Vårt systemutvecklingsteam i
Linköping söker en konsultchef med
bra sikte

Vårt systemutvecklingsteam i Linköping söker en konsultchef med bra sikte

På Nethouse jobbar vi gärna tillsammans. Några gör det i team med sköna namn, andra gör det utan att namnge sitt samarbete alls. Men det som förenar oss alla är att ingen är ensam. Vi hittar fram till lösningarna tillsammans. Om du tycker om att inspirera din omgivning och vill utvecklas vidare genom spännande uppdrag och utmaningar i ett växande företag, kommer du att trivas hos oss. Nu söker vi dig som vill vara med och bygga vår affär och vårt team inom systemutveckling i Linköping.

”Som konsultchef får du ett omväxlande arbete. Om du gillar att göra affärer och vill utveckla kunder, medarbetare och vår verksamhet så häng med oss på resan!”

Ola Elmvik, konsultchef systemutveckling på Nethouse

Möt några av dina nya kollegor

Carina Åstrand

Leveransområdeschef systemutveckling

Anna Elmsjö

Konsultchef Örebro

Ola Elmvik

Konsultchef Örebro

Malin Öhgren

Konsultchef Borlänge

Stefan Ventura

Konsultchef Linköping

Åsa Danell

Leveransområdeschef affärs- och verksamhetsutveckling

#nethouselinkoping

Bilder på oss
Bilder på oss
Bilder på oss

Konsultchef Systemutveckling

Vi söker dig som har erfarenhet från systemutvecklingsområdet, försäljning och konsultbranschen. Du har jobbat som ledare eller chef och brinner för att göra nytta för kunder med hjälp av IT. Rollen som konsultchef är bred med ansvar för våra leveranser, kunder, försäljning, ekonomiskt ansvar för enheten, rekrytering samt ansvar för våra konsulter och deras utveckling. Du ansvarar också för att omvärldsbevaka området och är delaktig i att ständigt förbättra och anpassa våra erbjudanden.

Hos oss finns stort utrymme för handlingsfrihet, vi är öppna för nya idéer och det är korta beslutsvägar. Vi jobbar främst inom Microsofts teknikområde med verksamhetskritiska system. Som konsultchef kommer du jobba tillsammans med de övriga konsultcheferna inom området men även ingå i teamet som leder Linköping. Vi arbetar tillsammans för att skapa affärer, god utveckling av personal och av företaget.

Som person är du en positiv, utåtriktad och medveten lagspelare. Du är lyhörd med en god kommunikativ förmåga. Vi värdesätter att du är lösningsorienterad, ansvarsfull och självgående. Du har ett stort intresse för affärer och att leda människor.

Vi erbjuder dig en företagskultur där engagemang, kompetens, ödmjukhet och lönsamhet genomsyrar vårt arbete hos kund, internt och i vårt förhållningssätt till varandra och omvärlden. Vi erbjuder även kompetenta, kundfokuserade, och engagerade arbetskamrater på en inspirerande arbetsplats där framåtandan är tydlig och där vi dagligen arbetar utifrån våra kärnvärden. Vår affärsidé är att förverkliga informationsteknikens affärsmässiga möjligheter.

Skicka in din ansökan senast 7/12. Intervjuer görs löpande.

Har du några frågor kring Nethouse eller tjänsten? Kontakta Carina Åstrand, Leveransområdeschef Systemutveckling på 070-683 08 71 eller via mejl carina.astrand@nethouse.se


Den kanske viktigaste byggstenen för att skapa framgångsrika samarbeten är att verkligen förstå kundens affär och verksamhet. Vi är bra på att kombinera den djupa kundförståelsen med våra olika kompetenser, från strategi till teknik och systemutveckling. Vi undersöker alltid nya infallsvinklar och idéer för att hitta förbättringar för varje unikt projekt och samarbete. Vi har kunskapen och engagemanget som krävs för att göra verklig skillnad. NETHOUSE – En lönsam relation

Dela

Ansökan

Filformat: .pdf, .doc, .docx, .odt, .txt, .rtf
Filformat: .pdf, .doc, .docx, .txt, .rtf

I enlighet med dataskyddsförordningen – GDPR – så ber vi dig att samtycka till att vi behandlar och lagrar de personuppgifter som du skickar till oss som arbetssökande.

Läs mer i hur vi behandlar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy.

Skicka