Uppfyll ditt nyårslöfte att anta nya utmaningar! Team
Katana söker nu en till lagspelare inom vårt
förvaltningsteam

Uppfyll ditt nyårslöfte att anta nya utmaningar! Team Katana söker nu en till lagspelare inom vårt förvaltningsteam

På Nethouse jobbar vi gärna tillsammans. Några gör det i team med knasiga namn, andra gör det utan att namnge sitt samarbete alls. Men det som förenar oss alla är att ingen är ensam. Vi hittar fram till lösningarna tillsammans. Vi söker nu en systemutvecklare till ett av våra längre förvaltningsuppdrag. Du kommer att ingå i ett av våra inhouse team och sitta i våra härliga lokaler på Sveatorget.

”Att kliva in på kontoret är som att komma hem!”

Sofia Blomgren, Systemutvecklare på Nethouse

Möt några av dina nya kollegor

Malin Öhgren

Konsultchef

Jimmy Tila

Systemutvecklare

Sofia Blomgren

Systemutvecklare

Fredrik Ograhn

Testledare

Magnus Johansson

Teamledare

Marcus Söderqvist

Systemutvecklare

#nethouseborlange

Bilder på oss
Bilder på oss
Bilder på oss

Team Katana söker systemutvecklare

Nu söker vi dig som brinner för utveckling och vill ingå i ett av våra inhouse team. I huvudsak kommer du att arbeta med ett av våra längre förvaltningsuppdrag där vi arbetar med ett brett spektrum av tekniker.

Du har minst 2 års erfarenhet i rollen som systemutvecklare. Vi tror också att du har kunskapen som krävs för att sätta dig in i och förstå kundens verksamhet, affärsnytta och dess koppling till smart IT. Du har relevant universitets- eller högskoleexamen eller motsvarande erfarenhet.

Det är därför meriterande om du har erfarenhet av ett flertal av följande områden då det är dessa du kommer att få arbeta med: AzureStack, Angular 2, .NET Core, ASP.NET, EF/EF Core, Enhets- och integrationstester, DevOps.

Förutom att du får jobba med världens härligaste kollegor kommer du få utrymme att kompetensutvecklas, åka på roliga och intressanta konferenser, ha balans mellan jobb och fritid samt delta på roliga aktiviteter med hela kontoret.

Välkommen att skicka in din ansökan via formuläret eller kontakta oss direkt så bokar vi gärna in ett förutsättningslöst möte och berättar mer om tjänsten.

Kontakta Malin Öhgren via mail: malin.ohgren@nethouse.se


Den kanske viktigaste byggstenen för att skapa framgångsrika samarbeten är att verkligen förstå kundens affär och verksamhet. Vi är bra på att kombinera den djupa kundförståelsen med våra olika kompetenser, från strategi till teknik och systemutveckling. Vi undersöker alltid nya infallsvinklar och idéer för att hitta förbättringar för varje unikt projekt och samarbete. Vi har kunskapen och engagemanget som krävs för att göra verklig skillnad. NETHOUSE – En lönsam relation

Dela

Ansökan

Filformat: .pdf, .doc, .docx, .odt, .txt, .rtf
Filformat: .pdf, .doc, .docx, .txt, .rtf

I enlighet med dataskyddsförordningen – GDPR – så ber vi dig att samtycka till att vi behandlar och lagrar de personuppgifter som du skickar till oss som arbetssökande.

Läs mer i hur vi behandlar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy.

Skicka