Nethouse Örebro söker en student som vill använda
sitt projektarbete som språngbräda ut i arbetslivet

Nethouse Örebro söker en student som vill använda sitt projektarbete som språngbräda ut i arbetslivet

På Nethouse jobbar vi gärna tillsammans. Några gör det i team med sköna namn, andra gör det utan att namnge sitt samarbete alls. Men det som förenar oss alla är att ingen är ensam. Vi hittar fram till lösningarna tillsammans. Om du gillar utmaningar och är intresserade av att arbeta med drivna och teknikintresserade dataingenjörer eller systemvetare i ett växande företag, kommer du att trivas hos oss. Nu söker vi dig som student med stort engagemang som vill använda sitt projektarbete som språngbräda ut i arbetslivet hos oss på Nethouse i Örebro.

”Mitt projekt på Nethouse var det bästa med hela min utbildning. Tack vare deras handledning fick min kunskap verklighetsförankring och gjorde mig redo för min nya karriär!”

Anton Olsson, Systemutvecklingsprojekt 2018 och numera anställd

#nethouseorebro

Bilder på oss
Bilder på oss
Bilder på oss

Universitetsprojekt spontanansökan

Vi erbjuder olika typer av universitetsprojekt och är alltid intresserade av att hitta drivna och teknikintresserade dataingenjörer eller systemvetare, som med stort engagemang vill använda sitt projektarbete som språngbräda ut i arbetslivet hos oss på Nethouse!

Som student på Nethouse får du vanligtvis jobba i ett studentteam med ett uppdrag som är “på riktigt”. Projektet försöker vi att anpassa så att den matchar dina önskemål och förkunskaper. Utmaningen kommer att vara tuff men genomförbar. Det kommer att finnas en produktägare och du och de andra i teamet får stöttning av en teknisk handledare som även coachar er i det agila arbetet. Vi vill att våra studenter ska känna sig som anställda under tiden de är här. Ni sitter i våra lokaler och får hänga med på olika företagsaktiviteter som vi anordnar.

Du kommer att lära dig massor om systemutveckling och problemlösning. Förmodligen i Microsoft-miljö som är det teknikområde där vi primärt verkar, men det kan anpassas utifrån projektet. Våra produktionsmiljöer ligger primärt i molnet så du kommer att få lära dig mycket om Azure och hur vi arbetar med DevOps i våra leveranser. Du kommer att arbeta agilt och få nyttiga erfarenheter av att praktiskt tillämpa en arbetsmetodik. Förutom det du lär dig i projektet så har vi andra kompetensutvecklingstillfällen där du självklart får vara med. Ju mer du lär dig desto gladare blir vi!

Välkommen med din spontanansökan. Vi förväntar oss att få veta vem du är, vad du gör och gjort, vad du vill göra inom ramen för ditt projekt samt varför systemutveckling är det roligaste som finns!

Plats: Nethouse, Fabriksgatan 47, Örebro.

Har du några frågor kring Nethouse eller tjänsten? Kontakta Ola Elmvik, konsultchef, Nethouse Örebro på 070-683 08 67

Dela

Ansökan

Filformat: .pdf, .doc, .docx, .odt, .txt, .rtf
Filformat: .pdf, .doc, .docx, .txt, .rtf

I enlighet med dataskyddsförordningen – GDPR – så ber vi dig att samtycka till att vi behandlar och lagrar de personuppgifter som du skickar till oss som arbetssökande.

Läs mer i hur vi behandlar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy.

Skicka