Nethouse Örebro söker en projektledare som har
svart bälte i att komponera för både öga och
öra

Nethouse Örebro söker en projektledare som har svart bälte i att komponera för både öga och öra

På Nethouse jobbar vi gärna tillsammans. Några gör det i team med knasiga namn, andra gör det utan att namnge sitt samarbete alls. Men det som förenar oss alla är att ingen är ensam. Vi hittar fram till lösningarna tillsammans. Vi är ett glatt gäng och vi umgås också en del efter jobbet. Ibland är temat foto och ibland lagar vi mat tillsammans. Nu söker vi projektledare inom IT-infrastruktur som vill utvecklas vidare tillsammans med oss.

”Att arbeta med virtuella projektteam är intressant och utmanande. Kommunikation är nyckeln.”

Per Almkrantz, teknisk projektledare

Möt några av dina nya kollegor

Michael Lundin

Projektledare

Andreas Hillver

BI-tekniker

Andreas Rendius

Verksamhetskonsult

Henrik Selin

Projektledare

Anders Lindén

Konsultchef

Thomas Nyström

Verksamhetskonsult

#nethouseorebro

Bilder på oss
Bilder på oss
Bilder på oss

Projektledare IT-infrastruktur

Vi söker dig som kan leda team mot högt uppsatta mål oavsett om det gäller tekniska förstudier och utredningar eller projekt. Du har kunskap om erkända metoder som t ex ITIL, PPS, SCRUM, PM3 samt en universitetsutbildning inom IT-området eller motsvarande kunskap inhämtad på annat sätt. Du är proaktiv, innovativ och lösningsorienterad och drivs av att få ditt team att bidra till affärsnytta och affärsmål.

Det är meriterande om du arbetat i projekt som involverar molntjänster som Microsoft Azure eller Amazon AWS och drivit olika migreringsprojektet. Du har bra kunskap inom Public Cloud och vet hur man utökar sitt datacenter med molntjänster. Du har förståelse för arkitektur och design av helhetslösningar vi vill att du har kunskap inom några av följande områden; server och virtualisering inom Microsoft/VMware, mobilitet, klienthantering Microsoft, nätverk och kommunikation inom Cisco eller HP.

Du har troligen arbetat med kunder i en internationell miljö och har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. För att lyckas i rollen hos oss tror vi att du har mer än 5 års erfarenhet av arbete med kundinteraktion i en teknisk ledarroll. Att inspirera och entusiasmera dina projektmedlemmar till framgångsrika projekt är en del av din personlighet. Som person är du prestigelös och du tycker om att arbeta i team men du kan även arbeta självständigt under eget ansvar. Vi värdesätter att du är kvalitets- och resultatorienterad och har lätt för att skapa goda relationer.

Vi erbjuder dig en arbetsmiljö där du kan utvecklas både personligt och kompetensmässigt, möjligheten att vara med och påverka företagets utveckling, samt trevliga kompetenta arbetskamrater och en inspirerande arbetsplats med hög förändringstakt och korta beslutsvägar.

Har du några frågor kring Nethouse eller tjänsten? Kontakta Anders Lindén, konsultchef Nethouse Örebro på 070-3863575


Den kanske viktigaste byggstenen för att skapa framgångsrika samarbeten är att verkligen förstå kundens affär och verksamhet. Vi är bra på att kombinera den djupa kundförståelsen med våra olika kompetenser, från strategi till teknik och systemutveckling. Vi undersöker alltid nya infallsvinklar och idéer för att hitta förbättringar för varje unikt projekt och samarbete. Vi har kunskapen och engagemanget som krävs för att göra verklig skillnad. NETHOUSE – En lönsam relation

Dela

Ansökan

Filformat: .pdf, .doc, .docx, .odt, .txt, .rtf
Filformat: .pdf, .doc, .docx, .txt, .rtf

I enlighet med dataskyddsförordningen – GDPR – så ber vi dig att samtycka till att vi behandlar och lagrar de personuppgifter som du skickar till oss som arbetssökande.

Läs mer i hur vi behandlar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy.

Skicka