Nyhet 2020-11-18

Nethouse vann stor upphandling med Transportstyrelsen

Det är nu klart att Nethouse tar hem kontraktet för Transportstyrelsens stora ramavtalsupphandling avseende konsulttjänster för förvaltning och utveckling av system inom väg och järnväg. Ramavtalet sträcker sig i 2+2 år med ett uppskattat upphandlingsvärde på 210 MSEK över hela avtalsperioden.

Läs mer

Nyhet 2020-08-14

Embrace växer med nya investerare och ny vd

Dagen har kommit för oss på Nethouse att lämna vårt innehav i Embrace och vi ser fram emot att följa deras fortsatta framgångsresa.

Läs mer

Nyhet 2020-05-13

Våra oanvända servrar jobbar med att bekämpa Covid-19

Vi har tagit Nethouse oanvända datorkraft och vigt den till projektet Folding@Home. Projektet innebär att forskare tillåts skicka olika slags jobb till våra servrar och använda den datorkraften. Vi har specifikt valt att våra oanvända servrar jobbar med att bekämpa Covid-19 (https://foldingathome.org/covid19/).

Läs mer

Nyhet 2020-05-04

Effektiva Team

På Nethouse har vi lång erfarenhet av att arbeta och leverera i självgående team. Vi bygger och utvecklar teamen enligt den vetenskapligt beprövade IMGD-modellen ”Att skapa Effektiva team”. Modellen är baserad på forskning om hur man bygger team för att säkerställa högsta möjliga eff...

Läs mer

Nyhet 2020-03-27

Nethouse tankar kring dagsläget

Covid-19 påverkar oss alla på ett sätt som vi inte är vana med och våra tankar går naturligtvis till de som drabbas av viruset, direkt eller indirekt. Det hårda och tuffa arbetet som görs inom sjukvård och andra delar av samhället för att hantera pandemin är otroligt. Vi är alla beroende av varandra i en sådan här situation. Vi på Nethouse följer ständigt utvecklingen och rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten...

Läs mer

Nyhet 2020-02-26

Nethouse blir Combined Excellence största förvärv hittills

Nethouse och Combined Excellence går samman och skapar ett av de större nordiska kunskapsföretagen inom digital transformation.

Läs mer

Nyhet 2020-01-24

De nominerade till priset “Årets digitala innovation” inför Örebrogalan är…

Den 11 mars går Örebrogalan av stapeln – en galakväll på Conventum Kongress där vi firar och hyllar Örebros framgångar. Vi på Nethouse är som vanligt stolta prisvärdar i kategorin ’’Årets digitala innovation’’ och våra tre nominerade har nu utsetts…

Läs mer

Nyhet 2019-11-05

Nominera din favorit till ”Årets Digitala Innovation” inför Örebrogalan 2020

I mars kommer Nethouse vara prisvärdar inom kategorin ’’Årets digitala innovation’’ på Örebrogalan 2020. Nu behövs din hjälp att få in nomineringar! Det kan både vara Startups eller redan etablerade bolag som förtjänar priset med allt ifrån små insatser till större projekt.

Läs mer

Nyhet 2019-10-21

Nethouse på Innovation Week i Östergötland

Nethouse kommer i år att medverka som arrangörer under Innovation Week mellan den 4 och 10 november – en vecka, fylld av inspiration, innovation och möten för att stärka Östergötlands innovations- och entreprenörsklimat. Onsdag den 6 november kl. 11.30-13.00 har du under lunchen chansen att komma till oss på Platensgatan i Linköping för att lyssna på den spännande föreläsningen om ledarens roll i digitaliseringen.

Läs mer

Nyhet 2019-10-15

Nethouse utvecklar AR–applikation åt Kopparbergs Bryggeri med målsättning att halvera upplärningstider för operatörer

På Nethouse jobbar vi med affärskritiska lösningar. Ända sedan starten 1998 har vi prioriterat att hålla oss långt framme och väl uppdaterade på ny teknik och spännande innovationer. AR (Augmented Reality – ”förstärkt verklighet”) är inget undantag. Nethouse har utvecklat en AR-app...

Läs mer