Team Flamingo söker en driven utvecklare som
gärna applicerar ett extra lager på
verkligheten

Team Flamingo söker en driven utvecklare som gärna applicerar ett extra lager på verkligheten

På Nethouse jobbar vi gärna tillsammans. Några gör det i team med sköna namn, andra gör det utan att namnge sitt samarbete alls. Men det som förenar oss alla är att ingen är ensam. Vi hittar fram till lösningarna tillsammans. Om du tycker om problemlösning och vill vara med och bygga vidare på ett redan starkt utvecklarteam kommer du att trivas hos oss. Vi i Team Flamingo är ett glatt gäng som gärna applicerar ett extra lager på verkligheten genom Hololens-glasögon. Ny, spännande teknik som vi både använder mot kund och under våra labbdagar.

”Det bästa med mitt jobb är att varje dag är unik. Variationen i utmaningarna gör varje dag spännande”

Henrik Björk, Systemutvecklare på Nethouse

Möt ditt nya team

Thomas Lambrinos

Teamleader

Jonas Stjernström

Systemutvecklare

Anders Roos

Lead Developer

Henrik Björk

Systemutvecklare

Klas Dahlén

Systemutvecklare

Patrik Johansson

Testare

Erik Sandberg

Lead Developer

#nethouseorebro

Bilder på oss
Bilder på oss
Bilder på oss

Systemutvecklare

Vi söker dig som har jobbat med systemutveckling i flera år. Du är kreativ och driftig med stort tekniskt intresse. Du brinner för systemutveckling och vad som händer inom området. Du har dokumenterad erfarenhet av .NET, C# och SQL Server samt har jobbat med agil utveckling. På senare tid får du gärna ha jobbat med utveckling för Azure och i .NET Core. Har du certifieringar är det ett plus. Som person är du prestigelös och tycker om att arbeta i team, men du kan också arbeta självständigt under eget ansvar.

Vi värdesätter att du tänker utifrån kundens bästa och att du är van att snabbt sätta dig in i nya områden. Vi tror att du trivs att arbeta både med problemlösning och proaktivt förbättringsarbete i komplexa miljöer. Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av utveckling och problemlösning i Microsoft-miljö. I arbetet som systemutvecklare behöver du vara kommunikativ och tycka om att arbeta nära våra kunder.

På vårt kontor råder en härlig stämning där idéer och framåtanda uppmuntras och det finns stora möjligheter till personlig utveckling. Du kommer att ingå i ett team med engagerade och erfarna konsulter inom området och vår mix av olika roller och kompetenser på företaget gör att vi har en stor bredd i våra leveranser.

Vi ligger långt fram inom test och våra testare är en del i våra effektiva team. För oss är test en naturlig del av systemutveckling och agil testning är lika självklart som agil utveckling. Vi jobbar också enligt DevOps som innebär ett tätt samarbete mellan system (Development) och infra (Operations). Vi har hela maskinparken i Azure vilket innebär att det är enkelt och smidigt att installera och skapa nya miljöer för alla behov. För automatiska byggen och deploy använder vi Visual Studio Team Services vilket sparar mycket tid och gör så att vi kan lägga mer fokus på det roliga – att ta fram värdefulla lösningar till våra kunder.

Har du några frågor kring Nethouse, tjänsten eller augmented reality? Kontakta Ola Elmvik, konsultchef Nethouse Örebro, 070-683 08 67.


Den kanske viktigaste byggstenen för att skapa framgångsrika samarbeten är att verkligen förstå kundens affär och verksamhet. Vi är bra på att kombinera den djupa kundförståelsen med våra olika kompetenser, från strategi till teknik och systemutveckling. Vi undersöker alltid nya infallsvinklar och idéer för att hitta förbättringar för varje unikt projekt och samarbete. Vi har kunskapen och engagemanget som krävs för att göra verklig skillnad. NETHOUSE – En lönsam relation

Dela

Ansökan

Filformat: .pdf, .doc, .docx, .odt, .txt, .rtf
Filformat: .pdf, .doc, .docx, .txt, .rtf

I enlighet med dataskyddsförordningen – GDPR – så ber vi dig att samtycka till att vi behandlar och lagrar de personuppgifter som du skickar till oss som arbetssökande.

Läs mer i hur vi behandlar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy.

Skicka