João Stoltz ny VD på Nethouse

Från och med den 1 mars välkomnar vi João Stoltz som ny VD för Nethouse. João Stoltz kommer initialt fortsätta sin föregångare Peter Moströms arbete att bygga upp det nya Nethouse i samband med den tilltänkta fusionen av Nethouse-koncernens bolag till ett Nethouse-bolag.

João Stoltz

João Stoltz, som idag är Leveranschef på Nethouse, tillträder tjänsten som VD den 1 mars i år. Detta efter att vår nuvarande VD Peter Moström, efter snart 7 år som VD, valt att gå vidare till andra uppdrag utanför Nethouse. João ser fram emot sitt nya uppdrag:

– Nethouse är ett expansivt bolag med fortsatt stor potential. Det känns riktigt spännande att få möjligheten att leda den fortsatta utvecklingen tillsammans med alla fantastiska medarbetare. Jag är övertygad om att vi kommer kunna leverera ännu effektivare som ”ett Nethouse”. Där kommer mycket av mitt fokus ligga inledningsvis.

PETER: ”STOLT ÖVER VAD VI ÅSTADKOMMIT”

–Det är med varm hand som jag lämnar över stafettpinnen till João att fortsätta bygga upp det nya Nethouse. Vi har jobbat sida vid sida i nästan ett år, vilket övertygar mig om att han är rätt person för jobbet, säger Peter Moström, och fortsätter:

– Jag är otroligt stolt över vad vi tillsammans har åstadkommit under åren som jag haft förmånen att leda Nethouse. Vi har klarat av en ökad tillväxt och samtidigt utvecklat bolaget för att möta framtidens kundbehov. Det känns bra att lämna över ett starkt och konkurrenskraftigt bolag.

NÖJD STYRELSE

Styrelsen kommenterar VD-bytet såhär:

– Jag vill å Nethouse och styrelsens vägnar tacka Peter Moström för ett fantastiskt arbete under dessa år. Vi står nu inför ett nytt kapitel i bolagets utveckling vilket också blir ett naturligt tillfälle för VD-byte, berättar Nethouse styrelseordförande Björn Pettersson, och fortsätter:

– Styrelsens val av João Stoltz som ny VD för Nethouse bygger på hans yrkesmässiga bakgrund och erfarenhet från andra affärsdrivande bolag. Vi i styrelsen är mycket nöjda med att han har tackat ja till uppdraget. Att sedan João dessutom är en mycket omtyckt och uppskattad medarbetare på Nethouse och redan delar våra värderingar, stärker oss ytterligare i vår övertygelse att han är rätt person att leda bolaget framåt.

 

För ytterligare information, kontakta:

Björn Pettersson, styrelseordförande Nethouse, +46 70 533 13 00
João Stoltz, tillträdande VD Nethouse (fr.o.m 1 mars), +46 70 268 16 35
Peter Moström, VD Nethouse (t.o.m 28 feb), +46 70 220 66 82

Dela