Nyhet 2018-04-26

Välkommen till ett inspirerande frukostseminarium om Purpose!

Om dina medarbetare ska orka, vilja och bidra till att just dina kunder väljer er, behöver företagets polstjärna lysa kristallklart. Gör den det? Ett purpose behövs idag för att skapa ett starkt varumärke och rätt förutsättningar för ökad lönsamhet när man ska växa i en digital terräng.

Läs mer

Nyhet 2018-03-23

Vinn en innovationsdag tillsammans med oss!

Nu kan du vinna en innovationsdag med ett utvecklarteam från Nethouse! Vi tar din idé vidare med Augmented Reality. Vårt specialistteam har erfarenhet från framgångsrika projekt som exempelvis HoloEd där Microsofts ”glasögon” HoloLens och tekniken Augmented Reality används för nya forme...

Läs mer

Nyhet 2018-03-15

Nethouse snackar innovation med närings- och innovationsminister Mikael Damberg

Torsdagen 13 mars var vi på Nethouse inbjudna till ett rundabordssamtal med närings- och innovationsminister Mikael Damberg på Örebro universitet. Som delägare i RAPP AB jobbar vi tillsammans med forskaren Ulrika Nilsson på Örebro universitet och Anna Skogh, VD för RAPP AB. Appen ”RAPP” ska hjälpa vården och patienter som genomgått en operation med uppföljning och återhämtning. Vår VD João Stoltz var på plats för att samtala med Mikael Damberg.

Läs mer

Nyhet 2018-03-07

Vinnaren av Årets Digitala Innovation

På Örebrogalan delas fjorton priser ut till människor, företag och organisationer som har lyckats extra bra inom näringsliv, kultur, idrott och andra områden i samhället. Nethouse var prisvärd för Årets Digitala Innovation. Innovation kommer av latinets innovare, att förnya. En innovation är resultatet av en utvecklingsprocess . Och vi på Nethouse förstår vikten av förnyelse och utveckling, särskilt med hjälp av digitala lösningar.Därför vill vi uppmärksamma aktörer som med hjälp av digital teknik skapat innovationer för sin verksamhet.

Läs mer

Nyhet 2018-02-07

Tema Innovation och Kreativitet lockade rekordmånga till årets första CheckItOut

Under torsdag eftermiddag fylldes Nethouse lokaler i Borlänge av över 70 härliga människor från olika företag och verksamheter, för att tillsammans med oss fördjupa sig inom innovation och kreativitet. Lena Lagestam från Science Center, tillika med i Nethouse styrelse, lotsade oss alla genom en spännande eftermiddag med föreläsningar på dessa teman. Tack till alla er som kom till oss och bidrog till ett lyckat evenemang!

Läs mer

Nyhet 2018-02-02

Nethouse höll föredrag på ”Framtidsnavigera”

Torsdagen den 1 februari hölls ett nytt event, ”Framtidsnavigera”, där Nethouse var samarbetspartner. Eventet är en helt ny arena för lönsam kunskap och inspiration kring aktuella utmaningar som påverkar våra verksamheter och våra livsmönster. Med från Nethouse var bland annat Ola Elmvik, som föreläste om ett av Nethouse projekt HoloEd.

Läs mer

Nyhet 2018-02-02

Anna Elmsjö från Nethouse i programkommittén för EuroSTAR 2018

Vi på Nethouse kan med stolthet berätta att vår kollega Anna Elmsjö har blivit tillfrågad att sitta med i programkommittén för EuroSTAR som kommer hållas i Haag i november 2018. EuroSTAR är Europas största och äldsta konferens för testare där mer än 1000 personer deltar varje år.

Läs mer

Nyhet 2018-01-17

Erbjudande Augmented Reality

Just nu har vi ett erbjudande om en workshop för befintliga och potentiella kunder med idéer om AR-projekt.
Kontakta oss och presentera din idé. Om den kvalificerar sig så bjuder vi på en workshop där vi vänder och vrider på idén tillsammans med våra utvecklare.

Läs mer

Nyhet 2018-01-12

Vem driver innovationen och hur skapar du drivkraft för digitalisering?

Välkommen till Check IT Out torsdagen 1 februari på Nethouse i Borlänge! Vi bjuder på en eftermiddag med intressanta föreläsningar på temat kring de människor som ska driva digitaliseringen. Hur ska du göra? Vad krävs av dig, av oss? Vi kommer att bjuda på nya insikter kring innovation och drivkraften hos dig och mig - vi som ska driva utvecklingen! Förutom kunskap och fika, bjuder vi också på möjligheten att testa HoloLens i verkligheten!

Läs mer