Vi söker en kommunikatör som
eventuellt har koll på hur man
flossar

Vi söker en kommunikatör som eventuellt har koll på hur man flossar

På Nethouse jobbar vi gärna tillsammans. Några gör det i team med knasiga namn, andra gör det utan att namnge sitt samarbete alls. Men det som förenar oss alla är att ingen är ensam. Vi hittar fram till lösningarna tillsammans. Om du gillar utmaningar och drivs av att förbättra och effektivisera så kommer du att trivas hos oss. Vi är ett glatt gäng och vi umgås också en del efter jobbet. Ibland för rafflande Singstar-matcher och ibland för mysiga skidresor med våra familjer. Nu söker vi en kommunikatör som vill utvecklas vidare tillsammans med oss.

”Jag behöver hjälp att genomföra allt roligt vi vill göra!”

Jenny Sjödin, marknadsförings- och kommunikationsansvarig Nethouse

Möt några av dina nya kollegor

Stefan Ventura

Kommersiell chef

Carina Åstrand

Leveransområdeschef systemutveckling

Anna Elmsjö

Konsultchef

Pierre Ekroth

Säljare

Mia Huss

Testare

Björn Moreau

Säljare

#nethouseorebro

Bilder på oss
Bilder på oss
Bilder på oss

Kommunikatör

Vi söker dig som har svart bälte i InDesign och Photoshop, ja kort och gott Adobe Creative Suit. Att uppdatera content i WordPress är förhoppningsvis vardag för dig idag så då blir det ju ingen match hos oss. Du tycker om att skriva texter och eftersom du har svart bälte i InDesign så förutsätter vi att du har koll på vad som är snygg layout och inte. Huvuduppgiften är alltså att producera marknadsföringsmaterial och arbeta med företagets externa och interna webbplatser. Du kommer även att jobba med att koordinera event som till exempel frukostseminarier för våra kunder.

Vi vill att du har en akademisk utbildning inom marknadsföring/kommunikation eller motsvarande utbildning. Alternativt lämplig arbetslivserfarenhet.

Du ska kunna förhålla dig till och verka genom våra fyra kärnvärden; engagemang, kompetens, ödmjukhet och lönsamhet, som är en central del av vårt förhållningssätt till varandra och våra kunder.

Vi fäster stor vikt vid din sociala förmåga och möjlighet att bygga förtroende kring dig och dina tjänster i hela organisationen. Därför är det viktigt att du känner dig hemma med att både arbeta i team och självständigt.

Du kommer att arbeta från vårt kontor i Örebro.

Skicka in din ansökan senast 14 januari. Intervjuer görs löpande.

Har du några frågor kring Nethouse, tjänsten eller hur man flossar? Kontakta Jenny Sjödin, Marknadsföring- och kommunikationsansvarig på 070-621 41 24 eller Mona Rieppo, HR-ansvarig på 070-520 41 45.


Den kanske viktigaste byggstenen för att skapa framgångsrika samarbeten är att verkligen förstå kundens affär och verksamhet. Vi är bra på att kombinera den djupa kundförståelsen med våra olika kompetenser, från strategi till teknik och systemutveckling. Vi undersöker alltid nya infallsvinklar och idéer för att hitta förbättringar för varje unikt projekt och samarbete. Vi har kunskapen och engagemanget som krävs för att göra verklig skillnad. NETHOUSE – En lönsam relation

Dela

Ansökan

Filformat: .pdf, .doc, .docx, .odt, .txt, .rtf
Filformat: .pdf, .doc, .docx, .txt, .rtf

I enlighet med dataskyddsförordningen – GDPR – så ber vi dig att samtycka till att vi behandlar och lagrar de personuppgifter som du skickar till oss som arbetssökande.

Läs mer i hur vi behandlar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy.

Skicka