Team Ledning-styrning-strategi i Linköping söker
projektledare som kan allt om choklad eller annat
värdefullt

Team Ledning-styrning-strategi i Linköping söker projektledare som kan allt om choklad eller annat värdefullt

På Nethouse jobbar vi gärna tillsammans. Några gör det i team med knasiga namn, andra gör det utan att namnge sitt samarbete alls. Men det som förenar oss alla är att ingen är ensam. Vi hittar fram till lösningarna tillsammans. Om du gillar utmaningar och drivs av att förbättra och effektivisera så kommer du att trivas hos oss. Vi är ett glatt gäng som tycker om att umgås både under och efter jobbet. Ibland för att laga mat tillsammans och ibland för mysiga skidresor med våra familjer. Vi tycker också om när våra kolleger går hem tidigt för att hämta på dagis.

”Vi tycker om att göra roliga saker tillsammans. Både på jobbet och vid sidan av”

Alexandra Zettergren, Administratör på Nethouse

Möt ditt nya team

Markus Malm

Affärs- och verksamhetsutvecklare

Åsa Danell

Leveransområdeschef

Stefan Ventura

Konsultchef Linköping

Åsa Källum

Affärs- och verksamhetsutvecklare

Jonas Silvero

Affärs- och verksamhetsutvecklare

Jenny Björnholm

Affärs- och verksamhetsutvecklare

Fredrik Hörström

Affärs- och verksamhetsutvecklare

Linda Nordenryd

Affärs- och verksamhetsutvecklare

Elvis Talic

Affärs- och verksamhetsutvecklare

#nethouselinkoping

Bilder på oss
Bilder på oss
Bilder på oss

Projektledare

Vi söker dig med några års erfarenhet som projektledare och/eller affärs- och verksamhetsutvecklare. Just nu pågår en gigantisk omställning där bransch efter bransch inser att de behöver ställa om för att klara skiftet till en alltmer digital värld. Buzzwords som digitalisering, automatisering, AI, AR och VR visar på en stor potential men gör också många osäkra. Som konsult hos Nethouse behöver du kunna sätta dig in i kundens verksamhet, samt inspirera och guida kunden framåt.

I rollen som projektledare leder du affärskritiska projekt som gör skillnad för våra kunder, och i många fall samhället i stort. Du har antagligen erfarenhet av att jobba med en projektmodell som PPS, XLPM, Prince2 eller motsvarande. Du kanske också har jobbat med ITIL, pm3 eller förändringsledning. Det viktigaste är dock att du delar vårt engagemang för att skapa långsiktig nytta för kunden, och kan sprida engagemang, kunskap och inspiration inom teamet.

Vi erbjuder en inspirerande arbetsmiljö där du kan utvecklas både personligt och kompetensmässigt, samt har stor möjlighet att vara med och påverka företagets utveckling.

Har du några frågor kring Nethouse, tjänsten eller vilken som egentligen är den godaste chokladen? Kontakta Stefan Ventura på mobil nr: 070-2509207 eller via mail: stefan.ventura@nethouse.se


Den kanske viktigaste byggstenen för att skapa framgångsrika samarbeten är att verkligen förstå kundens affär och verksamhet. Vi är bra på att kombinera den djupa kundförståelsen med våra olika kompetenser, från strategi till teknik och systemutveckling. Vi undersöker alltid nya infallsvinklar och idéer för att hitta förbättringar för varje unikt projekt och samarbete. Vi har kunskapen och engagemanget som krävs för att göra verklig skillnad. NETHOUSE – En lönsam relation

Dela

Ansökan

Filformat: .pdf, .doc, .docx, .odt, .txt, .rtf
Filformat: .pdf, .doc, .docx, .txt, .rtf

I enlighet med dataskyddsförordningen – GDPR – så ber vi dig att samtycka till att vi behandlar och lagrar de personuppgifter som du skickar till oss som arbetssökande.

Läs mer i hur vi behandlar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy.

Skicka