Nyhet 2019-03-11

Nethouse bakom succétjänst som hjälper de som har problem att kontrollera sitt spelande

Vi på Nethouse är stolta över att ha byggt spelpaus.se – en webbplats med funktion för personer som vill stänga av sig från spel om pengar samt blockera direktreklam.

Läs mer

Nyhet 2019-03-02

WayBill- Smart för både miljön och speditörerna!

Idag saknas 5000 yrkeschaufförer men samtidigt åker var femte lastbil på vägarna med tom last – det var något Fredrik Regin, som själv är operativ inom transportbranschen och VD för Transportservice, tänkt på under en lång tid. Ett stort problem, främst för miljön, men också för transportnäringen. En dag delade han sina tankar med Per Arenö..

Läs mer

Nyhet 2019-03-01

Vi gratulerar Waybill – vinnaren av “Årets digitala innovation” på Örebrogalan!

Stort grattis till Waybill! Motiveringen lyder: ”Årets vinnare har genom digitalisering och nytänkande skapat en tjänst som har potential att vända upp och ner på en traditionell bransch. Genom optimering av det logistiska flödet bidrar innovationen till minskade utsläpp, ökad hållbarhet ...

Läs mer

Nyhet 2019-02-26

De nominerade kandidaterna till priset ’’Årets digitala innovation’’ inför Örebrogalan

Den 28 februari arrangeras Örebrogalan – en galakväll som firar Örebros framgångar på Conventum Kongress. Vi på Nethouse kommer vara prisvärdar i kategorin ’’Årets digitala innovation’’ och tre nomineringar har nu utsetts.

Läs mer

Nyhet 2019-01-17

Välkommen på seminarium om genomtänkt digitalisering som sparar tid för vården

Vill du lära dig mer om digital transformation, hur digital mognad påverkar en verksamhet och vilka digitala lösningar som sparar tid? Den 30 januari kommer våra affärs- och verksamhetskonsulter i Stockholm tillsammans med Techtrade att tala om hur du kan påbörja din vårdmottagnings digitala transformation med utarbetad modell och metodik.

Läs mer