Team Ledning-styrning-strategi i Linköping söker senior projektledare som
tycker om att dela med sig av kunskap och sconesrecept som välter internet

Team Ledning-styrning-strategi i Linköping söker senior projektledare som tycker om att dela med sig av kunskap och sconesrecept som välter internet

På Nethouse jobbar vi gärna tillsammans. Några gör det i team med knasiga namn, andra gör det utan att namnge sitt samarbete alls. Men det som förenar oss alla är att ingen är ensam. Vi hittar fram till lösningarna gemensamt. Om du gillar utmaningar och drivs av att förbättra och effektivisera så kommer du att trivas hos oss. Vi är ett glatt gäng som bryr sig om varandra, och gärna umgås även utanför jobbet. Ibland för att äta frukost med nybakt bröd och ibland för äventyrsresor med havskajaker och mountainbike. Vi tycker också om när våra kollegor går hem tidigt för att hämta på förskolan. Nu söker vi en senior projektledare som vill utvecklas vidare tillsammans med oss.

”Vi är ett växande företag med spännande uppdrag, men vi är också en stark lokal kraft med flera viktiga ideella samarbeten”

Fredrika Wallman, affärs- och verksamhetsutvecklare på Nethouse

Möt ditt nya team

Elvis Talic

Affärs- och verksamhetsutvecklare

Åsa Källum

Affärs- och verksamhetsutvecklare

Markus Malm

Affärs- och verksamhetsutvecklare

Jenny Björnholm

Affärs- och verksamhetsutvecklare

Stefan Ventura

Konsultchef Linköping

Fredrika Wallman

Affärs- och verksamhetsutvecklare

Fredrik Hörström

Affärs- och verksamhetsutvecklare

Åsa Danell

Leveransområdeschef

Jonas Silvero

Affärs- och verksamhetsutvecklare

Linda Nordenryd

Affärs- och verksamhetsutvecklare

#nethouselinkoping

Bilder på oss
Bilder på oss
Bilder på oss

Senior projektledare

Vi söker dig med gedigen erfarenhet av arbete i ledande position och goda kunskaper inom affärs- och verksamhetsutveckling samt projektledning.

Du tycker om att ta ett helhetsansvar för kunder och att arbeta aktivt med att utveckla nya spännande samarbeten och delta i det löpande säljarbetet. Du delar vår övertygelse om att alltid skapa långsiktig nytta för kunden och sprider engagemang, kunskap och inspiration inom teamet.

Har du några frågor kring Nethouse, tjänsten eller marmelad? Kontakta Stefan Ventura på mobil nr: 070-2509207 via mail: stefan.ventura@nethouse.se


Den kanske viktigaste byggstenen för att skapa framgångsrika samarbeten är att verkligen förstå kundens affär och verksamhet. Vi är bra på att kombinera den djupa kundförståelsen med våra olika kompetenser, från strategi till teknik och systemutveckling. Vi undersöker alltid nya infallsvinklar och idéer för att hitta förbättringar för varje unikt projekt och samarbete. Vi har kunskapen och engagemanget som krävs för att göra verklig skillnad. NETHOUSE – En lönsam relation

Dela

Ansökan

Filformat: .pdf, .doc, .docx, .odt, .txt, .rtf
Filformat: .pdf, .doc, .docx, .txt, .rtf

I enlighet med Personuppgiftslagen, PuL ber vi dig att samtycka till att vi behandlar och ansvarar för lämnade uppgifter om dig som arbetssökande på Nethouse AB.

Hur behandlar vi uppgifterna?

Skicka