Team Flamingo söker utvecklare
med järnkoll på linjär algebra

Team Flamingo söker utvecklare med järnkoll på linjär algebra

På Nethouse jobbar vi gärna tillsammans. Några gör det i team med sköna namn, andra gör det utan att namnge sitt samarbete alls. Men det som förenar oss alla är att ingen är ensam. Vi hittar fram till lösningarna tillsammans. Om du tycker om problemlösning och vill vara med och bygga vidare på ett starkt leveransteam som arbetar med XR-lösningar (AR/MR/VR) så kommer du att trivas hos oss.

”Det här är ett riktigt spännande teknikområde som bara kommer att växa. Det är häftigt att få vara med på den resan!”

Klas Dahlén, Systemutvecklare på Nethouse

Möt ditt nya team

Henrik Björk

Systemutvecklare

Anders Roos

Lead Developer

Klas Dahlén

Systemutvecklare

Thomas Lambrinos

Teamleader

Jonas Stjernström

Systemutvecklare

Patrik Johansson

Testare

Erik Sandberg

Lead Developer

#nethouseorebro

Bilder på oss
Bilder på oss
Bilder på oss

Team Flamingo söker XR-utvecklare

Som medlem i Team Flamingo kommer du att vara med och bygga XR-lösningar i Unity till HoloLens och olika enheter. Vi arbetar också med AR via kameror i exempelvis plattor och telefoner och om vi får ägna oss åt shader-programmering blir vi extra glada. Vi arbetar i Unity och Visual Studio/Visual Studio Code och vårt programmeringsspråk är primärt C#.

Vi tror att du är ingenjör med ett stort intresse och engagemang för tekniken och utvecklingen inom området. Du är driven, bra på att ta fram kreativa lösningar och intresserad av interaktiv 3D-visualisering av virtuella världar. Du har dokumenterad erfarenhet av Visual Studio, .NET, C# och SQL samt har jobbat med agil utveckling. Har du certifieringar är det ett plus. Att ha erfarenhet av Unity eller annan 3D-programmering är inte nödvändigt, men det är en kompetens som kan komma till nytta i teamet.

Du kommer att ingå i ett team med engagerade och erfarna konsulter och vår mix av olika roller och kompetenser på företaget gör att vi har en stor bredd i våra leveranser. På vårt kontor råder en härlig stämning där idéer och framåtanda uppmuntras och det finns stora möjligheter till personlig utveckling. I våra leveransteam arbetar vi med ständig förbättring för att skapa effektiva team. Hos oss är det teamets ansvar att en uppgift blir genomförd. Ett förhållningssätt som minskar individberoendet, ökar kvaliteten och gör jobbet ännu roligare.

Vi ligger långt fram inom test och våra testare är en del i våra effektiva team. För oss är test en naturlig del av systemutveckling och agil testning är lika självklart som agil utveckling. Vi jobbar också enligt DevOps som innebär ett tätt samarbete mellan system (Development) och infra (Operations). Vi har hela maskinparken i Azure vilket innebär att det är enkelt och smidigt att installera och skapa nya miljöer för alla behov. För automatiska byggen och deploy använder vi Visual Studio Team Services vilket sparar mycket tid och gör så att vi kan lägga mer fokus på det roliga – att ta fram värdefulla lösningar till våra kunder.

Har du några frågor kring Nethouse, tjänsten eller XR? Kontakta Ola Elmvik, konsultchef, Nethouse Örebro på 070-6830867


Den kanske viktigaste byggstenen för att skapa framgångsrika samarbeten är att verkligen förstå kundens affär och verksamhet. Vi är bra på att kombinera den djupa kundförståelsen med våra olika kompetenser, från strategi till teknik och systemutveckling. Vi undersöker alltid nya infallsvinklar och idéer för att hitta förbättringar för varje unikt projekt och samarbete. Vi har kunskapen och engagemanget som krävs för att göra verklig skillnad. NETHOUSE – En lönsam relation

Dela

Ansökan

Filformat: .pdf, .doc, .docx, .odt, .txt, .rtf
Filformat: .pdf, .doc, .docx, .txt, .rtf

I enlighet med dataskyddsförordningen – GDPR – så ber vi dig att samtycka till att vi behandlar och lagrar de personuppgifter som du skickar till oss som arbetssökande.

Läs mer i hur vi behandlar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy.

Skicka