Team Ledning-styrning-strategi i Linköping söker
projektledare som kan blocka en smash eller slå ett bra
baggerslag

Team Ledning-styrning-strategi i Linköping söker projektledare som kan blocka en smash eller slå ett bra baggerslag

På Nethouse jobbar vi gärna tillsammans. Några gör det i team med knasiga namn, andra gör det utan att namnge sitt samarbete alls. Men det som förenar oss alla är att ingen är ensam. Vi hittar fram till lösningarna tillsammans. Om du gillar utmaningar och drivs av att förbättra och effektivisera så kommer du att trivas hos oss. Vi är ett glatt gäng som tycker om att umgås både under och efter jobbet. Ibland för rafflande beachvolleymatcher och ibland för mysiga skidresor med våra familjer. Vi tycker också om när våra kolleger går hem tidigt för att hämta på förskola.

”Vi tycker om att göra roliga saker tillsammans. Både på jobbet och vid sidan av”

Alexandra Zettergren, Administratör på Nethouse

Möt ditt nya team

Fredrika Wallman

Affärs- och verksamhetsutvecklare

Markus Malm

Affärs- och verksamhetsutvecklare

Åsa Danell

Leveransområdeschef

Stefan Ventura

Konsultchef Linköping

Åsa Källum

Affärs- och verksamhetsutvecklare

Jonas Silvero

Affärs- och verksamhetsutvecklare

Jenny Björnholm

Affärs- och verksamhetsutvecklare

Fredrik Hörström

Affärs- och verksamhetsutvecklare

Linda Nordenryd

Affärs- och verksamhetsutvecklare

Elvis Talic

Affärs- och verksamhetsutvecklare

#nethouselinkoping

Bilder på oss
Bilder på oss
Bilder på oss

Projektledare

Vi söker dig med några års erfarenhet som projektledare, antingen med bakgrund inom teknik eller inom verksamhetssidan. Det viktigaste är dock att du delar vår övertygelse om att alltid skapa långsiktig nytta för kunden och kan sprida engagemang, kunskap och inspiration inom teamet.

Har du några frågor kring Nethouse, tjänsten eller fingertejp? Kontakta Stefan Ventura på mobil nr: 070-2509207 eller via mail: stefan.ventura@nethouse.se


Den kanske viktigaste byggstenen för att skapa framgångsrika samarbeten är att verkligen förstå kundens affär och verksamhet. Vi är bra på att kombinera den djupa kundförståelsen med våra olika kompetenser, från strategi till teknik och systemutveckling. Vi undersöker alltid nya infallsvinklar och idéer för att hitta förbättringar för varje unikt projekt och samarbete. Vi har kunskapen och engagemanget som krävs för att göra verklig skillnad. NETHOUSE – En lönsam relation

Dela

Ansökan

Filformat: .pdf, .doc, .docx, .odt, .txt, .rtf
Filformat: .pdf, .doc, .docx, .txt, .rtf

I enlighet med Personuppgiftslagen, PuL ber vi dig att samtycka till att vi behandlar och ansvarar för lämnade uppgifter om dig som arbetssökande på Nethouse AB.

Hur behandlar vi uppgifterna?

Skicka