Nyhet 2021-06-17

Vi välkomnar Nethouse nya traineer

Nu är det klart! Den 30 augusti får Nethouse ytterligare tillskott när Daniel Lindau och Johanna Hofrén börjar vårt traineeprogram.

Läs mer

Nyhet 2021-04-20

Nethouse fördjupar sina certifieringar inom MS Azure

I pandemins spår har en fördel varit att man kan få mer tid till utbildning och kompetensutveckling. En av dem som passat på att fördjupa sin expertis är Mikael Arvidsson, expert inom Business Intelligence och integrationer.

Läs mer

Nyhet 2021-04-09

Nethouse hanterar drift och förvaltning på ELON-Groups SQL:er

Nethouse har idag utökat samarbetet med ELON-Group och tar numera även ansvar för drift och förvaltning av ELON-Groups databasinstanser. Uppdraget innebär att vi säkerställer en fungerande databasmiljö och tillgång till våra kompetenta resurser vid behov.

Läs mer

Nyhet 2021-04-07

Slussen är öppen hos Skellefteå Kraft – nu är det enklare än någonsin att börja jobba

Skellefteå Kraft är idag en av Sveriges största kraftproducenter med över 750 anställda och verksamhet i stora delar av norra Sverige. Under 2019 inleddes ett arbete på Skellefteå Kraft med att förbättra och förenkla deras onboardingprocess – introduktion av nyanställda.

Läs mer

Nyhet 2021-03-23

Thomas Löfstrand utnämnd till Solarwinds MVP

Nethouse SolarWinds expert Thomas Löfstrand har blivit utnämnd till SolarWinds MVP - Most Valuable Professional. Han är en av alla SolarWinds användare, säljare och supportrar i världen som får denna utnämning vilket gör oss extra stolta över.

Läs mer

Nyhet 2021-02-24

Diös satsar på digital utveckling med hjälp av Nethouse RPA-lösning

Diös Fastigheter tecknar avtal med Nethouse. Avtalet avser en Robotic Process Automation-lösning som kommer löpa under 3 års tid med start omgående.

Läs mer

Nyhet 2021-02-10

Combined Excellence byter namn till CombinedX och lanserar kampanjen ”Vi digitaliserar Sverige”

Digitaliseringskoncernen Combined Excellence, som Nethouse är en del av, byter idag namn till CombinedX samt lanserar kampanjen ”Vi digitaliserar Sverige”. Namnbytet och kampanjen är ett steg i att göra det lättare för nya och befintliga kunder att hitta och dra nytta av all den digitaliseringsexpertis som finns i koncernen.

Läs mer

Nyhet 2021-01-18

Nethouse tecknar nytt ramavtal med SPV

Nethouse har blivit tilldelade ett nytt ramavtal gällande konsulttjänster inom IT eller med anknytning till IT, med Statens Tjänstepensionsverk – SPV. Det nya avtalet löper under 4 år och har ett totalt uppskattat värde på 180 miljoner kronor.

Läs mer