Vi söker en BI utvecklare som vill vara med på en
spännande uppstartsresa av vårt Stockholmskontor

Vi söker en BI utvecklare som vill vara med på en spännande uppstartsresa av vårt Stockholmskontor

På Nethouse jobbar vi gärna tillsammans. Några gör det i team med spännande namn, andra gör det utan att namnge sitt samarbete alls. Men det som förenar oss alla är att ingen är ensam. Om du drivs av att skapa effektiva visualiseringar och har kläm på BI lösningar i molnet, machine learning eller ETL processer så kan du vara precis den vi söker. Gillar du dessutom att gå på AW med härliga kollegor, diskutera hockey, musik eller löpning så är det ett plus. Vi hjälper varandra att lyckas och ”I’ve got your back” genomsyrar hela vår kultur. Skratten rungar högt och hjärtligt kring lunchbordet och tillsammans vill vi sätta Nethouse på Stockholmskartan. Nu söker vi dig som brinner för Business Intelligence och vill utvecklas tillsammans med oss.

”På Nethouse prioriteras personlig utveckling och här skapas möjlighet att både utmanas och växa. Vi får vara med och bygga framtidens företag – det gillar jag!”

Gustaf Råhlander, affärs- och verksamhetsutvecklare på Nethouse

Möt några av dina nya kollegor

Björn Moreau

Säljare

Stina Wahnström

Affärs- och verksamhetsutvecklare

Maria Malm

Managementkonsult

Sara Wrang

Affärs- och verksamhetsutvecklare

Elvis Talic

Affärs- och verksamhetsutvecklare

Jonas Silvero

Affärs- och verksamhetsutvecklare

#nethousestockholm

Bilder på oss
Bilder på oss
Bilder på oss

Utvecklare inom Business Intelligence

Vi behöver bli fler som kan skapa effektiva visualiseringar och kundnytta inom BI. I denna tjänst kommer du att ha stora möjligheter till personlig och professionell utveckling genom utmanande uppgifter, som du löser tillsammans med både juniora och seniora kollegor i ett nationellt BI-team. Vi är en arbetsplats med högt i tak både bokstavligt och bildligt, vi är nyfikna samt bygger ett nytt Stockholmskontor i ett väletablerat och lönsamt bolag. För rätt person erbjuds stora möjligheter att påverka och vara en viktig del av uppbyggnadsfasen där vi har stora ambitioner framöver.

Du kommer att jobba enskilt och i team, både ute hos våra kunder och från något av våra kontor. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att designa, utveckla och förvalta nuvarande och framtida BI-lösningar åt våra kunder. Våra kunder är både stora och små och finns inom privat och offentlig sektor.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av beslutstödsverktyg som Power BI eller Qlik, stött på SSIS/SSAS samt har kunskap inom SQL och då gärna SQL server. Du har lätt för att skapa goda relationer, innehar en relevant akademisk utbildning inom IT eller ekonomi samt talar svenska och engelska flytande både i tal och skrift. Det är ett plus i kanten om du har erfarenhet av Advanced analytics/Machine learning, byggt datalager och analyskuber samt kännedom av moln lösningar, Azure, AWS, Google mfl.

Som person är du engagerad och nyfiken och vill vara med att skapa ett bolag där man både trivs och presterar. Du trivs med att arbeta i team och samarbeta både med kund och kollegor, samt har ett brinnande intresse för IT och verksamhetsuppföljning.

Vi erbjuder dig en arbetsmiljö där du kan utvecklas både personligt och kompetensmässigt, ha möjlighet att vara med och påverka företagets utveckling, trevliga kompetenta arbetskamrater samt en inspirerande arbetsplats med korta beslutsvägar. Vårt Stockholmskontor ligger centralt på Drottninggatan. Flexibla arbetstider gör det lätt att ta en långlunch på stan eller träna. Eftersom både vår miljö, vår arbetsmiljö och din hälsa är viktigt för oss så erbjuder vi förmånscykel som en av flera förmåner.

Vi ser gärna att du skickar in din ansökan innehållande personligt brev och CV på svenska. Vi välkomnar din ansökan snarast då urvalet sker löpande.

Har du några frågor kring Nethouse, tjänsten eller om våra BI-lösningar? Kontakta:

Sara Wrang, BI-teamledare
070-238 89 06, sara.wrang@nethouse.se

AnnSofie Bott, Konsultchef
070-250 55 51, annsofie.bott@nethouse.se

Dela

Ansökan

Filformat: .pdf, .doc, .docx, .odt, .txt, .rtf
Filformat: .pdf, .doc, .docx, .txt, .rtf

I enlighet med dataskyddsförordningen – GDPR – så ber vi dig att samtycka till att vi behandlar och lagrar de personuppgifter som du skickar till oss som arbetssökande.

Läs mer i hur vi behandlar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy.

Skicka