Nethouse Linköping söker en klurig
utvecklare som brinner för Business
Intelligence

Nethouse Linköping söker en klurig utvecklare som brinner för Business Intelligence

På Nethouse jobbar vi tillsammans. Några gör det i team med knasiga namn, andra gör det utan att namnge sitt samarbete alls. Men det som förenar oss alla är att ingen är ensam. Vi är ett glatt gäng och vi umgås en del efter jobbet. Ibland är temat musik och ibland provar vi choklad. Nu söker vi utvecklare/konsult vars hjärta klappar extra för Business Intelligence och som vill utvecklas vidare tillsammans med oss.

”Business Intelligence kan vara så mycket, men i grund botten handlar det om att leverera kundnytta och på Nethouse får jag möjlighet att göra det med stor frihet under ansvar”

Elvis Talic, affärs-och verksamhetsutvecklare på Nethouse

Möt några av dina nya kollegor

Markus Malm

Affärs- och verksamhetsutvecklare

Sara Wrang

Affärs- och verksamhetsutvecklare

Åke Söderberg

BI-utvecklare/Arkitekt

Elvis Talic

Affärs- och verksamhetsutvecklare

Andreas Hillver

BI-tekniker

#nethouselinköping

Bilder på oss
Bilder på oss
Bilder på oss

Utvecklare inom Business Intelligence

Vi behöver förstärka vårt växande BI-team. Efterfrågan är stor och vi behöver bli fler som kan vara med och skapa beslutsstödsystem till våra kunder. Vi jobbar enskilt och i team, både ute hos våra kunder och från något av våra kontor. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att designa, utveckla och förvalta nuvarande och framtida BI-lösningar åt våra kunder.

Du har en analytisk ådra och drivs av att i grunden förstå och organisera kundens data, för att sedan skapa effektiva visualiseringar som skapar kundnytta. Om du får möjlighet så skapar du gärna ett avancerat analyslager på toppen. Du har erfarenhet av moderna beslutsstödsverktyg som Power BI och Qlik Sense samt kunskap inom SQL och då gärna SQL Server. Har du tidigare byggt datalager och analyskuber så är det meriterande, likaså om du har erfarenhet av BI i molnet och molnlösningar. Både BI-området som helhet och Nethouse rör sig mot Advanced analytics/Machine learning och kunskap inom området är ett plus.

Som person är du prestigelös och tycker om att arbeta i team, men du kan också arbeta självständigt under eget ansvar. Du är nyfiken och vill ligga i framkant vilket driver din egen kompetensutveckling. Vi värdesätter att du är kvalitets- och resultatorienterad, har lätt för att skapa goda relationer och att du vårdar och utvecklar dina kundkontakter. Vi tror att du trivs med att arbeta både med problemlösning och proaktivt förbättringsarbete. Du har gärna arbetat med kunder i en internationell miljö och har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift.

Förmodligen är din utbildning/bakgrund dataingenjör, systemvetare eller motsvarande, alternativt ekonom med inriktning mot teknik. Har du certifieringar inom området är det ett plus.

Vi erbjuder dig en arbetsmiljö där du kan utvecklas både personligt och kompetensmässigt, möjlighet att vara med och påverka företagets utveckling, trevliga kompetenta arbetskamrater samt en inspirerande arbetsplats med korta beslutsvägar.

Vi ser gärna att du skickar in din ansökan innehållande personligt brev och CV på svenska.

Har du några frågor kring Nethouse, tjänsten eller om våra BI-lösningar? Kontakta Sara Wrang, Nethouse Linköping på 070-287 71 51 eller via mejl sara.wrang@nethouse.se


Den kanske viktigaste byggstenen för att skapa framgångsrika samarbeten är att verkligen förstå kundens affär och verksamhet. Vi är bra på att kombinera den djupa kundförståelsen med våra olika kompetenser, från strategi till teknik och systemutveckling. Vi undersöker alltid nya infallsvinklar och idéer för att hitta förbättringar för varje unikt projekt och samarbete. Vi har kunskapen och engagemanget som krävs för att göra verklig skillnad. NETHOUSE – En lönsam relation

Dela

Ansökan

Filformat: .pdf, .doc, .docx, .odt, .txt, .rtf
Filformat: .pdf, .doc, .docx, .txt, .rtf

I enlighet med dataskyddsförordningen – GDPR – så ber vi dig att samtycka till att vi behandlar och lagrar de personuppgifter som du skickar till oss som arbetssökande.

Läs mer i hur vi behandlar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy.

Skicka