Diös satsar på digital utveckling med hjälp av Nethouse RPA-lösning

Diös Fastigheter tecknar avtal med Nethouse. Avtalet avser en Robotic Process Automation-lösning som kommer löpa under 3 års tid med start omgående.
Diös är ett spännande företag i tillväxt som Nethouse team ser fram emot att få jobba med. Att Diös väljer oss före våra konkurrenter är ett bevis på att Nethouse erbjudande inom RPA, och det sätt vi valt för att leverera RPA-lösningar, är oerhört konkurrenskraftigt.

Vi passade på att ställa några frågor till Hanna Gustafsson, Redovisningschef på Diös, om bakgrunden till satsningen och varför de valde just Nethouse som partner:

Vilka var era främsta behov när ni gick in i samarbetet med Nethouse?
– ”Vi har under en tid identifierat moment och processer på vår ekonomiavdelning som är repetitiva och som tar mycket tid att genomföra då vi är många bolag i vår koncern. Vi vill kunna automatisera delar i arbetet för att frigöra tid för medarbetare på ekonomiavdelningen till analys, utveckling och värdeskapande uppgifter för företaget.”

På vilket sätt ser ni att RPA kan hjälpa er att uppnå detta?
– ”Genom att använda oss av RPA som lösning kan vi automatisera processer utan att behöva byta ut det systemstöd vi redan har. RPA hjälper oss att minska risk för fel och förkorta ledtider.”

Vad var det som gjorde att ni valde Nethouse?
– ”Vi fick ett bra bemötande och gjorde en bedömning att Nethouse förstod vårt case på ett bra sätt. Ser fram emot samarbetet framöver!”

Vill du veta mer om hur ni kan effektivisera ert arbete med digital arbetskraft? Kontakta vår RPA-specialist Mattias Johansson.

Mattias Johansson
+46 76-840 02 34
mattias.johansson@nethouse.se

Dela