Nethouse Linköping söker
systemutvecklare som brinner för
framtidens teknik!

Nethouse Linköping söker systemutvecklare som brinner för framtidens teknik!

På Nethouse jobbar vi gärna tillsammans. Några gör det i team med sköna namn, andra gör det utan att namnge sitt samarbete alls. Men det som förenar oss alla är att ingen är ensam. Vi hittar fram till lösningarna tillsammans. Vi är ett glatt gäng och vi umgås en del efter jobbet. Ibland är temat musik och ibland provar vi choklad tillsammans. Vi tycker också om när våra kollegor går hem tidigt för att hämta på förskola. Nu söker vi erfarna systemutvecklare med ett genuint teknikintresse, som vill utvecklas vidare tillsammans med oss.

”Att jobba med systemutveckling på Nethouse är att vara en del av framtiden”

Dennis Eriksson, Systemutvecklare på Nethouse

Möt några av dina nya kollegor

Jeroen ‘t Hart

Systemutvecklare

Camilla Karlsson

Teamleader

Dennis Eriksson

Systemutvecklare

Jonatan Melin

Systemutvecklare

Daniel Hammarin

Lead Developer, Systemutvecklare

Mia Huss

Testare

#nethouselinkoping

Bilder på oss
Bilder på oss
Bilder på oss

Systemutvecklare

Vi på Nethouse Linköping söker dig som har jobbat med systemutveckling i något eller några år. Du är kreativ, driftig och brinner för systemutveckling och vad som händer inom området. Du har erfarenhet av .NET, C# och SQL Server samt har jobbat med agil utveckling. Som person är du prestigelös och tycker om att arbeta i team, men du kan också arbeta självständigt under eget ansvar.

Vi värdesätter att du tänker utifrån kundens bästa och att du är van att snabbt sätta dig in i nya områden. Vi tror att du trivs att arbeta med analys, problemlösning och proaktivt förbättringsarbete i komplexa miljöer. Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av utveckling och problemlösning i Microsoft-miljö. I arbetet som systemutvecklare behöver du vara kommunikativ och tycka om att arbeta nära våra kunder.

På vårt kontor råder en härlig stämning där idéer och framåtanda uppmuntras och det finns stora möjligheter till personlig utveckling. Du kommer att ingå i ett team med engagerade och erfarna konsulter inom området och vår mix av olika roller och kompetenser på företaget gör att vi har en stor bredd i våra leveranser.

Vi ligger långt fram inom kvalitetssäkring och våra testare är en del i våra effektiva team. För oss är kvalitetssäkring en naturlig del av systemutveckling och agil testning är lika självklart som agil utveckling. Vi jobbar också enligt DevOps som innebär ett tätt samarbete mellan system (Development) och infra (Operations). Vi har hela maskinparken i Azure vilket innebär att det är enkelt och smidigt att installera och skapa nya miljöer för alla behov. För automatiska byggen och deploy använder vi Visual Studio Team Services vilket sparar mycket tid och gör så att vi kan lägga mer fokus på det roliga – att ta fram värdefulla lösningar till våra kunder.

Har du några frågor kring Nethouse eller tjänsten? Kontakta Håkan Hahn, konsultchef Nethouse Linköping på 072-241 67 03 eller via mejl hakan.hahn@nethouse.se


Den kanske viktigaste byggstenen för att skapa framgångsrika samarbeten är att verkligen förstå kundens affär och verksamhet. Vi är bra på att kombinera den djupa kundförståelsen med våra olika kompetenser, från strategi till teknik och systemutveckling. Vi undersöker alltid nya infallsvinklar och idéer för att hitta förbättringar för varje unikt projekt och samarbete. Vi har kunskapen och engagemanget som krävs för att göra verklig skillnad. NETHOUSE – En lönsam relation

Dela

Ansökan

Filformat: .pdf, .doc, .docx, .odt, .txt, .rtf
Filformat: .pdf, .doc, .docx, .txt, .rtf

I enlighet med dataskyddsförordningen – GDPR – så ber vi dig att samtycka till att vi behandlar och lagrar de personuppgifter som du skickar till oss som arbetssökande.

Läs mer i hur vi behandlar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy.

Skicka