Team Unicorn söker en driven utvecklare som brinner för
modern teknik och inte backar för lite sot i ansiktet

Team Unicorn söker en driven utvecklare som brinner för modern teknik och inte backar för lite sot i ansiktet

På Nethouse jobbar vi gärna tillsammans. Några gör det i team med sköna namn, andra gör det utan att namnge sitt samarbete alls. Men det som förenar oss alla är att ingen är ensam. Vi hittar fram till lösningarna tillsammans. En del lösningar blir man sotig av när vi exempelvis bygger system åt Svenska Skorstensfejaremästares Riksförbund. Om du tycker om problemlösning och vill vara med och bygga vidare på ett starkt utvecklarteam kommer du att trivas hos oss. Vi i Team Unicorn är ett glatt gäng och vi umgås också en del efter jobbet. Team Unicorns vision är att ha kul på jobbet, utvecklas tillsammans och leverera nytta till kunderna.

”Vi har kul på jobbet, utvecklas tillsammans och levererar nytta till kunderna”

Camilla Karlsson, Teamleader på Nethouse

Möt ditt nya team

Jeroen ‘t Hart

Systemutvecklare

Tina Knuts

Testare

Fredrik Hagnelius

Lead Developer, Systemutvecklare

Daniel Hammarin

Lead Developer, Systemutvecklare

Camilla Karlsson

Teamleader

Jonatan Melin

Systemutvecklare

Dennis Eriksson

Systemutvecklare

Mia Huss

Testare

Patrik Alm

Lead Developer, Systemutvecklare

#nethouselinkoping

Bilder på oss
Bilder på oss
Bilder på oss

Systemutvecklare

Vi söker dig som har jobbat med systemutveckling i flera år. Du är kreativ och driftig med stort tekniskt intresse. Du brinner för systemutveckling och vad som händer inom området. Du har dokumenterad erfarenhet av .NET, C# och SQL Server samt har jobbat med agil utveckling. På senare tid får du gärna ha jobbat med utveckling för Azure och i .NET Core. Har du certifieringar är det ett plus. Som person är du prestigelös och tycker om att arbeta i team, men du kan också arbeta självständigt under eget ansvar.

Vi värdesätter att du tänker utifrån kundens bästa och att du är van att snabbt sätta dig in i nya områden. Vi tror att du trivs att arbeta både med problemlösning och proaktivt förbättringsarbete i komplexa miljöer. Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av utveckling och problemlösning i Microsoft-miljö. I arbetet som systemutvecklare behöver du vara kommunikativ och tycka om att arbeta nära våra kunder.

På vårt kontor råder en härlig stämning där idéer och framåtanda uppmuntras och det finns stora möjligheter till personlig utveckling. Du kommer att ingå i ett team med engagerade och erfarna konsulter inom området och vår mix av olika roller och kompetenser på företaget gör att vi har en stor bredd i våra leveranser.

Vi ligger långt fram inom test och våra testare är en del i våra effektiva team. För oss är test en naturlig del av systemutveckling och agil testning är lika självklart som agil utveckling. Vi jobbar också enligt DevOps som innebär ett tätt samarbete mellan system (Development) och infra (Operations). Vi har hela maskinparken i Azure vilket innebär att det är enkelt och smidigt att installera och skapa nya miljöer för alla behov. För automatiska byggen och deploy använder vi Visual Studio Team Services vilket sparar mycket tid och gör så att vi kan lägga mer fokus på det roliga – att ta fram värdefulla lösningar till våra kunder.

Har du några frågor kring Nethouse eller tjänsten? Kontakta Sara Wrang, Nethouse Linköping på 070-287 71 51 eller via mejl sara.wrang@nethouse.se


Den kanske viktigaste byggstenen för att skapa framgångsrika samarbeten är att verkligen förstå kundens affär och verksamhet. Vi är bra på att kombinera den djupa kundförståelsen med våra olika kompetenser, från strategi till teknik och systemutveckling. Vi undersöker alltid nya infallsvinklar och idéer för att hitta förbättringar för varje unikt projekt och samarbete. Vi har kunskapen och engagemanget som krävs för att göra verklig skillnad. NETHOUSE – En lönsam relation

Dela

Ansökan

Filformat: .pdf, .doc, .docx, .odt, .txt, .rtf
Filformat: .pdf, .doc, .docx, .txt, .rtf

I enlighet med dataskyddsförordningen – GDPR – så ber vi dig att samtycka till att vi behandlar och lagrar de personuppgifter som du skickar till oss som arbetssökande.

Läs mer i hur vi behandlar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy.

Skicka