillsammans. Nu söker vi en junior projektledare/koordinator inom IT-infrastruktur som vill utvecklas vidare tillsammans med oss.

”Att kommunicera mycket och vara tydlig med vad man vill är superviktigt som projektledare”

Kent Hjelm, teknisk projektledare

Möt några av dina nya kollegor

Mikael Arvidsson

BI-utvecklare

Johan Hårstad

Verksamhetskonsult

Kent Hjelm

Projektledare

Tommy Deile

Service Manager

Åke Söderberg

BI-utvecklare/Arkitekt

#nethouseorebro

Bilder på oss
Bilder på oss
Bilder på oss

Junior Projektledare IT-infrastruktur

Vi behöver förstärka vårt ledningsteam inom IT-infrastruktur med en junior projektledare/koordinator som kan koordinera och driva olika aktiviteter men också driva mindre uppdrag eller projekt. I teamet finns flera seniora projektledare, SM samt KAM som kommer kunna stötta dig och hjälpa dig i din utveckling. Du kommer att bli medlem i ett team där du arbetar med moderna projektstyrningsmetoder med framträdande agila inslag. Det är meriterande om du har kunskap om erkända metoder som t ex ITIL, PPS, SCRUM, PM3. Du är proaktiv, innovativ och lösningsorienterad och drivs av att se att ditt team bidrar till affärsnytta och affärsmål.

Det är meriterande om du arbetat i uppdrag eller projekt som involverar molntjänster som Microsoft Azure eller Amazon AWS. Du har en grundkunskap om modern IT-infrastruktur t.ex. när det gäller något eller några av områdena Public Cloud och hur man utökar sitt datacenter med molntjänster, server och virtualisering, mobilitet, klienthantering och/eller nätverk och kommunikation.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Du drivs av att vilja utvecklas i en ledarroll och att inspirera och entusiasmera dina projektmedlemmar till framgångsrika projekt. Som person är du prestigelös och du tycker om att arbeta i team men du kan även arbeta självständigt under eget ansvar. Vi värdesätter att du är kvalitets- och resultatorienterad och har lätt för att skapa goda relationer.

Vi erbjuder dig en arbetsmiljö där du kan utvecklas både personligt och kompetensmässigt, möjligheten att vara med och påverka företagets utveckling, trevliga kompetenta arbetskamrater samt en inspirerande arbetsplats med hög förändringstakt och korta beslutsvägar.

Har du några frågor kring Nethouse, tjänsten eller hur man vinner den åtråvärda team-pokalen? Kontakta Anders Lindén, konsultchef Nethouse Örebro på 070-3863575


Den kanske viktigaste byggstenen för att skapa framgångsrika samarbeten är att verkligen förstå kundens affär och verksamhet. Vi är bra på att kombinera den djupa kundförståelsen med våra olika kompetenser, från strategi till teknik och systemutveckling. Vi undersöker alltid nya infallsvinklar och idéer för att hitta förbättringar för varje unikt projekt och samarbete. Vi har kunskapen och engagemanget som krävs för att göra verklig skillnad. NETHOUSE – En lönsam relation

Dela

Ansökan

Filformat: .pdf, .doc, .docx, .odt, .txt, .rtf
Filformat: .pdf, .doc, .docx, .txt, .rtf

I enlighet med dataskyddsförordningen – GDPR – så ber vi dig att samtycka till att vi behandlar och lagrar de personuppgifter som du skickar till oss som arbetssökande.

Läs mer i hur vi behandlar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy.

Skicka