Team Unicorn söker Lead Developer som kan tänka sig
att knapra grönsaker från digitaliserade växthus

Team Unicorn söker Lead Developer som kan tänka sig att knapra grönsaker från digitaliserade växthus

På Nethouse jobbar vi gärna tillsammans. Några gör det i team med sköna namn, andra gör det utan att namnge sitt samarbete alls. Men det som förenar oss alla är att ingen är ensam. Vi hittar fram till lösningarna tillsammans. Om du tycker om att skapa nytta och lönsamhet för kunder och samtidigt att ta ansvar för att utveckla ditt team så kommer du att trivas hos oss. Vi är ett glatt gäng och vi umgås också en del efter jobbet. Ibland är temat digitaliserade växthus vilket passar både för tekniknördarna som vill automatisera produktion och för hurtbullarna som är intresserade av att äta upp slutprodukten. Nu söker vi en Lead Developer som vill utvecklas vidare tillsammans med oss.

”Nethouse är arbetsplatsen där det bara är du som sätter gränserna för dina mål och det du vill uppnå”

Tina Knuts, Testare på Nethouse

Möt ditt nya team

Dennis Eriksson

Systemutvecklare

Camilla Karlsson

Teamleader

Patrik Alm

Lead Developer, Systemutvecklare

Jonatan Melin

Systemutvecklare

Tina Knuts

Testare

Mia Huss

Testare

#nethouseorebro

Bilder på oss
Bilder på oss
Bilder på oss

Lead Developer

Vi söker dig som har jobbat som Lead Developer under några år och som vill leda ett av våra interna utvecklingsteam och arbetet med dess kunder. I din roll är du tekniskt leveransansvarig vilket innebär att du leder utvecklingsarbetet i uppdragen och har mycket kundkontakt. Du är kreativ och driftig med stort tekniskt intresse och du brinner för systemutveckling och vad som händer inom området.

Du har dokumenterad erfarenhet av .NET, C# och SQL Server och jobbar agilt. Vi värdesätter att du tänker utifrån kundens bästa och att du är van att snabbt sätta dig in i nya områden. Vi tror att du trivs att arbeta både med problemlösning och med proaktivt förbättringsarbete i komplexa miljöer.

På vårt kontor råder en härlig stämning där idéer och framåtanda uppmuntras och det finns stora möjligheter till personlig utveckling. Du kommer att ingå i ett team med engagerade och erfarna konsulter inom området och vår mix av olika roller och kompetenser på företaget gör att vi har en stor bredd i våra leveranser.

Vi ligger långt fram inom test och våra testare är en del i våra effektiva team. För oss är test en naturlig del av systemutveckling och agil testning är lika självklart som agil utveckling. Vi jobbar också enligt DevOps som innebär ett tätt samarbete mellan system (Development) och infra (Operations). Vi har hela maskinparken i Azure vilket innebär att det är enkelt och smidigt att installera och skapa nya miljöer för alla behov. För automatiska byggen och deploy använder vi Visual Studio Team Services vilket sparar mycket tid och gör så att vi kan lägga mer fokus på det roliga – att ta fram värdefulla lösningar till våra kunder.

Har du några frågor kring Nethouse, tjänsten eller digitalisering av växthus? Kontakta Anna Elmsjö, konsultchef Nethouse Örebro på
070-33 16 200


Den kanske viktigaste byggstenen för att skapa framgångsrika samarbeten är att verkligen förstå kundens affär och verksamhet. Vi är bra på att kombinera den djupa kundförståelsen med våra olika kompetenser, från strategi till teknik och systemutveckling. Vi undersöker alltid nya infallsvinklar och idéer för att hitta förbättringar för varje unikt projekt och samarbete. Vi har kunskapen och engagemanget som krävs för att göra verklig skillnad. NETHOUSE – En lönsam relation

Dela

Ansökan

Filformat: .pdf, .doc, .docx, .odt, .txt, .rtf
Filformat: .pdf, .doc, .docx, .txt, .rtf

I enlighet med dataskyddsförordningen – GDPR – så ber vi dig att samtycka till att vi behandlar och lagrar de personuppgifter som du skickar till oss som arbetssökande.

Läs mer i hur vi behandlar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy.

Skicka