God Jul & Gott nytt år

 

En julhälsning från Nethouse ledning

 

Jul och nyår närmar sig nu med stormsteg och det är bara dagar kvar på ännu ett annorlunda år, även detta ett år påverkat av pandemin. Men med våra nyvunna erfarenheter från distansarbete har vi under hösten börjat jobba enligt en hybridmodell där våra medarbetare själva kan välja den arbetsplats de känner sig tryggast med -hemma, på kontoret eller en mix av dessa. Något som varit uppskattat bland medarbetare och utvecklande för organisationen.

För Nethouse har 2021 varit ett händelserikt år där vi välkomnat nya medarbetare såsom VD, CCO, affärsutvecklare, systemutvecklare och inte minst nya kunder. Vi är också extra stolta över vår kundundersökning som gav oss högsta betyg. Allt detta ger oss ett stort hopp för ytterligare ett spännande år.

Som tack till våra kunder och medarbetare för ett fantastiskt 2021 avslutar vi året med en julgåva till er. En gåva som vi valt att ge till Stiftelsen Läxhjälpen, för att stötta deras arbete -för att alla ska växa upp med förutsättningar att klara skolan och forma sin egen framtid.

Vi vill med detta passa på att önska medarbetare, nya- och befintliga kunder en riktigt God Jul och ett Gott nytt år!

Dela