Hallå där Fredrik Stenman, varför deltar Nethouse på Gartners ITxpo i Barcelona?

På Gartners ITxpo samlas varje år världens ledande CIOs och seniora IT-chefer för att fördjupa sig i en rad angelägna utmaningar och trender. 2015 års symposium arrangeras i Barcelona den 8-12 november och kommer ta sikte på utmaningen och möjligheterna med den digitala våg som just nu påverkar i stort sett alla verksamheter.

Fredrik Stenman, VD på Nethouse Örebro och en av de som åker, varför är det självklart för Nethouse att delta på Gartners ITxpo?

Fredrik Stenman

Fredrik Stenman

– Det är faktiskt en del av vår affärsidé och det är ett värde för våra kunder att vara uppdaterade på hur världen förändras och hur företag och verksamheter följer med i den förändringen och de trender som vi kan se. Gartner ITxpo sammanfattar och går på djupet, de gör det dessutom på en abstraktionsnivå som inte pekar ut specifika produkter eller tekniker, vilket passar oss väldigt väl.

Mer specifikt, vad ger det för kundnytta?
– För oss och våra kunder ger det direkt kundnytta eftersom vi ständigt använder våra erfarenheter i våra kunduppdrag, och med hem från Gartners ITxpo tar vi med oss just samlade erfarenheter, trender som är underbyggda och gedigna analyser som är baserade på statistik. Detta gör att vi får en kort tid till insats för våra kunder, där vi kan skapa ökad nytta, kostnadsbesparingar och innovation.

Vad ser du mest fram emot på årets ITxpo?
– Samlingen av kompetensen och erfarenheten från såväl Gartners personal som övriga deltagare. Samt att under fyra dagar få lyssna, ta intryck och frossa i bra föreläsningar. Det ger en boost och massvis med idéer och inspiration till det vardagliga arbetet vi gör för våra kunder och för oss som företag.

Har du tidigare erfarenheter av Gartners ITxpo?
– Jag har deltagit på Gartners ITxpo en gång tidigare, i just Barcelona. Välarrangerat, bra flyt och en bra mix av föreläsningar var några av mina intryck från den gången. Jag minns fortfarande Frans Johanssons keynote om innovation och hur man kan skapa förutsättningar för det, men att det alltid är människor som skapar innovationen. Jag köpte hans bok ”The Click Moment” direkt när jag kom hem!

Tack Fredrik, och trevlig resa!
– Tack!

Läs mer om Gartners ITxpo här>

Läs mer om Frans Johanssons ”The Click Moment” här>

Följ oss på ITxpo via vår blogg>

Dela