Infrateamet i Örebro söker SQL-specialist som
uppskattar ordning och reda, pengar på fredag

Infrateamet i Örebro söker SQL-specialist som uppskattar ordning och reda, pengar på fredag

På Nethouse jobbar vi gärna tillsammans. Några gör det i team med knasiga namn, andra gör det utan att namnge sitt samarbete alls. Men det som förenar oss alla är att ingen är ensam. Vi hittar fram till lösningarna tillsammans. Om du drivs av att lösa problem, tycker om nära kundkontakt och har en förståelse för komplexa tekniska problem så kan du vara precis den vi söker. Nu söker vi en SQL-specialist som vill utvecklas vidare tillsammans med oss.

”På Nethouse är varje dag unik med nya utmaningar för teamet”

Michael Wickström, IT-konsult på Nethouse

Möt några av dina nya kollegor

Patrik Johansson

IT-arkitekt

Adnan Todorovac

SQL-konsult

Thomas Löfstrand

IT-konsult

Michael Wickström

IT-konsult

Mattias Lundell

SQL-arkitekt

#nethouseorebro

Bilder på oss
Bilder på oss
Bilder på oss

Infrateam söker SQL-specialist

Nethouse söker IT-konsulter som uppskattar att arbeta i ett team där det finns en hög teknisk kompetens, positiv energi samt att vi har riktigt kul på jobbet. Vi söker dig som är specialist eller har stor kunskap inom området SQL server.

Nethouse arbetar med affärskritiska lösningar inom IT och har kontor i centrala Örebro, Borlänge, Linköping och Stockholm. Rollen kommer att innebära att du arbetar med allt från design av nya miljöer och konsolideringar till löpande drift och förvaltning av Nethouse kunders SQL-miljöer.

För att du ska trivas på Nethouse behöver du vara en prestigelös person som trivs med att arbeta både proaktivt och problemlösande. Du uppskattar att konstant utveckla dig och dela med dig till kollegor.

Du bör ha dokumenterad arbetslivserfarenhet från branschen och vi ser gärna att du innehar aktuella certifieringar inom ovan nämnda område. Du har dessutom en bakgrund som teknisk DBA eller så har du SQL-utvecklarbakgrund och vill jobba mera med teknik.

Det är meriterande om du även kan:

  • Disaster Recovery / High Availability
  • Powershell Scriptning
  • Azure IaaS/PaaS/SaaS

Som person tar du mycket ansvar för dina egna prestationer, har en utpräglad servicekänsla och självklart ett brinnande intresse för teknik. Du trivs med att prata med kunder och har lätt för olika typer av människor. Du har ett öga för vad som behövs göra, är inte rädd för att ta egna initiativ och har en känsla för helheten. Du är också analytisk, engagerad och självgående samtidigt som du tycker om att arbeta och vara del av ett team.

Låter detta som något för dig? Sök tjänsten redan idag!

Har du några frågor kring Nethouse eller tjänsten? Kontakta Peter Skoglund på mobil nr 073-366 67 99 eller via mail peter.skoglund@nethouse.se


Den kanske viktigaste byggstenen för att skapa framgångsrika samarbeten är att verkligen förstå kundens affär och verksamhet. Vi är bra på att kombinera den djupa kundförståelsen med våra olika kompetenser, från strategi till teknik och systemutveckling. Vi undersöker alltid nya infallsvinklar och idéer för att hitta förbättringar för varje unikt projekt och samarbete. Vi har kunskapen och engagemanget som krävs för att göra verklig skillnad.
NETHOUSE – En lönsam relation

Dela

Ansökan

Filformat: .pdf, .doc, .docx, .odt, .txt, .rtf
Filformat: .pdf, .doc, .docx, .txt, .rtf

I enlighet med dataskyddsförordningen – GDPR – så ber vi dig att samtycka till att vi behandlar och lagrar de personuppgifter som du skickar till oss som arbetssökande.

Läs mer i hur vi behandlar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy.

Skicka