Nethouse Linköping söker en teknisk
projektledare som kan allt om choklad eller annat
värdefullt

Nethouse Linköping söker en teknisk projektledare som kan allt om choklad eller annat värdefullt

På Nethouse jobbar vi gärna tillsammans. Några gör det i team med knasiga namn, andra gör det utan att namnge sitt samarbete alls. Men det som förenar oss alla är att ingen är ensam. Vi hittar fram till lösningarna tillsammans. Vi är ett glatt gäng och vi umgås en del efter jobbet. Ibland är temat musik och ibland provar vi choklad tillsammans. Vi tycker också om när våra kolleger går hem tidigt för att hämta på förskola. Nu söker vi en erfaren projektledare med ett genuint teknikintresse, som vill utvecklas vidare tillsammans med oss.

”Vi har kunskapen och engagemanget som krävs för att göra verklig skillnad med hjälp av smart teknik”

Fredrik Hörström, affärs-och verksamhetsutvecklare på Nethouse

Möt några av dina nya kollegor

Jenny Björnholm

Affärs- och verksamhetsutvecklare

Dzenan Bektic

Affärs- och verksamhetsutvecklare

Sara Wrang

Affärs- och verksamhetsutvecklare

Fredrik Hörström

Affärs- och verksamhetsutvecklare

Linda Nordenryd

Affärs- och verksamhetsutvecklare

Stefan Ventura

Kommersiell chef

Åsa Källum

Affärs- och verksamhetsutvecklare

#nethouselinköping

Bilder på oss
Bilder på oss
Bilder på oss

Projektledare

Vi söker dig som tycker om att ena dagen diskutera strategi och affärsnytta i ledningsrummet hos kund till att andra dagen diskutera lösningar, arkitektur och design med arkitekter och tekniker. För att trivas i rollen behöver du vara bra på att leda teknikintensiva team mot gemensamma mål och få projektmedlemmar, projektägare, scrum master, styrgrupp och andra intressenter att arbeta åt samma håll. Du är bekant med en eller flera agila metoder som Scrum, Kanban, Safe eller LEAN och du har erfarenhet av att jobba med en projektmodell som PPS, XLPM, Prince2 eller motsvarande.

Du har passande akademisk utbildning och vi gissar att du har arbetat med affärskritiska och komplexa system hos större bolag och du har goda kunskaper i engelska i tal och skrift. Vi tror att du har mer än 5 års erfarenhet av arbete med kundinteraktion i en teknisk ledarroll. Att inspirera och entusiasmera dina projektmedlemmar till framgångsrika projekt är en del av din personlighet. Som person är du prestigelös och du tycker om att arbeta i team men du kan även arbeta självständigt under eget ansvar. Vi värdesätter att du är kvalitets- och resultatorienterad och har lätt för att skapa goda relationer.

Vi erbjuder en välkomnande arbetsmiljö där du kan utvecklas både personligt och kompetensmässigt, samt har stor möjlighet att vara med och påverka företagets utveckling.

Har du några frågor kring Nethouse, tjänsten eller vilken som egentligen är den godaste chokladen? Kontakta Sara Wrang på mobil nr 070 287 71 51 eller via mejl sara.wrang@nethouse.se


Den kanske viktigaste byggstenen för att skapa framgångsrika samarbeten är att verkligen förstå kundens affär och verksamhet. Vi är bra på att kombinera den djupa kundförståelsen med våra olika kompetenser, från strategi till teknik och systemutveckling. Vi undersöker alltid nya infallsvinklar och idéer för att hitta förbättringar för varje unikt projekt och samarbete. Vi har kunskapen och engagemanget som krävs för att göra verklig skillnad. NETHOUSE – En lönsam relation

Dela

Ansökan

Filformat: .pdf, .doc, .docx, .odt, .txt, .rtf
Filformat: .pdf, .doc, .docx, .txt, .rtf

I enlighet med dataskyddsförordningen – GDPR – så ber vi dig att samtycka till att vi behandlar och lagrar de personuppgifter som du skickar till oss som arbetssökande.

Läs mer i hur vi behandlar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy.

Skicka