Nethouse Örebro söker en
projektledare/förvaltningsledare som gillar att ta
hand om IT-system och kunder

Nethouse Örebro söker en projektledare/förvaltningsledare som gillar att ta hand om IT-system och kunder

På Nethouse jobbar vi gärna tillsammans. Det som förenar oss alla är att ingen är ensam. Vi hittar fram till lösningarna tillsammans. Om du är en projektledare och eller förvaltningsledare inom IT-system som tycker om att leda olika uppdrag så kommer du att trivas hos oss. Vi är ett glatt gäng och vi umgås också en del efter jobbet. Ibland är temat foto och ibland lagar vi mat tillsammans. Nu söker vi dig som vill utvecklas vidare tillsammans med oss.

”Förvaltningsledning är variationsrikt och utvecklande då du rör dig mellan operativt och strategiskt, med ibland tvära kast. Med utveckling som konstant främjas kreativitet, vilket skapar glädje både för dig och teamet”

Oskar Johansson, systemförvaltare på Nethouse

Möt några av dina nya kollegor

Oskar Johansson

Systemförvaltare

Jörgen Lewitzki

Systemförvaltare

Madjid Sadeghian

Systemförvaltare

Johan Lagerstam

Verksamhetskonsult

Andreas Hillver

BI-tekniker

Åke Söderberg

BI-utvecklare/Arkitekt

#nethouseorebro

Bilder på oss
Bilder på oss
Bilder på oss

Projektledare/Förvaltningsledare

Vi söker dig som kan leda team mot högt uppsatta mål oavsett om det gäller tekniska förstudier och utredningar, projekt eller förvaltningsuppdrag. Vi tror att du i rollen som förvaltningsledare har ansvarat för affärskritiska applikationer, du har kunskap om erkända metoder som ITIL, PPS, SCRUM, PM3 samt universitetsutbildning inom IT-området eller motsvarande kunskap inhämtad på annat sätt. Du är proaktiv, innovativ och lösningsorienterad och drivs av att få ditt team att bidra till affärsnytta och affärsmål.

Att leda och inspirera dina teammedlemmar till framgångsrika uppdrag är en del av din personlighet. Vi värdesätter att du är kvalitets- och resultatorienterad, har lätt för att skapa goda relationer och att uttrycka dig i tal och skrift på såväl svenska som engelska. Vi tror att du har minst fem års erfarenhet av arbete med kundinteraktion i en teknisk ledarroll. Du är van vid internationell kundkontakt och du får gärna ha med dig ett eget kontaktnät.

Vi tycker om att arbeta nära våra kunder och vi är bra på att snabbt förstå kundens verksamhet och att hitta det verkliga problemet. Det är därför viktigt för oss att du inte bara är kompetent utan också förtroendeingivande och serviceinriktad och tycker om att sätta dig in i nya situationer.

Vi erbjuder dig en arbetsmiljö där du kan utvecklas både personligt och kompetensmässigt samt en möjlighet att vara med och påverka företagets utveckling. Vi erbjuder även en inspirerande arbetsplats med hög förändringstakt och korta beslutsvägar tillsammans med trevliga och kompetenta arbetskamrater.

Har du några frågor kring Nethouse eller tjänsten? Kontakta Anders Lindén, konsultchef Nethouse Örebro, på 070-386 35 75 eller via e-mail anders.linden@nethouse.se


Den kanske viktigaste byggstenen för att skapa framgångsrika samarbeten är att verkligen förstå kundens affär och verksamhet. Vi är bra på att kombinera den djupa kundförståelsen med våra olika kompetenser, från strategi till teknik och systemutveckling. Vi undersöker alltid nya infallsvinklar och idéer för att hitta förbättringar för varje unikt projekt och samarbete. Vi har kunskapen och engagemanget som krävs för att göra verklig skillnad. NETHOUSE – En lönsam relation

Dela

Ansökan

Filformat: .pdf, .doc, .docx, .odt, .txt, .rtf
Filformat: .pdf, .doc, .docx, .txt, .rtf

I enlighet med dataskyddsförordningen – GDPR – så ber vi dig att samtycka till att vi behandlar och lagrar de personuppgifter som du skickar till oss som arbetssökande.

Läs mer i hur vi behandlar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy.

Skicka