De nominerade till priset ’’Årets digitala innovation’’ inför Näringslivsgalan i Linköping

Årets digitala innovation Linköping

Den 27 september arrangeras Linköpings Näringslivsgala – en festlig galakväll kring näringslivet i Linköping där man hyllar dem som gjort skillnad. Vi på Nethouse kommer att vara stolta prisvärdar i kategorin ’’Årets digitala innovation’’ och tre nomineringar har nu utsetts…

Den första kandidaten är Agricam som är sprunget ur två innovativa bolag som såg möjligheter i att arbeta tillsammans. Genom att kombinera sin spetskompetens inom olika områden, lantbruk respektive värmekameror, tog de sig an viktiga frågor kring förbättrad djurhälsa och minskad antibiotikaanvändning inom mjölkproduktion.

Årets digitala innovation Linköping

Agricam

Den andra kandidaten är SkyMaker som genom att vända på frågeställningar och utmana en statisk bransch har skapat ett nytt sätt att arbeta med CAD-styrd tillverkning. Genom att utgå från hur kunden kan få direktkontakt med en fabriks maskiner har de skapat en tjänst som skapar förutsättning för såväl self-service som prispressad custom made tillverkning.

Årets digitala innovation Linköping

SkyMaker

Den tredje och sista kandidaten är Visual Vulva som med utgångspunkt i ett tydligt behov och en klar vision skapat en enkel och tydlig produkt. Från virkade snippor och plastiga dockor till digitala visualiseringar som möter målgruppen där målgruppen finns. Visual Vulva är ett kommunikationsverktyg som når alla, även där sexualundervisningen är bristfällig eller obefintlig. Ett kommunikationsverktyg för en tyst revolution.

Årets digitala innovation Linköping

Visual Vulva

Vi önskar samtliga kandidater ett stort lycka till!

Hoppas vi ses på Linköping Konsert & Kongress den 27 september.

Dela