Nethouse Borlänge söker en klurig BI
utvecklare som vill briljera tillsammans med
oss

Nethouse Borlänge söker en klurig BI utvecklare som vill briljera tillsammans med oss

På Nethouse jobbar vi gärna tillsammans. Några gör det i team med knasiga namn, andra gör det utan att namnge sitt samarbete alls. Men det som förenar oss alla är att ingen är ensam. Vi är ett glatt gäng och vi umgås en del efter jobbet. Ibland är temat musik och ibland spelar vi dart. Vi gillar också att sätta ihop roliga träningspass och gå till gymmet tillsammans. Nu söker vi dig som brinner för Business Intelligence och vill utvecklas tillsammans med oss.

”På Nethouse får alla ta plats, göra sin röst hörd och prova nytt. Jag gillar det varma tillåtande klimatet här!”

Christina Skyttner, affärs- och verksamhetsutvecklare på Nethouse

Möt några av dina nya kollegor

Jonas Grönholm

Affärs- och verksamhetsutvecklare

Christina Skyttner

Affärs- och verksamhetsutvecklare

Ida Lång

Affärs- och verksamhetsutvecklare

Åke Söderberg

BI-utvecklare/Arkitekt

Camilla Fridén

Affärs- och verksamhetsutvecklare

Andreas Hillver

BI-tekniker

#nethouseborlänge

Bilder på oss
Bilder på oss
Bilder på oss

Utvecklare inom Business Intelligence

Tillsammans med ditt team kommer du att designa, leverera och förvalta riktigt bra beslutsstödsystem åt våra kunder. Vi tror att du drivs av att skapa kundnytta genom datavisualisering och att du har en god analytisk förmåga som du drar nytta av när du strukturerar och organiserar data åt våra kunder.

Du har erfarenhet av beslutsstödsverktyg som Power BI och Qlik Sense. Du har också jobbat med SQL server och är en klippa på SQL. Dessutom har du sannolikt kommit i kontakt med SSIS och SSAS.

Har du tidigare byggt datalager och analyskuber så är det meriterande, likaså om du har arbetat med molnlösningar såsom Azure, AWS, Google och dylikt. Innehar du kunskap inom Advanced analytics och/eller Machine learning är det ett plus. Förmodligen har du en utbildning som dataingenjör, systemvetare eller motsvarande alternativt ekonom med inriktning mot teknik. Har du certifieringar inom området är det en fördel. Du talar flytande svenska och uttrycker dig väl i tal och skrift på engelska.

Du är prestigelös och tycker om att arbeta i team, men kan även arbeta självständigt med eget ansvar. Troligtvis trivs du med att arbeta med problemlösningar och proaktivt förbättringsarbete. Vi värdesätter att du är kvalitets- och resultatorienterad och har lätt för att skapa goda relationer med kunder såväl som med kollegor. Du är nyfiken och vill ligga i framkant vilket driver din kompetensutveckling. Vi erbjuder dig en arbetsmiljö där du kan utvecklas både personligt och kompetensmässigt samt möjlighet att vara med och påverka företagets utveckling. Vi erbjuder även trevliga, prestigelösa och kompetenta kollegor samt en inspirerande arbetsplats med korta beslutsvägar. På Nethouse kan du vara dig själv och det som präglar vårt härliga gäng är att vi har en genuin omtanke om varandra.

Vi ser gärna att du skickar in din ansökan innehållande personligt brev och CV på svenska.

Har du några frågor kring Nethouse, tjänsten eller om våra gym-pass? Kontakta Maria Danielsson på 070-6830834 eller via mail maria.danielsson@nethouse.se


Den kanske viktigaste byggstenen för att skapa framgångsrika samarbeten är att verkligen förstå kundens affär och verksamhet. Vi är bra på att kombinera den djupa kundförståelsen med våra olika kompetenser, från strategi till teknik och systemutveckling. Vi undersöker alltid nya infallsvinklar och idéer för att hitta förbättringar för varje unikt projekt och samarbete. Vi har kunskapen och engagemanget som krävs för att göra verklig skillnad. NETHOUSE – En lönsam relation

Dela

Ansökan

Filformat: .pdf, .doc, .docx, .odt, .txt, .rtf
Filformat: .pdf, .doc, .docx, .txt, .rtf

I enlighet med dataskyddsförordningen – GDPR – så ber vi dig att samtycka till att vi behandlar och lagrar de personuppgifter som du skickar till oss som arbetssökande.

Läs mer i hur vi behandlar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy.

Skicka