De nominerade till priset “Årets digitala innovation” inför Örebrogalan är…

Den 11 mars går Örebrogalan av stapeln – en galakväll på Conventum Kongress där vi firar och hyllar Örebros framgångar. Vi på Nethouse är som vanligt stolta prisvärdar i kategorin ’’Årets digitala innovation’’ och våra tre nominerade har nu utsetts…

Den första kandidaten är Trainstation – den ”digitala” fritidsgården i Vivalla som har utvecklat en unik mötesplats där barnen gått från att vara passiva konsumenter till digitala producenter. Innovation utanför både läroplan och bedömningskriterier med fokus på fantasi, kreativitet och det divergenta tänkande som samhället idag efterfrågar.

Nominerad årets digitala innovation Nethouse
Trainstation

 

Den andra kandidaten är appen CoGo. Mobilapplikationen som motverkar ett stort samhällsproblem och på ett smart sätt kombinerar nytta med nöje. Appen främjar och belönar fysisk aktivitet i realtid – en innovation som behövs i ett allt mer stillasittande samhälle.

Cogo Nominerad till Årets digitala innovation Nethouse
CoGo

 

Den tredje och sista kandidaten är LifeSystems – den digitala hjälpredan inom äldrevård och hemtjänst. Skapat utifrån ett identifierat behov inom vården och som nu skänker trygghet till både personal och anhöriga. En digital innovation som kommer att täcka upp för framtidens stora resursbehov.

LifeSystems Nominerad till Årets digitala innovation Nethouse

LifeSystems

 

Vi önskar alla våra kandidater ett stort lycka till och sen hoppas vi att vi ses på Conventum den 11 mars!

Dela